Blue System Czy ktos ma wszystki nagrania z albumow
-
gelo67
Blue System Czy ktos ma wszystki nagrania z albumow
witam mam wilką prosbe czy ktos jest w posiadaniu wszystkich utworow ze wszystkich albumow blue system?? i oczewiscie moje drugier zapytanei czy podzieli sie nimi ???
-
gelo67
BLUE SYTEM odnosnie albumow
wesolych swiat:)
Ostatnio zmieniony pn gru 24, 2007 16:01 przez gelo67, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mateusz
Rozumiem że są Święta i że to czas prezentów ale jak widzisz to jest forum fanów muzyki DB i TA a nie forum piratów którzy wrzucaja do sieci dyskografie. Ja swoje płyty kompletowałem bardzo długo i wydałem na nie więcej nawet niz napisał jkris gdyz kiedys płyty byly droższe, rozumiem dzielenie się jakimiś pojednyńczymi kawałkami których brakuje komus ale nie wymagaj tego ze ktoś zrobi cos takiego, jest allegro gdzie można kupić albumy naprawde tanio, trzeba poszukać.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
gelo67
BLUE SYTEM ''Anything''...??
sprostowanei do mojego poprzedneigo posta nei chodzilo mi o to zeby dostac wszytkie albumy BS od tak.Bo wiem ile to wymaga czasu zeby cała kolekcje zebrac,i nie tylko czasu ... ale czy ma ktos ten kawalek Anything ??? moj meil to gelo67@wp.pl.z gory dzieki