Jaki program do mixowania polecacie?
Mam taki koncept chce zrobić wersje YMHYMS która bedzie zawierała to co najlepsze z maxi i radio wesji (ta melodyjka w 1:08 i końcówka radiowej). Wycinanie i wklejanie brzmi sztucznie ;/
Początkujący - jaki program
- Skyliner89MT
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli problemem jest nieco inne brzmienie wersji radiowej i maxi... to zostaje chyba własnoręczne zgranie ich z winyli, żeby mieć obydwie w tej samej jakości i z jednego źródła 
Sądzię, że żaden program cudów tu nie zdziała i najlepsze efekty uzyska się zwykłym, prostym edytorem audio (sam "od zawsze" używam GoldWave). Aranż YMHYMS zdaje się pozwalać na wiele bezkarnych wycinanek, ale najlepiej niech wypowie się tu nasz forumowy fachowiec od mixowania
Sądzię, że żaden program cudów tu nie zdziała i najlepsze efekty uzyska się zwykłym, prostym edytorem audio (sam "od zawsze" używam GoldWave). Aranż YMHYMS zdaje się pozwalać na wiele bezkarnych wycinanek, ale najlepiej niech wypowie się tu nasz forumowy fachowiec od mixowania
Jak piszesz tak cię widzą.
- only love
- Kontakt:
heh ja też bym się pobawiła ale jakoś tak lenia mam 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do