Thomas swiatecznie

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Soldier

Thomas swiatecznie

Post autor: Soldier »

No i znowu Boze Narodzenie za pasem,Thomas koncertuje w niemieckich kosciolach. Ciekawa jestem jak taki koncert w wykonaniu Thomasa wyglada. Milo byloby posluchac. Jesli ktos znajdzie linka chociazby z fragmentem takiego koncertu-prosze o namiary.Echh....choinka,Mikolaj.... rozanielilam sie... :wink:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

O koncertach jest trochę na http://www.thomasanders-fan.de/Aktuelles.htm, jutro (czy już właściwie dziś ;)) po południu będzie też news o tym na stronie ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Soldier

Poczytalam :) ale jeszcze bym posluchala <bezradny> .........
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh pewnie wykonuje w nim Kolendy ale miło by było posłuchać ich w jego wykonaniu choć ja jak zwykle im bliżej święta tym większe zamieszanie więcej roboty i większe oblężenie w sklepach a ja z kolei tego nie cierpię i robię się strasznie nerwowa, mam po prostu chyba uczulenie na święta dzisiejsze mikołajki mnie też wnerwiają :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

only love pisze:jak zwykle im bliżej święta tym większe zamieszanie więcej roboty i większe oblężenie w sklepach a ja z kolei tego nie cierpię i robię się strasznie nerwowa, mam po prostu chyba uczulenie na święta dzisiejsze mikołajki mnie też wnerwiają
Nie przejmuj się. Nie tylko ty tak masz. :] O ile lubię cały wystrój świąteczny i atmosferę świąteczną, w której ludzie starają się być bardziej mili niż na co dzień, o tyle sam ten cały cyrk przedświąteczny, gonitwa, pośpiech, ścisk w sklepach, korki nieprzeciętne wszędzie, w domu masa roboty - sprzątanie czy też zakupy i strojenie świateczne, jest dla mnie też bardzo absorbujące i zabierające dodatkowo czas, którego i tak zazwyczaj brakuje. :? Wtedy jednak w trakcie domowej krzątaniny załączam na chwilę piosenki o swiętach, w tym Modern Talking i od razu humor się poprawia a stres się niweluje. :wink: Zwłaszcza lubię taką starszą piosenkę Modern Talking o świętach - "Bayby, it's christmas" Rok temu nawet sobie ją zmiksowałem i nawet fajnie brzmi na nowo. 8)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Soldier

ArCrack-dzieki za news.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

Adi pisze:
only love pisze:jak zwykle im bliżej święta tym większe zamieszanie więcej roboty i większe oblężenie w sklepach a ja z kolei tego nie cierpię i robię się strasznie nerwowa, mam po prostu chyba uczulenie na święta dzisiejsze mikołajki mnie też wnerwiają
Nie przejmuj się. Nie tylko ty tak masz. :] O ile lubię cały wystrój świąteczny i atmosferę świąteczną, w której ludzie starają się być bardziej mili niż na co dzień, o tyle sam ten cały cyrk przedświąteczny, gonitwa, pośpiech, ścisk w sklepach, korki nieprzeciętne wszędzie, w domu masa roboty - sprzątanie czy też zakupy i strojenie świateczne, jest dla mnie też bardzo absorbujące i zabierające dodatkowo czas, którego i tak zazwyczaj brakuje. :? Wtedy jednak w trakcie domowej krzątaniny załączam na chwilę piosenki o swiętach, w tym Modern Talking i od razu humor się poprawia a stres się niweluje. :wink: Zwłaszcza lubię taką starszą piosenkę Modern Talking o świętach - "Bayby, it's christmas" Rok temu nawet sobie ją zmiksowałem i nawet fajnie brzmi na nowo. 8)

jeśli muzyka ci pomaga to jeszcze masz dobrze, ja miałam takiego doła wczoraj w pracy że nic nie pomagało. Grało radio muza świąteczna i nie tylko a ja byłam taka smutma że rzuciło się to co niektórym w oczy. Ja pierdziele prawie wyłam przy tej maszynie nie tylko dlatego że ta się psuła i denerwowała ale i z powodu tej całej głupiej źle nastrajającej mnie aury świątecznej, bo przecież nigdy aż tak mnie nie dobiła awarie maszyny a przecież powinnam się cieszyć bo dostałam z zakładu "prezent świąteczny" ale cóż może ja mam jakąś deprechę, w takich chwilach to tylko broń borze niech nikt nie puszcza kolęd bo się bym załamała nawet te wykonywane przez thomasa by mnie nie uspokoiły ani muzyka modern talking ani nic. po prostu musiałam zaczekać aż samo przejdzie no i potem już trochę się śmiałam
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Soldier

Ogolnie repertuar bardzo mi sie podoba,ale nie rozumiem dlaczego Thomas nie spiewa tez It's Christmas? Jest rewelacyjna w jego wykonaniu. Gdyby to ode mnie zalezalo zrobilabym tez do takiego koncertu inne swiatla,cos w podobie jak w teledysku do I Will Follow You http://youtube.com/watch?v=U84A8XrS79E Bylby super klimat ,tym bardziej ze koncerty te organizowane sa w kosciolach.
ODPOWIEDZ