Sonda
- Soldier
No wlasnie lista albumow w porownaniu do naszj stronki nieco sie rozni. Dlaczego? http://www.moderntalking.pl/mt/index.ph ... albumy.htm oraz viewtopic.php?t=1436
- BeCool88
"The Ultimate Best of" jest poprostu skladanka, wiec dlatego nie wzialem go pod uwage! Chociaz jest zlepkiem wszystkich najwiekszych hitow! Zawarlem takie albumy, na ktorych kazdorazowo byly nowe utwory.
"We Still have dream" jest to album z pieknymi balladami MT. Polecam, sam posiadam taki album wiec dlatego go umiescilem!
"We Still have dream" jest to album z pieknymi balladami MT. Polecam, sam posiadam taki album wiec dlatego go umiescilem!
"...I'll be your loving doctor of the night"
- Skyliner89MT
- BeCool88
- MT_Online
- Kontakt:
The 1st Album zaznaczyłem, chociaż zaznaczyłbym jeszcze i 2 i 3. 
Modern Talking 4EVA
www.modern-talking-online.prv.pl
www.modern-talking-online.prv.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- RobinHood
- Daniel
Glosowanie nalezalo podzielic na albumy stare i nowe 
W takiej formie glosowanie jest kompletnie niemiarodajne.
Bo co niby ono ukazuje ? Ze wolimy albumy stare od nowych
))
I taki z tego moral
Jesli musze wybierac ze starych, to glosuje na LET'S TALK ABOUT LOVE, poniewaz to pierwszy album jaki uslyszalem i jest dla mnie najbardziej sentymentalny. Poza tym piosenki na nim sa po prostu przepiekne.
A z nowych zdecydowanie Universe. To jedyna plyta z "nowych", gdzie nie pomijam zadnej piosenki i kazda mi sie podoba! Album naprawde trzyma klase, nie mozna sie do niczego przyczepic. Jest bardzo przebojowy, a nagrania sa zroznicowane. W albumach wczesniejszych zbyt wiele bylo kiepskich ballad, ktore zanizaly poziom (szczegolnie na Year Of The Dragon - koszmar!!!).
W takiej formie glosowanie jest kompletnie niemiarodajne.
Bo co niby ono ukazuje ? Ze wolimy albumy stare od nowych
I taki z tego moral
Jesli musze wybierac ze starych, to glosuje na LET'S TALK ABOUT LOVE, poniewaz to pierwszy album jaki uslyszalem i jest dla mnie najbardziej sentymentalny. Poza tym piosenki na nim sa po prostu przepiekne.
A z nowych zdecydowanie Universe. To jedyna plyta z "nowych", gdzie nie pomijam zadnej piosenki i kazda mi sie podoba! Album naprawde trzyma klase, nie mozna sie do niczego przyczepic. Jest bardzo przebojowy, a nagrania sa zroznicowane. W albumach wczesniejszych zbyt wiele bylo kiepskich ballad, ktore zanizaly poziom (szczegolnie na Year Of The Dragon - koszmar!!!).
-
Piotr
No mój ulubiony album to eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee właściwie powinennem napisać pierwsze sześć, ale skoro trzeba wybrać jeden hehe
to zdecydowanie Ready For Romance
Najczęściej słuchany przeze mnie album.
Szkoda, że tak kapitalna piosenka jak
"Only Love Can Break My Heart" nie znalazła się na singlu, bo uważam, że jest obłędna. Ale to kwestia gustu, mogę sie oczywiscie mylić.
"Only Love Can Break My Heart" nie znalazła się na singlu, bo uważam, że jest obłędna. Ale to kwestia gustu, mogę sie oczywiscie mylić.
Dieter Bohlen