Czemu akurat rezyser musiał osmieszyc twórczosc Dietera i Thomasa w tym swoim gangsterskim filmiku ? Moze ja za bardzo panikuje ?
Film ,,Kroll'' a...Modern Talking
- Adek
Film ,,Kroll'' a...Modern Talking
Dzisiaj z ciekawosci obejrzałem polski film Pasikowskiego ( tego od ,,Psów''
) pt: ,,Kroll'' i zbulwersowała mnie w nim jedna scena, mianowicie taka, w której jedna z dziewczyn idzie sama poszukac tytułowego ,,Krolla'' i wchodzi na jakas impreze. Pyta sie jakiegos goscia, gzdie Kroll moze sie znajdowac, a on cieszy sie naj jej widok. Potem ona pyta sie go, co teraz porabia, czyli ,,puszcza'', a w tle leci leci jakas rockowa muzyka. A on z ironia odpowiada, ze Modern Talking, jakby nasmiewujac sie z niemieckiego zespołu
.
Czemu akurat rezyser musiał osmieszyc twórczosc Dietera i Thomasa w tym swoim gangsterskim filmiku ? Moze ja za bardzo panikuje ?
Modern Talking.....i wszystko jasne!
-
jkris
Re: Film ,,Kroll'' a...Modern Talking
zdecydowanieAdek pisze:Czemu akurat rezyser musiał osmieszyc twórczosc Dietera i Thomasa w tym swoim gangsterskim filmiku ? Moze ja za bardzo panikuje ?
Modern Talking to tak charakterystyczna grupa i tak mocno zakorzeniona w latach '80, ze czesto dla podkreslenia konca pewnej epoki i zasygnalizwoania nowej ery wymienia sie wlasnie ta grupe. jasne, ze po latach Ci ktorzy piszczeli na kazda nawa ich pyte pozniej sie z nich smiali ale wystarczy zobaczyc co sie wydarzylo w '98 zeby uzmyslowic sobie jakimi hipokrytami potrafia byc ludzie
- flipper_69
- punky linsky
-
jkris
moge wiedziec dlaczego zwracasz sie do kolegi per "wy"? czasy komuny i towarzyszy minely a chyba do 2 umiesz zliczyc...punky linsky pisze:nie przesadzajcie.Adek pisze:A on z ironia odpowiada, ze Modern Talking, jakby nasmiewujac sie z niemieckiego zespołu .
zamiast się cieszyć że nazwa zespołu jest żywa i występuje nawet w polskich filmach, jak zwykle szukacie dziury w całym...
- only love
- Kontakt:
to fakt, modern talking w dzisiejszych czasach to obciach dla wielu ale 20 lat temu to była dopiero muza
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- KASIA 1986
PLAKAT
Jeśli chodzi o sprawe plakatów, to pamietam jak kiedyś w jednym z odcinków serialu "Graczykowie" również wisiał na ścianie plakat Modern Talking, to był bodajże rok 1999. Też taki miałam":-)
"I NEED YOU NOW":)
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: PLAKAT
Widziałam ten odcinek dwa razy.KASIA 1986 pisze:Jeśli chodzi o sprawe plakatów, to pamietam jak kiedyś w jednym z odcinków serialu "Graczykowie" również wisiał na ścianie plakat Modern Talking, to był bodajże rok 1999. Też taki miałam":-)