Zlot Fanów Modern Talking

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Czesław

Post autor: Czesław »

Witajcie na imię mam Czesław i mieszkam w Katowicach. Od wielu lat a właściwie od samego początku interesuje się zespołem Modern Talking oraz wszystkim co jest związane z twórczością obu panów. Z muzyką jestem związany od wielu lat ale także jestem wokalistą. Mo manager oraz ja chcielibyśmy zorganizować w połowie 2008 roku zlot fanów Modern Talking który mogłby się odbyć w Katowicach. Jesteśmy zainteresowani współpracą z Fan-Klubami nie tylko z Polski ale także z Niemiec, Czech, Słowacji czy Rosji. Chcielibyśmy aby oficialny Fan-klub Thomasa Andersa obioł patronat nad tym przedsięwzięciem i już w tej sprawie poczyniliśmy pierwsze kroki i nie wykluczone iż gwiazdą tego koncertu może być Thomas lub Dieter. Czekam na jakieś odpowiedzi, rady ale przede wszystkim zainteresowanie czy wogóle będą chćetni.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Byłoby super gdyby zlot fanów Modern Talking mógłby się odbyć w Katowicach :) .
Jestem chętna i dla mnie sam przyjazd do Katowic nie byłby problemem,ponieważ mieszkam nie daleko Katowic ( w sumie godzinę drogi od mnie).
Mam nadzieję,że wszystko wypali i będzie więcej zainteresowanych osób 8) .
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co prawda ja mieszkam bardzo daleko od katowic i mi dojazd sprawił by problem ale pomysł jest ok a zwłaszcza jak by sie udało to aby obie połóweczki MT się spotkały no i nawet wystąpiły razem :wink: :wink:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Jak by doszło do tego zlotu fanów Modern Talking w 2008 roku w Katowicach to by było fantastycznie . Ja mieszkam pod Krakowem. Od godziny do dwóch godzin jazda samochodem do Katowic. Więc z dojazdem do Katowic nie ma problemu.
only love pisze:a zwłaszcza jak by sie udało to aby obie połóweczki MT się spotkały no i nawet wystąpiły razem
Jak by tak razem Dieter z Thomasem zaśpiewali razem to by było super . Bym wtedy Ich widział po raz pierwszy na żywo.
Mam nadzieje, że się uda zorganizować ten zlot fanów w Katowicach .
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

Katowice ?? A nie może być jakieś bardziej centralne miejsce w Polsce, żeby każdy miał w miarę po równo do miejsca docelowego ?? Dla mnie najlepiej by było gdyby to miało być w Poznaniu :lol: , ale mógłby być np. Wrocław bądź chyba centralne miejsce - Łódź.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Najlepszy dojazd jest z kazdego punktu Polski jest do Wawki :D Dla naszych idoli tez.
Czesław

Dziękuję za zainteresowanie, co do innych miejsc niż Katowice to chyba sie nie uda gdyż ja jestem tylko współorganizatorem tego przedsięwzięcia a mój manager zajmuje się resztą. Ciesze sie że jest jakieś zainteresowanie. Oczywiście będę was informował o tym jak daleko sprawy się potoczą i czy uda sie to zorganizować. Ja osobiście mam nadzieję że tak. Milo byłoby spotkać sie i posłuchać muzyki Modern Talking a także zespołów grających taka muzykę. A co do spotkania Dietera i Thomasa to raczej jest niemożliwe gdyż Thomas powiedział cytuje "Nie ma takich pieniędzy za które mógłbym stanąć razem z Dieterem na scenie" no to już chyba naprawdę koniec szkoda.
Awatar użytkownika
Soldier

Nie mamy nic przeciwko temu,aby Thomas przyjechal bez Dietera ale za to z zespolem,chociaz bez pradu tez pewnie byloby milo....Thomas to w koncu mistrz nastroju :wink:
Awatar użytkownika
BeCool88

Post autor: BeCool88 »

Pomysl popieram w 100% :-) Moja obecnosc obowiazkowa;)
"...I'll be your loving doctor of the night"
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

fajny pomysl

Post autor: weidung »

Fajny pomysl. Popieram całkowicie. Co do obecności Thomasa czy Dietera to jestem nieco sceptyczny, ale fanie byloby spotkac się z innymi fanami, pogadac. Jeśli to zlotu dojdzie - możecie liczyć na moją obecność.

Acha - ważna rzecz. Od razu trzebaby pomyśleć o zapewnieniu noclegu osobom dojezdnym i podać szacunkowy koszt imprezy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Re: Zlot Fanów Modern Talking

Post autor: only love »

Czesław pisze: A co do spotkania Dietera i Thomasa to raczej jest niemożliwe gdyż Thomas powiedział cytuje "Nie ma takich pieniędzy za które mógłbym stanąć razem z Dieterem na scenie" no to już chyba naprawdę koniec szkoda.

hmm szkoda ... czy wypowiedź Thomasa ma może coś wspólnego z tym jak Dieter ukazał jego osobę w Dieter der film??? czy to może coś innego???
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jestem za Zlotem Fanów w Katowicach :D
Czesław

Cieszę się bardzo że jest zainteresowanie zlotem fanów Modern Talking. Kilka odpowiedzi na pytania otóż co do wypowiedzi Thomasa to nie miało nic wspólnego z filmem Dietera, Niestety jak widać obaj panowie przynajmniej na razie sie nie znoszą, ale czas pokaże jak będzie naprawde i czy jeszcze staną razem na scenie, gdyz taka sytuacja przeciez juz była. No co do noclegu to bedzie niemożliwe gdyż nie przypominam sobie koncertów czy tez zlotów fanów (a mam ich juz kilka za sobą) by organizatorzy zapewniali noclegi jest to fizycznie niemożliwe. Czy istnieje jakiś oficjalny Fan-Club w Polsce Thomasa, Dietera czy Modern Talking?
Awatar użytkownika
Soldier

A co do spotkania Dietera i Thomasa to raczej jest niemożliwe gdyż Thomas powiedział cytuje "Nie ma takich pieniędzy za które mógłbym stanąć razem z Dieterem na scenie" no to już chyba naprawdę koniec szkoda. Moglbys podac zrodlo tej wypowiedzi Thomasa?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Thomas powiedział coś takiego dla telewizji RTL, gdy Dieter zaczął gadać o ewentualnym wspólnym występie ;)
Co do fanklubu to zdaje się, że ostatni zakończył działalność parę ładnych lat temu.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
BeCool88

Post autor: BeCool88 »

Thomas raczej powinien sie pojawic gorzej z Bohlenem
"...I'll be your loving doctor of the night"
ODPOWIEDZ