Kasia Glinka..... :)
- tanathos
Kasia Glinka..... :)
ostatnio w programie 'gwiazdy tańcza na lodzie' Kasia tańczyła przy melodii 'cheri cheri lady' 
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Dr Mabuse
-
riccardo1989
- flipper_69
- Skyliner89MT
Z tymi Młodymi Tłokami to już przesadzają
:D:D.
Dzięki Dr Mabuse, że wystawiłeś ten klip na YouTube. Byłem ciekaw jak to wyszło. I wyszło calkiem fajnie
.
Pozdrawiam
:D:D
U mnie też Flipper_69. Nie 60 mln tylko 120 mln sprzedanych płyt. Ona o takiej sprzedaży płyt to może tylko pomarzyćflipper_69 pisze:Ale prowadząca sobie u mnie przechlapała...
Dzięki Dr Mabuse, że wystawiłeś ten klip na YouTube. Byłem ciekaw jak to wyszło. I wyszło calkiem fajnie
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Dr Mabuse
- flipper_69
Miałem na myśli stwierdzenie prowadzącej (głupie zresztą), żeby tylko Glinka w pewnym momencie nie powiedziała, że Modern Talking to jej ulubiony zespół.
W takich chwilach normalnie bym walił w pysk i nie patrzał czy to baba czy chłop...
Osiągnięcia szansonistów z Blue Cafe to 160 000 sprzedanych płyt, czyli według naszych rodzimych (prowincjonalnie zaniżonych kryteriów) 1 platyna i dwa złotka. Zatem mamy do czynienia z wyjątkowym zjawiskiem medialnym i szczególnym sukcesem artystycznym.
Osiągnięcia szansonistów z Blue Cafe to 160 000 sprzedanych płyt, czyli według naszych rodzimych (prowincjonalnie zaniżonych kryteriów) 1 platyna i dwa złotka. Zatem mamy do czynienia z wyjątkowym zjawiskiem medialnym i szczególnym sukcesem artystycznym.
- flipper_69
- Dieter Talking
Jej stwierdzenie jest tyle warte, co sakramentalna wypowiedź w tańcu z gwiazdami : "Tp moja ulubiona para", bleee 
Choose your destiny
[img]http://img512.imageshack.us/img512/2782/beztytuuyr7.png
[/img]
Zapraszam do rejestracji fanów gry
[img]http://img512.imageshack.us/img512/2782/beztytuuyr7.png
[/img]
Zapraszam do rejestracji fanów gry
- Skyliner89MT
Mam takie pytanie. Dlaczego jak jest w Polsce coś o Modern Talking. Np. jak była ta Przebojowa Noc Niemiecka i ostatnio ten program Gwiazdy Tańczą Na Lodzie to nazywają Modern Talking "Młode Tłoki" Ci zapowiadający ??? Co ???. A i ciekawe, że wybrali do obu tych programów piosenke Cheri Cheri Lady
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING