Mam prośbę powiedzcie mi albo podpowiedzcie jak można się na tej stronce w temacie zarejestrować czy zalogować, aby dalej ściągać przeboje Modern Talkingu, C.C.Catch, Blue Systemu, bo naprawdę nic nie kumam. Z góry bardzo serdeczne dzięki. Po kliknęciu propozycji mp3 mam na środku tylko białe pole i źółte napisy.
Pozdrawiam.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Prawdopodobnie coś przeglądarka nie załapała bo mnie się wyświetla (w IE i w Operze). W dziale całe MP3 znajdują się teraz tylko dwa utwory Nino de Angelo i raczej to się nie zmieni. W dziale MP3 jest (a może było) utworów więcej ale fragmenty i spakowane do .zip. Serwer z Video nie wiem czy funkcjonuje...zgubiłem hasło zanim nauczyłem się korzystać z Total Commandera
A może spróbuj się załapać na Modern Talking Hub - wskazówki na http://www.moderntalking.one.pl/ w jednym z działów
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Bardzo dziękuję Piotrku, na pewno spróbuję jutro. Zapisałam ten link sobie.:* Pozdrawiam serdecznie. Dlatego mi tak zależy, bo może tam udałoby się wygrzebać HESKALTER ANGEL Thomasa Andersa.
Żeby skorzystać z serwera FTP nie potrzeba Total Commandera.Można sie zalogować przez IE a potem np skopiowac link danego pliku do Get Right (program spyta nas ponownie o hasło) bo ze ściąganiem przez IE to różnie bywa.
Arrku 20 mam już utwór Heisskalter Engel, ale dowiedziałam się iż jest jeszcze jego wersja maxi. Czy masz wersję maxi w wykonaniu Thomasa Andersa? Bardzo byłabym wdzięczna Tobie i z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
O tą wersję maxi nie ma specjalnie co zabiegać, to zwykły amatorski mix zrobiony przez kogoś najprawdopodobniej na domowym komputerze przez połączenie "Heisskalter Engel" z oryginałem - "Send Me An Angel" Real Life. Nie jest to żadna oryginalna wersja.
Rozumiem. Ale czy mogę sama dokonać wyboru? Wiem, wiem zaraz znowu ktoś napisze mi, że to nie odpowiednie miejsce na poruszanie takiego tematu. Jestem nowa, trudno jest mi czasem o coś sensownego zapytać, aby nie złamać regulaminu... Z góry przepraszam za gafy. Postaram się aby ich najmniej było z mojej strony. Ok. poszukam wersji maxi gdzie indziej.
Miłego dnia ArCraku.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Pioetreku bardzo dziękuję za udostępnienie mi stronki http://www.moderntalking.one.pl ale tam pisze: "Serwis w przebudowie-proszę o cierpliwość. Wzięłam sobie tą stronę do ulubionych.
Na szczęście znalazłam inne dobre źródło na zdobywanie nagrań Modern Talkingu.
Tak przy okazji chcę życzyć wszystkim tutaj Forumowiczom Modern Talkingu udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2006 w rytmie przebojów Thomasa Andersa.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Ja tylko podałem adres a wszelkie szczegóły odnośniej jej funkcjonowania powinien znać ten, który rzeczywiścią ją udostępnia czyli DominikMT (również użytkownik tego forum). On również zarządza Hubem (jeżeli ten jeszcze działa, ja jakoś do tej pory nie zdobyłem się na wdrożenie u siebie potrzebego oprogramowania).
Pozdrawiam
Piotrek
Strona podobnie jak moderntalking.prv.pl i moderntalkingnet.prv.pl jest w przebudowie, nie chce się zagłębiać w szczegóły ale nie mogła pozostawać w starej wersji w internecie.
Co do huba to nie działa już od dłużeszgo czasu tj od września. Od tego też momentu nie było na stronie moderntalking.one.pl żadnych informacji o hubie.
Strona podobnie jak moderntalking.prv.pl i moderntalkingnet.prv.pl jest w przebudowie, nie chce się zagłębiać w szczegóły ale nie mogła pozostawać w starej wersji w internecie.
A może jednak uchyliłbyś rąbka tajemnicy? Czy miałeś może kontakt trzeciego stopnia z przedstawicielem jakiejś wytwórni? Czy może właściciel serwera stawia warunki. A może to zmiana języka w którym tworzyeś stronę? No i jestem ciekaw czy strona ArCracka jest w tym kontekście ok czy też niedługo zacznie się przeobrażać.
Pozdrawiam
Piotrek