Pozdrawiam
YMHYMS w Jak oni śpiewają?
- Skyliner89MT
YMHYMS w Jak oni śpiewają?
Dzisiaj jak oglądałem "Jak Oni Śpiewają" Program na Polsacie (zaczyna się o 20:00 i jest co Sobote). To ten Mikołaj Krawczyk z "Pierwszej Miłości" mógł zaśpiewać piosenke Modern Talking "You're My Heart, You're My Soul"
:D:D. Bo były dwie do wyboru. Ale jednak widzowie zdecydowali inaczej i wybrali inną piosenke. Szkoda, bo byłem ciekaw jak by zaśpiewał. Oczywiście głosowałem żeby zaśpiewał You're My Heart, You're My Soul, ale nie udało się
:(:(
Pozdrawiam
:D:D
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Skyliner89MT
-
jkris
- only love
- Kontakt:
heh jak on fatalnie śpiewa to niech lepiej nie "psuje" najlepszych piosenek
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Skyliner89MT
- Pioetrek
- Kontakt:
Takie rozstrzygnięcie głosowania było dla mnie sporym zaskoczeniem. Byłem w zasadzie pewien, że wygra YMHYMS. Teraz zaś nie jestem pewien czy te głosowania są uczciwe (chyba, że potencjalni głosujący na piosenkę MT postąpili tak jak ja czyli zaniechali tego z różnych przyczyn-ale gdybym miał choć cień wątpliwości co do wyniku puściłbym sms-a).
I jeszcze jedna uwaga odnośnie programu. Są takie momenty kiedy P. Polk wizualnie prezentuje się podobnie do Thomasa Andersa. Mnie się to rzuciło w oczy kiedy ten schodził ze sceny przy odczytywaniu wyników.
Pozdrawiam
Piotrek
I jeszcze jedna uwaga odnośnie programu. Są takie momenty kiedy P. Polk wizualnie prezentuje się podobnie do Thomasa Andersa. Mnie się to rzuciło w oczy kiedy ten schodził ze sceny przy odczytywaniu wyników.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
jkris
a ja uwazam, ze piosenka MT w ogole nie pasowala do tego kolesia natomiast piosenka Gadowskiego jak najbardziej. I w sumie wynik mnie w ogole nie zdziwil...Pioetrek pisze:Takie rozstrzygnięcie głosowania było dla mnie sporym zaskoczeniem. Byłem w zasadzie pewien, że wygra YMHYMS. Teraz zaś nie jestem pewien czy te głosowania są uczciwe
- Louie, Louie, Louie
To dziwne, ale ja też to zauważyłam. Kiedy Polk przechodził przez ten tunel, był tak łudząco podobny do Thomasa, że mało co bym z krzesła nie spadła. A co do Mikołaja, to on śpiewa dobrze takie rockowe piosenki, ale ballady i te takie romantyczne kawałki, to coś mu niespecjalnie wychodzą... Wg. mnie jest jednak bardzo przekonywującym (czyt. bardzo dobrym) aktorem. Zresztą to też bardzo sympatyczny człowiek. Miałam przyjemność się z nim spotkać w Toruniu na Muzycznej Majówce Polsatu pt. "Zakochaj się w Toruniu". Mam z nim wspólne zdjęcie i autografPioetrek pisze:Są takie momenty kiedy P. Polk wizualnie prezentuje się podobnie do Thomasa Andersa. Mnie się to rzuciło w oczy kiedy ten schodził ze sceny przy odczytywaniu wyników.
Germany's most successful pop duo ever.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- granieispiewanie
- Kontakt:
Na YT jest pełno filmików z przeróbkami MT dla jaj,
ale można również tam znaleźć całkiem ciekawe wykonania live
ale można również tam znaleźć całkiem ciekawe wykonania live
ZAPRASZAM NA:
www.dieterbohlen.go.pl
www.dieterbohlen.go.pl
- Skyliner89MT