A to dobre! Okładka albumu już jest, a okładki singla jeszcze nie ma.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Mateusz pisze:
Mnie by się okładka podobała gdyby nie było na niej Medlocka, i wogóle nazwiska Medlock a na albumie byłyby kompozycje Dietera w któych śpiewa Dieter Very Happy
podobnego jestem zdania. dieter śpiewa jak śpiewa ale przynajmniej nie rusza ustami do muzyki a głowę ma on na okładce większą pewnie dlatego że znajduje się na pierwszym planie i jest bliżej obiektywu niż mark
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jak dla mnie ta okladka wyglada jakby robil ja poczatkujacy amator darmowego programu do edycji fotek.
musialem laptopa pod oczy podsunac zeby zobaczyc co to jest pomiedzy Dieterem i Markiem i na czym trzyma rece Medlock...
beznadzieja, w dodatku nadal nie rozumiem po co nazwisko Dietera na okladce...
A mi się projekt okładki bardzo podoba. Fajna fotka (z zobaczeniem na czym podpiera się Medlock problemu nie miałem), a rozmiary głów po prostu takie są Medlocka nieco spłaszcza ta czapka, stąd takie wrażenie pewnie
Mnie też okłądka się podoba i wygląda najnormalniej w świecie.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
moim wczensiejszym postem sugerowałem ze wolałbym bardziej solo projekt Dietera niż kolejny "duet" z Medlockiem. Ale jeżeli juz mam ocenic okładke to bardzo ładna jest.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett