Edyta Górniak

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
jkris

Edyta Górniak

Post autor: jkris »

12 października pojawi się nowa, długo oczekiwana płyta Edyty Górniak "EKG"

1. Dziękuję Ci
2. Cygańskie Serce
3. To Co Najlepsze
4. Loving You
5. Nie Wierzyć Nie Mam Sił
6. Aleja Gwiazd
7. Love Is A Lonely Game
8. Another Love Song
9. Błękit Myśli
10. List
11. Ready For Love

Nowe dzieło Edyty Górniak pojawi się w kioskach i kosztować będzie niespełna 30 złotych. To efekt współpracy artystki z firmą Agora.
Obrazek
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Żadna piosęnka mi się jej nie podoba. Ona TYLKO ładnie wygląda NIESTETY.
Pozdrawiam :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
jkris

Skyliner89MT pisze: Ona TYLKO ładnie wygląda NIESTETY.
mylisz sie i to bardzo, niestety...
i zapewne nie masz bladego pojecia o jej tworczosci...
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

jkris pisze:
Skyliner89MT pisze: Ona TYLKO ładnie wygląda NIESTETY.
mylisz sie i to bardzo, niestety...
i zapewne nie masz bladego pojecia o jej tworczosci...
Z Gorniakowa to jest tak,ze ona wlasciwie nie ma swojego stylu,czekam tylko kiedy zacznie spiewac piosenki Violetty Villas,ale za to ma podobno takie warunki glosowe,jakich nie ma zadna inna polska piosenkarka.Nie jestem znawczynia w tej dziedzinie,ale wiem to od wielu zawodowych i nie tylko polskich muzykow.Ogolnie jak leci w radiu jej piosenka to nie zmieniam stacji,ale czy slucham? <bezradny>
jkris

Soldier pisze:[Gorniakowa to jest tak,ze ona wlasciwie nie ma swojego stylu,czekam tylko kiedy zacznie spiewac piosenki Violetty Villas
w moim odczuciu ma i to bardzo charakterystyczny. dla mnie jej pierwsza anglojezyczna plyta to rewelacja. oczywiscie nie wydala tak jak Medlock 3 plyt w kilka miesiecy (zakladam ze na swieta bedzie trzecia) tylko przez kilkanasice lat wiec zmiany sa naturalne.
mozna jej nie lubic, uwazac za glupia, pusta itd. mnie to nie interesuje, bo nie jest moja kolezanka- jedno jednak trzeba jej przyznac- glos ma rewelacyjny i wg mnie jeden z najlepszych jakie slyszalem.
idac na jej koncert idzie sie na uczte dla ucha... idac na koncert innej bardzo znanej wokalistki idzie sie jak na zadyme- zeby zobaczyc czy pokaze kawalek golej dupy albo sztucznego cycka albo jaka chamowe odwali tym razem...
co zas piosenek Villas to poki co nie ale bedzie cover Soœnickiej Aleja Gwiazd- juz sie nie moge doczekac, bo to swietny kawałek ;-)
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Z wielką niecierpliwością czekam na nową płytę Edyty. I tylko powtórzę to co napisał jkris. Można jej nie lubić za skandale ale faktem jest, że głos ma niesamowity. Żałuję tylko, że dziś traktowana jest jako zmarnowany talent i wypomina się głównie jej wpadki. Szkoda, że nikt nie pamięta o wielkim sukcesie na Eurowizji, że nie wspomnę już o różnych polskich nagrodach. Do dziś płytę "Dotyk" uważam za jeden z najlepszych polskich albumów. Zdecydowanie jest moją faworytką jeśli chodzi o współczesny polski rynek muzyczny.
"Aleja Gwiazd" jest już piosenką idealną ale obawiam się, że Edyta może wokalem położyć panią Sośnicką :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Tak, album "Dotyk" jest najlepszym niewatpliwie albumem Edyty! Ciekawostką jest, o czym większośc słuchaczy nie wie, że tytułowy utwór to dzieło Piotra Rubika;) Mam nadzieje że nadchodzący album dostarczy tylu emocji co poprzednie.

PS. Jkriss - w tak młodym wieku skleroza postepujaca ??? :mrgreen: To żart oczywiście :D Chciałem tylko napisać że jak juz kiedyś będziesz mi wysyłał to o co Cie prosiłem to wrzuc od razu wszystkie 6 wersji a nie tylko ta jedną :) Dzięki
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

Soldier pisze:Z Gorniakowa to jest tak,ze ona wlasciwie nie ma swojego stylu,czekam tylko kiedy zacznie spiewac piosenki Violetty Villas

jedna z piosenek ma tytuł aleją gwiazd ... hmmm ciekawe czy to nie jest piosenka sośnickiej :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :> :> :>
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Edzia Górniak wydaje nową płytę. To jest news :!: Ciekawe czy znajdzie się na niej nowa wersja hymnu :?:

A dla zdezorientowanych: jesteście nadal na "Modern Talking Forum". Tak przynajmniej jest napisane w tytule strony :arrow:
Obrazek
jkris

Dr Mabuse pisze:Edzia Górniak wydaje nową płytę. To jest news :!: Ciekawe czy znajdzie się na niej nowa wersja hymnu :?:

A dla zdezorientowanych: jesteście nadal na "Modern Talking Forum". Tak przynajmniej jest napisane w tytule strony :arrow:
zdaje sie, ze to Ty nie wiesz gdzie sie znajdujesz- jestes w dziale POZOSTALI. zatem jesli nie masz nic madrego do powiedzenia (tekst o hymnie) to przynajmniej nie zasmiecaj rozmow innych osob...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Sorki. Rzeczywiście nie zauważyłem, że to ten dział - ale to Edzia tak na mnie działa.

A tekst o hymnie z całą mocą potrzymuję :!:
Obrazek
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Czemu mnie to nie dziwi, że ktoś w końcu poruszył sprawę hymnu? 8)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

ojeju, hymn w wersji soulowo bluesowej to nadal hymn więc o co chodzi?? :mrgreen: :mrgreen:
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hehehe nieźle się wtedy popisała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

taaa :roll:
co niektórzy pewnie woleliby hymn w wersji dyskotekowej z chórkami :lol:
jkris

Mateusz pisze:PS. Jkriss - w tak młodym wieku skleroza postepujaca ??? :mrgreen:
sorry ale ostatnie wolne chwile spedzalem u weterynarza i braklo czasu.
oto ta wolna wersja YMHYMS w wykonaniu Bolenski Beat ;-)
http://jkris.wrzuta.pl/audio/7kJh2ApgAg ... radio_edit
ODPOWIEDZ