Utwory Modern Talking w wykonaniu fanów !!!
-
talking1
Utwory Modern Talking w wykonaniu fanów !!!
Czy próbowaliście kiedyś wykonywać utwory Modern Talking lub Blue System, śpiewając oryginalny tekst, lub swój własny do którejkolwiek wersji instrumentalnej?
ja próbowałem....
Posłuchajcie proszę jak mi to wyszło i oceńcie:)
oto link:
http://talking1.wrzuta.pl/audio/637PGYveQL/
Jeśli też was interesuje taka twórczość to podzielcie się tym ze wszystkimi i napiszcie kilka słów o tym.
POZDRAWIAM
tomek
ja próbowałem....
Posłuchajcie proszę jak mi to wyszło i oceńcie:)
oto link:
http://talking1.wrzuta.pl/audio/637PGYveQL/
Jeśli też was interesuje taka twórczość to podzielcie się tym ze wszystkimi i napiszcie kilka słów o tym.
POZDRAWIAM
tomek
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 21:15 przez talking1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
-
talking1
Dodam jeszcze że nagrywałem to do taniego komputerowego mikrofonu (takiego za 12zl) i jakby pokazać to bez obróbki to byłaby to totalna massakra.
Chodziło mi o to, aby pokazać jak ja to robie i dowiedzieć się czy są jeszcze jakieś osoby, którym sprawiało radość nagrywanie siebie... wtedy dopiero widać, a mianowicie słychać kontrast i przekonać się Thomas Anders jest naprawdę cudownym wokalistą.
Chodziło mi o to, aby pokazać jak ja to robie i dowiedzieć się czy są jeszcze jakieś osoby, którym sprawiało radość nagrywanie siebie... wtedy dopiero widać, a mianowicie słychać kontrast i przekonać się Thomas Anders jest naprawdę cudownym wokalistą.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Louie, Louie, Louie
Wiesz co, śpiewasz wszystko tak jakoś... na jedno kopyto. Nie modulujesz głosem i zgadzam się z Mona Lisą, że troszeczkę za sztywno. Poza tym w niektórych miejscach tekst nie zgrywał ci się z muzyką, ale ogólnie było całkiem nieźle. Tekst fajny
twój głos też niczego sobie. Dodaj następne nagranie 
Germany's most successful pop duo ever.
-
talking1
-
talking1
Ok, oto link:
http://talking1.wrzuta.pl/audio/49Ccy2E ... c_symphony
http://talking1.wrzuta.pl/audio/49Ccy2E ... c_symphony
- Louie, Louie, Louie
Nie próbowałam niczego nagrywać, gdyż nie mam mikrofonu i tak na prawdę nie widzę na razie potrzeby, żeby go kupować, ale za to wiele razy śpiewałam publicznie: w klubach- na konkursach karaoke, wsród przyjaciół i w zeszłym roku przy całej mojej klasie (26 osób) z akompaniamentem gitary naszego faceta od muzyki udało mi się zaśpiewać YMHYMS, które, ku mojej bezgranicznej uciesze, spotkało się z uznaniem słuchaczy, a może te brawa dostałam tylko za odwagę? Tego się nigdy nie dowiem
.
Germany's most successful pop duo ever.
-
DySkietkaDS
U nas w szkole był konkurs angielskiej piosenki... Ale trzeba było dopasować cos do swojego wieku
i ja wzięłam melodię z Sexy Sexy Lover i napisałam własny tekst i wyszło dosyć nieźle
Ale ja i tak wolę Sexy Sexy Lover w wykonaniu MT
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No muszę powiedzieć,że nie żle,w każdym razie masz odwagę
Magic Symphony wyszło Ci o drobinkę lepiej.
Ja nie śpiewam ale napisałam kilkaset tekstów pod melodie MT i BS z tego wybrałam sobie tylko kilka takich najlepszych i śpiewałam tylko dla siebie,ale takiego czegoś chyba nigdy sie nie odważę.
Bohlen też nie ma głosu słowika ale przy takiej aparaturze jak dysponuje jego studio cuda można zdziałać,dlatego jego płyty sie sprzedawały
(mowa o BLUE SYSTEM)
Magic Symphony wyszło Ci o drobinkę lepiej.
Ja nie śpiewam ale napisałam kilkaset tekstów pod melodie MT i BS z tego wybrałam sobie tylko kilka takich najlepszych i śpiewałam tylko dla siebie,ale takiego czegoś chyba nigdy sie nie odważę.
Bohlen też nie ma głosu słowika ale przy takiej aparaturze jak dysponuje jego studio cuda można zdziałać,dlatego jego płyty sie sprzedawały
(mowa o BLUE SYSTEM)