Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable

Post autor: ArCrack »

Dieter znów przemówił za pośrednictwem Bohlenworld ;)
Wracał właśnie do Niemiec z wakacji i zabiera się za piosenki na nowy album Marka Medlocka. Zdementował przy okazji plotki dotyczące udziału w programie "Ich bin ein Star" (taki Big Brother dla znanych osób ;)).
Z pozostałych informacji - 27 sierpnia Dieter ma pojawić się na torze Nürburgring, 1 września na berlińskich targach Ifa, 4 września na castingu piątej edycji DSDS w Kolonii ;)

Sam Mark z kolei wciąż ma problemy z nogą. Najbliższe 6 tygodni spędzi prawdopodobnie na wózku, przez co odwołane zostaną zaplanowane koncerty. Harmonogram prac nad albumem jednak nie powinien ulec przez to zmianie - w przyszłym tygodniu Mark i Dieter spotykają się by się nim zająć.
Ostatnio zmieniony czw wrz 20, 2007 17:19 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
jkris

nowa płyta 20 pazdziernika

Post autor: jkris »

premiera nowej plyty Medlocka (juz jest gotowa) nastapi 20 pazdziernika w RTL-u.
jak dla mnie tempo pisania plyt przez Bohlena przypomina tempo przodownika pracy z lat powojennych i w sumie ciezko pozniej oczekiwac dobrych piosenek. ale widac ma malo kasy wiec kuje zelazo poki gorace...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Podejrzewam, że chodzi nie o samą płytę a o telewizyjną premierę singla, który ma wyjść dzień wcześniej... ;) Ale poczekamy i zobaczymy :]
Jak piszesz tak cię widzą.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

A właściwie to jaki ma być tytuł tego singla??
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Triko80

Re: nowa płyta 20 pazdziernika

Post autor: Triko80 »

jkris pisze:premiera nowej plyty Medlocka (juz jest gotowa) nastapi 20 pazdziernika w RTL-u.
jak dla mnie tempo pisania plyt przez Bohlena przypomina tempo przodownika pracy z lat powojennych i w sumie ciezko pozniej oczekiwac dobrych piosenek. ale widac ma malo kasy wiec kuje zelazo poki gorace...
Ma mało kasy??? Jak to? Przecież tyle się dorobił, powinno mu na całe życie starczyć. To co on niby robi z tą kasą? Może ja o czymś nie wiem? <bezradny>
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

DySkietkaDS pisze:A właściwie to jaki ma być tytuł tego singla??
Póki co w jednym z newsów na stronie DSDS podano tytuł albumu - "Dreamcatcher". Wyprodukowano na niego 18 piosenek.
jkris

Re: nowa płyta 20 pazdziernika

Triko80 pisze: Ma mało kasy??? Jak to?
to byl zart- bo jak wiadomo kasy ma jak lodu ;-)
Awatar użytkownika
Triko80

Aaaa. Nie zrozumiałem ironii :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

To nie żaden ewenement,że Bohlen w tak krótkim czasie wyprodukował kolejny album dla marka.
Swego czasu potrafił w jednym roku wydać 2 albumy dla MT lub Blue System w tym CCCATCH,Chris Norman,jakieś pojedyńcze produkcje na singlach,On się zna na tej robocie,żaden problem dla niego,tylko,żeby to jakoś brzmiało,bo ostatnio jego muza schodzi na "psy",naprawdę co raz mniej mi się podobaja jego produkcje dlatego tak często wracam do lat 80'tych. <bezradny>
Awatar użytkownika
Triko80

Mi się podoba It's Now Or Never, You Can Get It (w wersji singlowej), a albumu nie mam, więc nie mogę oceniać. Ale masz rację Antlantydo, że to nie to samo co lata 80-te, chociaż nowe piosenki MT były cudowne.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Bohlen zapowiedział, że ta płyta jest w 60-70% zupełnie inna niż to co robił do tej pory, więc wszelkie nadzieje na brzmienie YCGI w większych ilościach można odłożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Singiel będzie sie nazywał "Unbelievable" i podobnie jak You Can Get It - oficjalnie wyjdzie jako wspólny Medlocka i Dietera.

W materiale ze studia pokazanym przez RTL słychać fragmenty nowego kawałka, typowa ballada.
http://pl.youtube.com/watch?v=xeCWAix6vek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ciekawe czy będzie "Modern Mix" :?: :wink: :!:
MODERN TALKING FOREVER!!!
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Fajnie byłoby jakby Dieter zaśpiewał "normalnie" czyli nie tym wysokim głosem :) Dieter świetnie zaśpiwał bizarre bizarre i Gasoline więc i tutaj poradziłby sobie :)
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

ArCrack pisze:Bohlen zapowiedział, że ta płyta jest w 60-70% zupełnie inna niż to co robił do tej pory...
Nie brzmi to zachęcająco - przynajmniej dla mnie :?
Obrazek
jkris

ArCrack pisze:W materiale ze studia pokazanym przez RTL słychać fragmenty nowego kawałka, typowa ballada.
no niestety. ten sam aranz, te same oklepane teksty, to samo tempo, ten sam nudnawy wokal- ale pewnie ktos to kupi. dla mnie ŻANETA :evil:
riccardo1989 pisze:Fajnie byłoby jakby Dieter zaspiewał "normalnie" czyli nie tym wysokim głosem :)
poki co to ten jego wysoki glos slyszales tylko podczas wyglupow w programach TV i demach piosenek. a ze brzmi on jak brzmi to na plycie mozna ewentualnie uslyszec jego sztuczna chrypke :roll:
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 12:42 przez jkris, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ