Dieter znów przemówił za pośrednictwem Bohlenworld
Wracał właśnie do Niemiec z wakacji i zabiera się za piosenki na nowy album Marka Medlocka. Zdementował przy okazji plotki dotyczące udziału w programie "Ich bin ein Star" (taki Big Brother dla znanych osób ).
Z pozostałych informacji - 27 sierpnia Dieter ma pojawić się na torze Nürburgring, 1 września na berlińskich targach Ifa, 4 września na castingu piątej edycji DSDS w Kolonii
Sam Mark z kolei wciąż ma problemy z nogą. Najbliższe 6 tygodni spędzi prawdopodobnie na wózku, przez co odwołane zostaną zaplanowane koncerty. Harmonogram prac nad albumem jednak nie powinien ulec przez to zmianie - w przyszłym tygodniu Mark i Dieter spotykają się by się nim zająć.
Ostatnio zmieniony czw wrz 20, 2007 17:19 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
premiera nowej plyty Medlocka (juz jest gotowa) nastapi 20 pazdziernika w RTL-u.
jak dla mnie tempo pisania plyt przez Bohlena przypomina tempo przodownika pracy z lat powojennych i w sumie ciezko pozniej oczekiwac dobrych piosenek. ale widac ma malo kasy wiec kuje zelazo poki gorace...
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
jkris pisze:premiera nowej plyty Medlocka (juz jest gotowa) nastapi 20 pazdziernika w RTL-u.
jak dla mnie tempo pisania plyt przez Bohlena przypomina tempo przodownika pracy z lat powojennych i w sumie ciezko pozniej oczekiwac dobrych piosenek. ale widac ma malo kasy wiec kuje zelazo poki gorace...
Ma mało kasy??? Jak to? Przecież tyle się dorobił, powinno mu na całe życie starczyć. To co on niby robi z tą kasą? Może ja o czymś nie wiem?
To nie żaden ewenement,że Bohlen w tak krótkim czasie wyprodukował kolejny album dla marka.
Swego czasu potrafił w jednym roku wydać 2 albumy dla MT lub Blue System w tym CCCATCH,Chris Norman,jakieś pojedyńcze produkcje na singlach,On się zna na tej robocie,żaden problem dla niego,tylko,żeby to jakoś brzmiało,bo ostatnio jego muza schodzi na "psy",naprawdę co raz mniej mi się podobaja jego produkcje dlatego tak często wracam do lat 80'tych.
Mi się podoba It's Now Or Never, You Can Get It (w wersji singlowej), a albumu nie mam, więc nie mogę oceniać. Ale masz rację Antlantydo, że to nie to samo co lata 80-te, chociaż nowe piosenki MT były cudowne.
Bohlen zapowiedział, że ta płyta jest w 60-70% zupełnie inna niż to co robił do tej pory, więc wszelkie nadzieje na brzmienie YCGI w większych ilościach można odłożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość.
Fajnie byłoby jakby Dieter zaśpiewał "normalnie" czyli nie tym wysokim głosem Dieter świetnie zaśpiwał bizarre bizarre i Gasoline więc i tutaj poradziłby sobie
ArCrack pisze:W materiale ze studia pokazanym przez RTL słychać fragmenty nowego kawałka, typowa ballada.
no niestety. ten sam aranz, te same oklepane teksty, to samo tempo, ten sam nudnawy wokal- ale pewnie ktos to kupi. dla mnie ŻANETA
riccardo1989 pisze:Fajnie byłoby jakby Dieter zaspiewał "normalnie" czyli nie tym wysokim głosem
poki co to ten jego wysoki glos slyszales tylko podczas wyglupow w programach TV i demach piosenek. a ze brzmi on jak brzmi to na plycie mozna ewentualnie uslyszec jego sztuczna chrypke
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 12:42 przez jkris, łącznie zmieniany 3 razy.