Modern Talking i Amerykańskie MTV :))

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Modern Talking i Amerykańskie MTV :))

Post autor: Skyliner89MT »

W 1985 roku czy 1986 roku Modern Talking dostał zaproszenie wystąpienia w amerykańskim MTV :D :D :D. Ale głupia żona Thomasa Andersa, Nora :x :x :x :evil: :evil: :evil: . Nie pozwoliła Thomasowi pojechać do amerykańskiego MTV. Thomas Anders był w niej szalenie zakochany, a Nora to bezwzględnie wykorzystywała. Manipulowała, kontrolowała nim. Ta miłość do Nory go oślepiła i przez to świat widział przez różowe okulary. A jak wiadomo Dieter nie przepadał za żoną Thomasa. Pod koniec 1986, a początek 1987 to Thomas Anders nie miał czasu dla Modern Talkingi do tego jeszcze Nora się wtrącała w sprawy Modern Talking :twisted: :twisted: :twisted: Tylko Dieter sam wszystkim się zajmował. I wreście powiedział "Mam dość". No i tak doszło do pierwszego rozpadu Modern Talking w 1987 roku :cry: :cry: :cry: . Nawet to widać w teledysku "In 100 Years", że Thomas i Dieter byli ze sobą bardzo skłóceni. Ten teledysk doskonale oddaje atmosfere jaka panowała w Modern Talking w tamtym czasie. Jest to teledysk pełen grozy. Pod koniec teledysku widać jak Dieter wyrzuca księge, a ona za chwile się zapala. To tak jak by się skończył pewien etap w życiu Dietera. I w dodatku obaj panowie w tym teledysku występowali osobno. A przyczyną rozpadu Modern Talking w 2003 roku według mnie było, że tym razem to Dieter mało czasu poświęcał Modern Talking, a Thomas wszystkim się zajmował. Całkiem inna sytuacja niż w 1987 roku. Dieter zaczął znów komponować dla innych artystów taki jak Yvonne Catterfeld, Alexander i Daniel Küblböck. W dodatku był jurorem niemieckiego Idola "DSDS" (Deutschland Sucht Den Superstar).

Wiedzieliście o tym, że Modern Talking dostał zaproszenie od Amerykanskiego MTV ??? Czy nie ???
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Ja nic o tym nie wiedziałem, ale taki zespół na fali zapewne dostał wszędzie zaproszenia :mrgreen:
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Mikiki

Post autor: Mikiki »

A skąd taka informacja?!
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Czytałem o tym. To była strona po angielsku o Modern Talking. Tylko dokladnie nie pamiętam adresu www. Jak sobie przypomne to Wam podam. Rok temu czytałem o tym czy nawet więcej.
Pozdrawiam :D :D :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Daniel

Re: Modern Talking i Amerykańskie MTV :))

Post autor: Daniel »

Skyliner89MT pisze:A przyczyną rozpadu Modern Talking w 2003 roku według mnie było, że tym razem to Dieter mało czasu poświęcał Modern Talking, a Thomas wszystkim się zajmował. Całkiem inna sytuacja niż w 1987 roku. Dieter zaczął znów komponować...
A ja slyszalem, ze to wlasnie Thomas robil sobie "polewke", spoznial sie na nagrania i koncerty. Ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Zapewne ktos siedzacy mocno w temacie to wyprostuje.
jkris

Post autor: jkris »

Daniel pisze: A ja slyszalem, ze to wlasnie Thomas robil sobie "polewke", spoznial sie na nagrania i koncerty. Ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Zapewne ktos siedzacy mocno w temacie to wyprostuje.
tak podobno bylo w latach '80 a nie obecnie...
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Daniel pisze:A ja slyszalem, ze to wlasnie Thomas robil sobie "polewke", spoznial sie na nagrania i koncerty.
Dowód tego jest reportarzu, który jest na DVD Modern Talking - Thomas na ostatni koncert przyszedł 5 minut przed jego rozpoczęciem :lol: .
ODPOWIEDZ