DSDS 5

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

DSDS 5

Post autor: ArCrack »

Niestety... ;)
Obawiam się, że to samo podane po raz 5, a dodatkowo 3 z rzędu rok po roku może okazać się klapą. Tym bardziej, że Medlock radzi sobie zaskakująco dobrze, na święta Sony BMG chce wypuścić jego kolejną płytę, a porażka drugiej edycji DSDS była w sporej części zasługą wciąż popularnego wówczas zwycięzcy pierwszej, Alexandra.

Tak czy tak, w sierpniu ruszają pierwsze wstępne castingi. 1-3 sierpnia na Majorce, 6-7 na Ibizie. Jesienią impreza przeniesie się do Niemiec, gdzie "normalne" castingi odbędą się w sześciu miastach.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Obawiam się, że to samo podane po raz 5, a dodatkowo 3 z rzędu rok po roku może okazać się klapą. Tym bardziej, że Medlock radzi sobie zaskakująco dobrze, na święta Sony BMG chce wypuścić jego kolejną płytę, a porażka drugiej edycji DSDS była w sporej części zasługą wciąż popularnego wówczas zwycięzcy pierwszej, Alexandra.
Z tego wynika, że skład jury powinno się rozszerzyć o Medlocka :D

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

A co tam sukces DSDS 5, ważniejsza jest dobra zabawa przy oglądaniu castingów :D Uwielbiam castingi, a potem to tak wciąga (przynjmniej mnie), że oglądam całą edycję do końca... Dieter jest niemożliwy. A w jury oprócz Dietera dalej będzie Heinz i Anja czy coś się zmieni?

Pioetrek napisał: "Z tego wynika, że skład jury powinno się rozszerzyć o Medlocka :D "
Ale byłby czad z Medlockiem. Może upatrzyłby sobie jakiegoś chłopca? :> Poza tym on też ma duże poczucie humoru, ale z niektórych reportaży w telewizji wynika, że jest jakiś niezrównoważony... W dziwny dla innych sposób okazuje radość. (np. w "Unser Zuhause" jakoś tak naywa się chyba ten program, w którym wybierał mieszkanie)
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

Możecie się ze mnie śmiać,jesienią zgłaszam się na Casting w Niemczech!
Może się uda,może nie...ale przynajmniej zobaczę Dietera! :wink:
DEUTSCHLAND-ICH KOMME!!! :D
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

DySkietkaDS pisze:A co tam sukces DSDS 5, ważniejsza jest dobra zabawa przy oglądaniu castingów Uwielbiam castingi, a potem to tak wciąga (przynjmniej mnie), że oglądam całą edycję do końca... Dieter jest niemożliwy
Zazdroszcze znajomości niemieckiego, tez chętnie pośmiałbym się z gagów Dietera podczas castingów bo czytalem ze gość ma teksty przy których Wojewódzki moze się schować:D Szkoda że nie ma tłumaczenia na angielski.... :(
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Adi

A ja na to jak na lato

Post autor: Adi »

<bezradny> Lepiej Dieter zajął by się komponowaniem czegoś nowego. Wyszło by to z większym pożytkiem dla fanów. Faktem jest, ze na You Tube sam się uśmiałem do łez z jednego chłopaka z poprzedniej edycji, który zatańczył prawie nago przed komisją w stylu takiego plemienia afrykańskiego. Cała komisja z Dieterem jak i ja również brechtała się bardzo. :P
Ja tam nie jestem fanem DSDS :roll: mimo że znam dobrze język niemiecki ale widać Dieter nie przepuści dobrej okazji doi zarobienia "trochę grosza".
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

http://youtube.com/watch?v=uVgMaolXljo& ... ed&search= to jest mistrzostwo świata cały ten filmik, na 2 miejscu wystepuje gość który po pierwszym obejrzeniu został moim absolutnym nr 1 :) rasowy freestyle raper :mrgreen:

edit: a to mój absolutny numer 2 :D http://youtube.com/watch?v=I4t6f5NbcpQ& ... ed&search=
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Simon, będę Ci kibicować! Neue Deutschland Superstar ist Simon! Er kommt auf Polen. (dobrze napisałam?) Do Mateusza: Ja nie znam zbyt dobrze niemieckiego. Ale jak widzę Dietera, który wygłpia się przed kamerą mam wrażenie, że oglądam komedię z nim w roli głównej i jakoś tak, poprostu chce mi się śmiać. A Dieter potrafi komponować i wygłupiać się w DSDS jednocześnie, jego piosenki raczej na tym nie ucierpią.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Dyskietko!
Dziękuję Ci z całego serca za słowa otuchy,przydadzą się na pewno.
Jeszcze nie wiem,co mnie tam spotka-ale obiecuję,że was wszystkich pozdrowię!!! 8) :D 8)
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

W tej edycji zajdzie kilka zmian w porównaniu z poprzednią. Przede wszystkim w jury nie będzie już Heinza Henna, odejdzie też współprowadząca koncerty Toske Raagas. Henna ktoś ma zastąpić, koncerty prowadzić ma samodzielnie Marco Schreyl.
Będzie też różnica w koncertach półfinałowych (Top 20). Otóż zamiast czterech będą tylko dwa - RTL chyba nie chce dopuszczać do zanudzenia publiczności zbyt dużą liczbą koncertów :] (w drugiej edycji na przykład było 6 półfinałowych i 11 finałowych).
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

:cry: Cóż,jestem zawiedziony,że nie będzie już Toske Raagas,uwielbiam ją,miała w sobie tyle uroku i ten cudowny holenderski akcent... przypominała mi Lindę De Mol z "Traumhochzeit" i trochę Marijke Amado z "Mini Playback Show":D U C.C.Catch tego nie słychać,gdy się wypowiada.
Dobrze,że nie będzie Heinza-bo bardzo go nie lubiłem,był strasznie nie sympatyczny,a jak widziałem wyraz jego twarzy-to mnie odpychało :?
A z tym Castingiem to mówię serio-jadę!!!
Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 16:59 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Henna w jury zastąpi Andreas Läsker, menedżer grupy Fantastischen Vier.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

W takim razie można się już domyśleć,czego będzie żądał od uczestników...ale najważniejsza jest wiara w siebie,mam nadzieję,że będziecie trzymać za mnie kciuki!!!
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Ja już trzymam. Daj czadu Simon :!:
Obrazek
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Oczywiście Simon, na pewno wszyscy będziemy za ciebie trzymać kciuki :D. Zazdroszczę ci cholernie, że zobaczysz Dietera na żywo! Ile ja bym dała, żeby móc tam pojechać. Jestem bardzo ciekawa jak niemcy traktują polaków, dużo na ten temat się nasłuchałam, ale jestem pewna, że to tylko stereotypy. Strasznie mi przykro, że Henna już nie będzie :cry: bez niego nie wyobrażam sobie wcale DSDS.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Do pobrania reklama 5 edycji: http://depositfiles.com/en/files/2838402
MODERN TALKING FOREVER!!!
ODPOWIEDZ