Czy Dieter kochał się w Caro?

Dyskusja na temat C.C. Catch
Zablokowany
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Czy Dieter kochał się w Caro?

Post autor: Simon_Belissimo »

Domyślam się,że niektórych może ten temat zaskoczyć.
Ale mnie,jako wielkiego wielbiciela C.C.Catch interesuje,czy Dieter mógł się w niej kochać.Wiadomo przecież,że Dieter uwielbia piękne kobiety,a Caro przecież do takich należy.Nawet gazety pisały o tym,że łączy ich coś więcej niż tylko praca.W każdym razie na pewno się bardzo lubili-na dowód tego,wystarczy spojrzeć na jakiegolwiek ich wspólne zdjęcie z lat 80-tych-są przytuleni,uśmiechnięci.Oczywiście to nie musi o niczym świadczyć,ale ja jednak sądzę,że Dieter coś do Caro czuł.To "coś" zniknęło,gdy Caro zostawiła mi ten słynny,niejako "pożegnalny" pełen goryczy list.Sądzę także,że byli przyjaciółmi,ale po pojawieniu się pierwszych nieporozumień-przyjaźń się ulotniła.
Zastanawia mnie,czy teraz czują do siebie nienawiść?
Dieterowi chyba głupio byłoby spojrzeć teraz Caro w oczy,po tym wszystkim co o niej napisał w swej książce.
Aby jeszcze bardziej uwiarygodnić to,że Dieter mógł kochać się w Caro,przytoczę pewien (nie wiem czy prawdziwy cytat):"Dawałem jej do zaśpiewania najlepsze kawałki,bo chyba byłem w niej zakochany".
A warto także zwrócić uwagę na to,że:
1.Spędzali ze sobą dużo czasu (np. w studio :wink: )
2.Często ich razem widywano :twisted:
3.Lubili się razem fotografować :D
4.Caro była (...i zresztą nadal jest) piękną kobietą :P
5.Dieter jest znany z tego,że lubi właśnie piękne kobiety 8) (tak jak już przedtem napisałem).
Nie wiem,co wy sądzicie na ten temat.Ja myślę,że jednak coś między nimi było... :roll: :oops: :roll: [/b]
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Zablokowany