co to za piosenka?

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
riccardo1989

co to za piosenka?

Post autor: riccardo1989 »

z jakiego albumu pochodzi ta piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=QXNkSq-Us ... ed&search= ma ktoś ją w całości?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

riccardo1989

A wersja śpiewana przez Thomasa ukazała sięna singlu? Czy to ma byćzapowiedź nowego albumu?
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

To jest kawałek Marka Ashleya. Thomas nigdy jej nie śpiewał, dlatego ten temat nie powinien tu być.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Głos jaknajbardziej może skojażyć się z Thomasem,a jesli ricardo 1989nie zna wszystkich utworów Thomasa to mógł się oczywiście pomylić :wink:

Prawda jest,że to nie jest utwór śpiewany przez Thomasa,ani też nie należy do jego dyskografii.
jkris

Post autor: jkris »

atlantyda ;o) pisze:Głos jaknajbardziej może skojażyć się z Thomasem,a jesli ricardo 1989nie zna wszystkich utworów Thomasa to mógł się oczywiście pomylić :wink:
Prawda jest,że to nie jest utwór śpiewany przez Thomasa,ani też nie należy do jego dyskografii.
sorry ale wg mnie trzeba byc gluchym zeby pomylic wycie Ashelya z glosem Thomasa albo bardzo kiepsko znac jego tworczosc :roll:
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Może to co napiszę nie jest na temat ale czy ktoś mógłby mi pomóc? Może ktoś ma piosenke Millane Fernandez - Boom Boom i mógłyby mi ją przesłać na e-mail? Bardzo proszę... Jeśli ktoś będzie w stanie to zrobić to niech sie ze mną skontaktuje.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Mateusz

ta wersja z Ibizy nie jest śpiewana przez Ashleya, brzmi to jeszcze gorzej bo temu wykonaniu nawet do Ashleya daleko:)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
riccardo1989

Może i pomyliłem sięw tej piosence ale dlatego bo nie cierpie piosenek Thomasa, za wyjątkiem 3 piosenek z albumu This Time. MOżecie sięz tym nie zgodzić ale dla mnie Thomas to jest nudny.
jkris

riccardo1989 pisze:Może i pomyliłem sięw tej piosence ale dlatego bo nie cierpie piosenek Thomasa, za wyjątkiem 3 piosenek z albumu This Time. MOżecie sięz tym nie zgodzić ale dla mnie Thomas to jest nudny.
spoko, mozna nie lubic jego piosenek ale mi chodzilo o glos Ashleya. Koles koszmarnie wyje probujac nieudolnie nasladowac Andersa. Thomasa piosenki mozna uznac za nudne ale glos ma swietny...
riccardo1989

Mark Ashley śpiewa tak że nie da rady go słuchać. Zdecydowanie wole nową wersje i pod względem muzyki i wokalu. Ciekawe kto jąśpiewa..
jkris

Mateusz pisze:ta wersja z Ibizy nie jest śpiewana przez Ashleya, brzmi to jeszcze gorzej bo temu wykonaniu nawet do Ashleya daleko:)
a ja mysle, ze to jego głos...
Awatar użytkownika
Mateusz

brzmi jak nie on, wygląda jak cover, a jesli to on to straszne wykonanie
T. Prachett
jkris

Mateusz pisze:brzmi jak nie on, wygląda jak cover, a jesli to on to straszne wykonanie
a czego sie po tym wyjcu spodziewac? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

To napewno śpiewa Ahley,to prawda,że daleko mu do głosu Thomasa ale napewno ma bardziej podobny głos niż ten koleś z NEW COLLECTIVE który się przechwala jaki to on ma głos podobny do Thomasa Andersa.

Słyszeliście początek piosenki YOU ARE THE ONE ? Ashleya ?Tam się można pomylic na tym poczatku,jak jeszcze go nie znałam a usłyszałam ta piosenkę to myslałam,że to Thomas jeszcze przed MT z 80'tych lat :oops:

Za Ashleyem nie szaleję ale lubie posłuchać niektórych kawałków <bezradny>
jkris

atlantyda ;o) pisze: Za Ashleyem nie szaleję ale lubie posłuchać niektórych kawałków <bezradny>
ja wrecz nie moge na niego patrzec, bo mam wrazenie, ze z tymi wyskubanymi brwiami wygląda jak tranwestyta :evil:
ODPOWIEDZ