Właśnie znalazłem na pewnej stronce kilkanaście utworów MT na komórkę, przypomniało mi to czasy gdy często korzystałem z telefonu i miałem Brother Louie ustawione na moim Samsungu.
Ja mam to szczęście że posiadam do mojej komórki kabelek USB i mogę sobie jako dzwonek ustawić dowolny plik midi . (Obecnie na dzwonienie "You're My Heart, You're My Soul" a na smsy "Brother Louie" )
Jakie macie piosenki na komórce ?Ja jako dzwonek mam refren Brother Louie a całe piosenki to : Cheri Cheri Lady,YMHYMS,Brother Louie,Atlantis Is Calling,Jet Airliner,Sexy Sexy Lover(wersja wokalna),China In Her Eyes(wersja wokalna) i Don't Take Away My Heart(też wersja wokalna).
A ja mam dzwonek ze swoją najukochańszą piosienką Thomasia i to jezd luna de plata.
Odbija mi!
A całe piosenki to Atlantis,Locomotiontango,Brother Ludwiś,sexy lover,part time lover,You can win,don't let me down,fly to the..rap version,don't take away my...,love is like a rainbow,cindirella girl,...i cał masa innych.
Mam po prostu kręcioła na ich punkcie !cóż zrobić??
Ja mam ten telefon:
I mam do niego kartę na 2 GB pamięci i mam władowane LETB - singiel, co jest jedyną rzeczą z MT. Bardzo czesto słucham muzyki z telefonu.