Privado i Thomas Anders

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
angel

Privado i Thomas Anders

Post autor: angel »

Thomas Anders
- 2007-07-01
- 20:15:00
- RTL
- PRIVADO Zu Gast bei Thomas und Claudia in ihrem Haus auf Ibiza

Pamiętajcie ten program zaczyna się dziś o godzinie 19.05,a nie 20.15 :wink: .Zatem nastąpił błąd w zapisie :wink: .
Właśnie dziś będę oglądała ten program,polecam :) .
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 11:43 przez angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawione :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Czy ktoś to może nagrał i mógłby wrzucić gdzieś do ściągnięcia ???????
tak latali z tą kamerą, żeby przypadkiem za dużo nie zobaczyć :? a chciałabym obejrzeć na spokojnie, tym bardziej, że oglądałam będąc w gościach :/
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Thomas Anders - " Privado "

Post autor: Feliks Maliszczak »

A ja nagrałem program z Thomasem w nocy o 1:30 - 2:30. Przepięknie Thomas mieszka tylko mu pozazdrościć. Thomas pokazywał wszystkie pokoje, nawet łazienkę i toaletę. Wszędzie błysk podłogi się szklą. A wokół domu dużo kwiatów i przeróżnych roślin. Takie programy o Thomasie powinni dawać częściej. Chciałbym zobaczyć dom C.C.Catch jak ona teraz mieszka.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Mikiki

Post autor: Mikiki »

Do Feliksa:
W zwykłym bloku,bardzo nie ciekawe mieszkanie,był z nią kiedyś wywiad u niej.Nic ciekawego
Sylwia30

privado i Thomas Anders

Post autor: Sylwia30 »

Tak naprawde to Thomas chyba tak nie mieszka , bo to jest jego mieszkanie na Ibizie z tego co zrozumialam, więc jest tam tylko podczas wakacji i jakiś wolnych dni od pracy....A mieszkanie , no coż według mnie jak na jego możliwości finansowe to chyba niczym mnie specjalnie nie zaskoczył....W ogóle program podobałby mi się o wiele bardziej gdyby nie było w nim Claudii...Ona jest chyba gorsza od Nory....Ta kobieta jest poporstu wszędzie tam gdzie jest Thomas....Dla mnie to trochę męczące, tym bardziej jak sie kogoś nie lubi tak jak jej....Nora była przynajmniej jakąś wyrazistrza....
Awatar użytkownika
angel

Re: privado i Thomas Anders

Post autor: angel »

Sylwia30 pisze:....W ogóle program podobałby mi się o wiele bardziej gdyby nie było w nim Claudii...Ona jest chyba gorsza od Nory....Ta kobieta jest poporstu wszędzie tam gdzie jest Thomas....Dla mnie to trochę męczące, tym bardziej jak sie kogoś nie lubi tak jak jej....Nora była przynajmniej jakąś wyrazistrza....
Zgadzam się z tą opinią.
Ja nie przepadałam za Claudią od samego początku :? .
ODPOWIEDZ