jaka to melodia

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
venturak

jaka to melodia

Post autor: venturak »

właśnie oglądałem koniec tego programu dziś i się wkurzyłem na janowskiego, bo był półfinał i tym swoim słowiańskim akcentem odczytuje MODERN TOKING i mówi coś takiego dalej: "o muzyce MODERN TOKING mówi się, że są na jedno kopyto, bo niczym się nie różni od siebie, ale podpowiem Ci (do gracza), że chodzi o serce i duszę" gracz mówi, że wie, a janowski naprawdę? gracz: tak, jak byłam młoda to lubiłem tego słuchać, a janowski wielce zdziwiony :o "co Ty powiesz, ciekawe" oczywiście zgadła tytuł, a janowski nieszczerym uśmiechem mówi coś mniej więcej takiego: "wzruszyłem się :D ale co zrobić to taka piosenka, tak wysoko zaśpiewana". P. S. chórki była z kobietami, fragment piosenki śpiewało 2 gości, a całość była żenująca :D[/img]
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Tak właśnie oglądałam nie dawno ten odcinek "Jakiej to melodii" i muszę przyznać,że ten pajac Janowski nie pierwszy raz tak ironicznie komentuje muzykę Modern Talking,gdy grana jest w programie :x .
Już od dawna nie nawidzę tego prowadzącego,nie tylko ze względu na te jego głupie komentarze ,ale ze względu na to że ten baran kompletnie nie nadaje się do prowadzenia tego programu :twisted: .
Gdy słyszę jak on śpiewa piosenki w programie to po prostu odechciewa mi się oglądania programu "Jaka to melodia",jego śpiew(cały jego głos) to coś strasznego :x.
Kiedyś nawet napisałam list do tego programu o zmianie prowadzącego,bo dla mnie psuje cały ten program.
Och strasznie nie znoszę tego Janowskiego,byłabym zadowolona i z chęcią bym oglądała program "Jaka to melodia" gdyby go tam nie było!!!
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

kiedyś lubiłem program, były co jakiś czas piosenki MT, potem mi zobojętniał i nie oglądałem dawno, a teraz załączyłem TV i zostawiłem i też zauważyłem, ze na ja now ski to taki trochę delikatniejszy wojewódzki, jeśli chodzi o komentarze MT
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Ale Janowski zaprosił do studia Bad Boys Blue, a przecież grają podobnie do Modern Talking, i żadnych złośliwych uwag pod ich adresem nie rzucał. Być może został mu uraz z dzieciństwa, kiedy wszyscy w latach 80 słuchali MT, a on słuchał czegoś innego, dlatego tak mu do dzisiaj zostało.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Napisałbym coś złośliwego na temat pana Janowskiego ale się powstrzymam. Nie każdy jednak wie, że w latach 80-tych śpiewał w grupie Zoo.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

janowski to straszny pacan, gdyby Dieter słyszał to co on mówił o MT chyba by go zabił, ja też mam taką ochotę... :evil:
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Nie robił złośliwych uwag o Bad Boys Blue, bo to organizatorzy ich zaprosili. Nie mógł nic gadać, bo decyzje jego szefów są dla niego rozkazem.
Awatar użytkownika
Robert73

jaka to melodia

Post autor: Robert73 »

Jakiś czas temu oglądałem przypadkowo ten program i co do BBB to wyraził się podobnie co o MT. Podając kategorie "rózni wykonawcy" min.padło BBB i oczywiście dodał swoje "trzy grosze" ,że będzie ciężko odróżnić ich piosenki bo są na jedno kopyto.Tak,że Janowski nie oszczędza tego typu zespołów.Ale ja jestem "za stary"żeby się tym przejmować i wam radzę zrobić to samo.
delta75

Post autor: delta75 »

Kiedyś, w poprzedniej jeszcze formule programu, pojawiła się kategoria Modern Talking - komentarz pana Janowskiego był taki, że "on nie rozumie dlaczego komputer wybiera takich artystów". Dla takich znawców muzyki mam tylko jedno stwierdzenie: osiągnijcie choćby połowę tego co MT i dopiero wtedy będziecie mogli coś mówić na temat jakości ich muzyki.
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Tak! Ja też to widziałem. O co mu chodzi z tym kopytem i co on od nich chce? Przecież to jeden z popularniejszych zespołów lat osiemdziesiątych. Z resztą całe italo disco jest do tego podobne. Co on w ogóle chrzani!? Modern Talking to jedne z lepszych piosenek lat 80-tych. Jak on ich nie lubi to kogo on wtedy słuchał???
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Jak on ich nie lubi to kogo on wtedy słuchał???
Chcialbym zauwazyc, ze lata 80te to nie tylko Modern Talking i reszta menazerii Bohlena :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

phantomas pisze:Chcialbym zauwazyc, ze lata 80te to nie tylko Modern Talking i reszta menazerii Bohlena
Ale Modern Talking był jednym z popularniejszych zespołów tamtych czasów i ta muzyka się każdemu podobała. Nie była agresywna, dziwna, wulgarna, itp.
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Triko80 pisze:ta muzyka się każdemu podobała
Na przykładzie Janowskiego masz oczywisty przykład, że nie :P
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

A niech się wypcha pacan jeden. 'Tego typu artystów' Jak on nie lubi muzyki 'tego typu' to ok, ale mógłby się chociaż powstrzymać od tych bezczelnych komentarzy, bo z jego karierą, to nawet nie wypada wyrażać takich opinii na temat MT :roll: .
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pan Janowski - niespełniony muzyk - musi w końcu gdzieś wyładować swoje frustracje :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Pan Janowski - niespełniony muzyk .....Mateusz-zostaw Roberta w spokoju-to moj kumpel jeszcze ze szkoly z liceum i muzyk bardzo bardzo spelniony jak chcesz wiedziec a poza tym swietny kompan.
ODPOWIEDZ