Czego obecnie słuchamy?
- MODERN JEANNE
-
lukas
- Peter
Re: Czego obecnie słuchamy?
Dzięki kochanie (MODERN JEANNE) ja teraz to zauważyłem.
Z dedykacją dla Cb Asiu.
Z dedykacją dla Cb Asiu.
- MODERN JEANNE
Dięki za pamięć również
Jestem po przesłuchaniu zaledwie 2 z jej 8 płyt jeśli dobrze pamietam jak pisałeś na innym forum że tyle wydała w sumie.
Przyemna barwa głosu, kiedyś uwielbiałam jej hity np From Sara With Love lub Just One More Dance które jak wielki hit Celine Dion z filmu Titanic- My Heart Will Go On potrafią na stałe wpisać się w pamięć.
Porównywałam ją na innym forum do niej jak i Mariah Carey a teraz styl niektórych piosenek mi się z Yvonne Catterfeld skojarzył.Ty ją znów do Christiny Aguilery, z niej coś też tam można u niej znależć.
Moim zdaniem taki uniewersalny, dobry i mocny głos którymi się mogą pochwalić te wszystkie wyżej wymienione panie
Jestem po przesłuchaniu zaledwie 2 z jej 8 płyt jeśli dobrze pamietam jak pisałeś na innym forum że tyle wydała w sumie.
Przyemna barwa głosu, kiedyś uwielbiałam jej hity np From Sara With Love lub Just One More Dance które jak wielki hit Celine Dion z filmu Titanic- My Heart Will Go On potrafią na stałe wpisać się w pamięć.
Porównywałam ją na innym forum do niej jak i Mariah Carey a teraz styl niektórych piosenek mi się z Yvonne Catterfeld skojarzył.Ty ją znów do Christiny Aguilery, z niej coś też tam można u niej znależć.
Moim zdaniem taki uniewersalny, dobry i mocny głos którymi się mogą pochwalić te wszystkie wyżej wymienione panie
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Mi to absolutnie Celiną nie pachnie. Inna skala głosu, choć półka oczywiście ta sama. Taka Christina Aguilera II, zobacz na manierę wokalną na początku każdego utworu, z dużą domieszką Mariah Carey.
- MODERN JEANNE
Właśnie najbardziej to jednak z Carey chyba, też zależy od utworów bo w rózny sposób nieraz jakby śpiewał.Te wibracje w głosie...
Ciągle jestem jeszcze zaledwie po dwuch płytach.Może nadrobię w końcu.
Ciągle jestem jeszcze zaledwie po dwuch płytach.Może nadrobię w końcu.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Samantha Fox i piosenek wydanych na "Just One Night", szczególnie mi przypadło dzieło S.A.W. "Forever True".
- MODERN JEANNE
A ja odświeżyłam kilka razy tą składankę z nie wydanymi piosenkami którą ostatnio odkopałam na YT.Podobno istnieje jeszcze jakaś kolejna I Wont You i jej poszukuje
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Zawsze po niej jeździłem, ale nie zasługuje na hejt gdyż to klasowa artystka. Teraz próbuję dać ntą szansę dziełu Madonny "MDNA", bo tej nowej RH nie da się zwyczajnie słuchać. Madonna jak już to Konfesje, RoL czy MDNA.
- lollo3
- Peter
Daj sobie jeszcze większy banner lollo, a co tam. 
- Peter
Jestem po odsłuchu nowej płyty Madonny - "Rebel Heart", zdecydowanie nie polecam. Nie chce na nikogo wieszać psów, ale mi nie przypadła do gustu ani jedna piosenka, a kiedyś się Madonny słuchało.
- Peter
Idol mojego taty ale coraz bardziej się wkręcam w taką muzykę, ta gitara i ten głos:
- MODERN JEANNE
Jego barwa głosu i te nastrojowe kompozycje są zniewalające wręcz
Uwielbiam wręcz tego artystę np
Uwielbiam wręcz tego artystę np
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Idol mojego szanownego tatusia, Chris Rea, to zdecydowanie to! Facet ma klasę, świetny głos i porządny repertuar.