Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- MT_Online
- Kontakt:
rzeczywiście przearanżowany You Can Get It jest napawdę atrakcyjnym utworem, a najlepsza jest ta wstawka Bohlena, która jest nietypowo na końcu włożona (przed tą premierą myślałem że będzie to za każdym razem, kiedy będzie refren, ale to orginalne rozwiązanie jest świetne).
Modern Talking 4EVA
www.modern-talking-online.prv.pl
www.modern-talking-online.prv.pl
- Simon_Belissimo
Cały występ zniszczył Medlock!!!
Będę szczery-piosenka jest całkiem sympatyczna,ale jak widzę Medlocka,który kręci tyłkiem jak Shakira z tymi jego dziwnymi gestami i prezencją,to miałem ochotę to wyłączyć,ale postanowiłem dotrwać do końca...no i się udało
Za samą piosenkę dam w skali 0-5 zasłużone 4
Za Dietera dam 5
Za Medlocka 0-bo jest koszmarny i ta jego nogawka...

Za samą piosenkę dam w skali 0-5 zasłużone 4
Za Dietera dam 5
Za Medlocka 0-bo jest koszmarny i ta jego nogawka...
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- weidung
- Członek TAFC Polska
dzisiaj jeszcze raz
No w końcu udało mi się obejrzeć w super jakości popisowy występ Bohlena z Mr. Lonely - o 14 na ZDF była powtórka Wetten, dass...? Kurde - im dłużej słucham tego kawałka tym bardziej mi się podoba.
A tak w ogóle to nigdy nie przypuszczałem, że Dieter wystąpi u boku zdeklarowanego geja. Hehe. Nieźle się razem prezentują. 
- phantomas
- Kontakt:
- Mateusz
- phantomas
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Dzięki Mateusz,że mi przypomniałeś.Powinienem jeszcze ocenić występ tancerek...
Piękne dziewczyny-a jak tańczyły!
W skali 0 do 5 dam 5,zasłużyły sobie...
Występ Medlocka oceniłem na 0 i tak pozostanie.
On jest jakimś koszmarem,to jest forum,więc mogę wyrazić swoje zdanie.
Nic mi w nim nie odpowiada,nie...nie,to jakaś pomyłka ten Medlock...
Sam się teraz nad tym zastanawiam,ale już raczej go nie polubię-bo niby za co?
Co za oblech!

W skali 0 do 5 dam 5,zasłużyły sobie...
Występ Medlocka oceniłem na 0 i tak pozostanie.
On jest jakimś koszmarem,to jest forum,więc mogę wyrazić swoje zdanie.
Nic mi w nim nie odpowiada,nie...nie,to jakaś pomyłka ten Medlock...
Sam się teraz nad tym zastanawiam,ale już raczej go nie polubię-bo niby za co?
Co za oblech!
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- phantomas
- Kontakt:
Simon_Belissimo pisze:Występ Medlocka oceniłem na 0 i tak pozostanie.
To po kiego grzyba sluchasz i ogladasz? Troche konsekwencji mily panie.nie,to jakaś pomyłka ten Medlock
Nie ma to jak oceniac ludzi po orientacji seksualnej.
Taak, ta czarnulka jest wybitnie uzdolnionaPiękne,uzdolnione dziewczyny.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Simon_Belissimo
Dlaczego słucham i oglądam?
A po to,by w ostatecznym efekcie ocenić piosenkę na 4 w skali od 0 do 5!
Jakbym był złośliwy,to w góle bym ocenił ten utwór na 0,tylko dlatego,że Mark jest gejem.Czy tak zrobiłem?Nie...
A co do dziewczyn,na pewno były bardziej uzdolnione od Medlocka.
Zapomniałem dodać,że Mark by nie przeżył gdyby nie dotknął podczas występu Dietera,ach...jakie to romantyczne...
A po to,by w ostatecznym efekcie ocenić piosenkę na 4 w skali od 0 do 5!
Jakbym był złośliwy,to w góle bym ocenił ten utwór na 0,tylko dlatego,że Mark jest gejem.Czy tak zrobiłem?Nie...
A co do dziewczyn,na pewno były bardziej uzdolnione od Medlocka.
Zapomniałem dodać,że Mark by nie przeżył gdyby nie dotknął podczas występu Dietera,ach...jakie to romantyczne...
- Mateusz
Rozumiem że można nie lubić jakiegoś wykonawcy ale Simon przy każdej najmniejszej okazji deklaruje przesadnie dobitnie swoją niechęć do Marka Medlocka:) A dziewczyny są przecudne, prawie tak cudne jak Dieter buhehehehe <żart>
Phantomas - ja również oglądam już chyba 6 raz pod rzad ten występ i coraz bardziej mi się podoba. To wejście chórku na końcu to bajka jest poprostu:)
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 21:54 przez Mateusz, łącznie zmieniany 2 razy.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- phantomas
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Postaram się już mojej niechęci do niego tak nie okazywać,już i tak chyba wszyscy wiedzą,że go nienawidzę...
A występ sobie oglądam ze względu na te dziewczyny i Dietera,ten chórek to cudeńko,powinien się pojawić po każdym refrenie...wtedy to byłby hicior,a tak to narazie całkiem przyjemny utwór...zobaczymy,co z tego będzie.
A występ sobie oglądam ze względu na te dziewczyny i Dietera,ten chórek to cudeńko,powinien się pojawić po każdym refrenie...wtedy to byłby hicior,a tak to narazie całkiem przyjemny utwór...zobaczymy,co z tego będzie.
- phantomas
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Phantomas!
Nie rozumiem dlaczego tak się bulwersujesz?Czy ja ciebie obrażam i krytykuję?Nie!Mówię cały czas o Medlocku.A twoja wstawka o tym,że oceniłem Marka na podstawie jego preferencji seksualnych jest jak najbardziej nie na miejscu.Za każdym razem przecież mówię,że nie interesuje mnie to,że jest gejem-bo jak dla mnie homoseksualizm jest czymś zupełnie normalnym,szkoda,że w dzisiejszych czasach się tego nie rozumie.
Ozywiście chciałbym być na miejscu Marka,a ty nie???
Czy jest na tym forum ktoś,kto by nie chciał???
Oczywiście bez podtekstów...![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie rozumiem dlaczego tak się bulwersujesz?Czy ja ciebie obrażam i krytykuję?Nie!Mówię cały czas o Medlocku.A twoja wstawka o tym,że oceniłem Marka na podstawie jego preferencji seksualnych jest jak najbardziej nie na miejscu.Za każdym razem przecież mówię,że nie interesuje mnie to,że jest gejem-bo jak dla mnie homoseksualizm jest czymś zupełnie normalnym,szkoda,że w dzisiejszych czasach się tego nie rozumie.
Ozywiście chciałbym być na miejscu Marka,a ty nie???
Czy jest na tym forum ktoś,kto by nie chciał???
Oczywiście bez podtekstów...
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 23:19 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.