???jkris pisze:unikatowy styl Bohlena tak naprawde nie jest jego tylko L. Rodrigueza
Modern Talking: kicz czy klasa? Czyli za co lubisz MT?
- Louie, Louie, Louie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Louie, Louie, Louie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
- Louie, Louie, Louie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
a nie sadzicie ze ten unikatowy styl Bohlena tak naprawde nie jest jego tylko L. Rodrigueza? ja mam takie odczucie... przed MT nie bylo tego czegos w piosenkach Bohlena...
Różnica jest, nie sądzisz Louie? Wyrwałaś ten fragment z kontekstu całej wypowiedzi. Czytaj uważniej to co piszemy, wtedy nie będziesz musiała być niczym oburzona.unikatowy styl Bohlena tak naprawde nie jest jego tylko L. Rodrigueza
Piszmy na temat.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Fenix
Shooting Star??? A na której płycie MT to było? Bo jakoś nie kojarzę [chyba, że znowu mam "inne wersje" płyt].Louie, Louie, Louie pisze:
Ale tylko przy nagraniach Modern: Shooting Star, You my heart..., Cheri Lady, Brother Louie, Atlantic is calling i geronimos cadillac.
Locomotion Tango - und Alles klar!
Bohlen i Anders zawsze na Topie
Bohlen i Anders zawsze na Topie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Mefistofeles
Modern Talking zajmuje 1 miejsce i nic tego nie zmieni.Nikt jeszcze we wszechświecie nie grał tak jak oni.NOBODY.Jest to najlepszy zespół jaki kiedykolwiek słyszałem.Słucham MT codziennie bo po prostu bez tego nie da sie żyć.To się zrobiło jak narkotyk musze sie przyznać.Nie ma na to lekarstwa.
A pozatym jestem nowym na forum. Niektóre posty sa naprawde ogóle bezsensu (Ta osoba co pisze o MT twierdząc iż jest do niczego i że ich teksty lecą w kółko to chyba nie wie co mówi,chyba się pomylił/aś/eś z powołaniem)Jak masz mowić ze są złe to wymyśl sam/a coś lepszego)Zastanow sie najpierw 5 razy co piszesz o MT.
With A Little Love
A pozatym jestem nowym na forum. Niektóre posty sa naprawde ogóle bezsensu (Ta osoba co pisze o MT twierdząc iż jest do niczego i że ich teksty lecą w kółko to chyba nie wie co mówi,chyba się pomylił/aś/eś z powołaniem)Jak masz mowić ze są złe to wymyśl sam/a coś lepszego)Zastanow sie najpierw 5 razy co piszesz o MT.
With A Little Love
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A możesz podać kto konkretne uważa, że MT jest do niczego?Mefistofeles pisze:Niektóre posty sa naprawde ogóle bezsensu (Ta osoba co pisze o MT twierdząc iż jest do niczego
Akurat prostoty tekstów nie ukrywa nawet sam Dieter. Co więc on ma w takiej sytuacji zrobić?Mefistofeles pisze:i że ich teksty lecą w kółko to chyba nie wie co mówi,chyba się pomylił/aś/eś z powołaniem)Jak masz mowić ze są złe to wymyśl sam/a coś lepszego)Zastanow sie najpierw 5 razy co piszesz o MT.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Mefistofeles
Nie chce mi sie szukać Wczoraj czytałem to niektóre mi sie niepodobały. Ale jeśli ktoś obraża MT to obraża i mnie.
You can win if you want
You can win if you want
Ostatnio zmieniony sob lut 17, 2007 12:20 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
- vader
Widać trafił nam się fanatyk.Mefistofeles pisze:Ale jeśli ktoś obraża MT to obraża i mnie.
Sam jestem ciekaw postów, w których pisze, że MT są bez sensu. Nie znalazłem na razie takich.
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
-
Mefistofeles
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: