No i zaczęło się, im szybciej tym gorzej... Feeeee, meeeeeeeee, muuuuuuuu, uuuuuuuuu nie postarał się, nie podołał, nie różni się niczym... A ja pytam skoro się nie różni, jaki przykład innego mixu Brother Louie jest podobny do najnowszego ? Podajcie mi tytuły, albo się zamknijcie. Stylu tanecznego można było się spodziewać, a ja spodziewałem się naprawdę czegoś gorszego. Nie lubię Brother Louie, śmieszył mnie odkąd powstał. O dziwo w kilku nowych remixach i tym z 99 (wydanie brytyjskie), odnalazłem "coś", czego nie zaświadczyłem w oryginale. NAJNOWSZY MIX nie jest zły, nie jest gorszy od wszystkiego w mixach, co mi się podobało. Nie jest też dla was, bo fani MT '80/ '90 są na wymarciu jak dinozaury. Dla was będzie płyta. MŁODE BROTHER LOUIE włączam w szereg ulubionych mixów duetu. I jestem pewien, że pociągnie on za sobą nowych, znaczy MŁODYCH fanów.
Ps.: PLUS za część do posłuchania (zwrotka z klimatem) i część do poskakania (refren).
DRUGI PLUS za tempo i swoistą bezpretensjonalność ( taka przebojowość w formalnej nieprzebojowości) hmmmm