13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katowice
- Paradise
- Kontakt:
Re: 13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katow
witajcie kochani fanclubowicze.Wreszcie znalazłam czas zajrzeć na nową stronkę i poczytać,posłuchać i pooglądać relacji z Katowic. Widac,że było extra,żałuję,że nie mogłam być tym razem w Katowicach i mam nadzieję,że jakiś koncert Thomasa zaliczę w tym roku na pewno. Dzięki za takie szczegółowe relacje i że na bieżąco można śledzić tyle rzeczy na FB. Ciekawa jestem jak na żywo wygląda Sandra,bo,że śpiewa z PB,to było raczej pewne. A Thomasik,chyba czuje się w Polsce super i wiadomo,że to duża zasługa naszych mega Panów z Fanclubu.Pozdrawiam,Alicja
"You can win if You want..."
- marco
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich fanclubowiczów jak dla mnie koncert walentynkowy był udany jeśli chodzi o pierwszy występ Sandry to tak samo jak moi przedmówcy sądzę że nie była to jakaś specjalna rewelacja cieszę się tylko że po raz pierwszy zobaczyłem ją na żywo bo piosenki oczywiście znam doskonale z lat 80-tych i te nowe też. Druga część koncertu to przecudowny występ Thomasa super kontakt z publicznością, super wykonania akustyczne i oczywiście reszta rewelacyjnie zaśpiewana. W 2012 roku na koncercie Walentynkowym było super, ale w tym roku było MEGA!!! W sektorze fan ludzie świetnie się bawili, każdy śpiewał razem z Thomasem. Specjalne podziękowania chcę skierować do Krzysia z Krakowa który jakimś cudem znalazł się koło mnie i zaprowadził do odpowiedniego sektora w którym miałem wykupiony bilet i z którym bawiłem się ekstra przez cały koncert. Niestety pan z ochrony nie podał mi informacji gdzie taki sektor jest. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim organizatorom za WSPANIAŁY koncert. Szkoda tylko, że nie zdązyłem poznać wiecej osób z fan-clubu. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie 
- Malediwy
Kolejny koncert Thomasa który widziałem i kolejny raz jestem pod wielkim wrażeniem.
Występ Sandry, podobnie jak moi przedmówcy, oceniam słabo. Lubię jej piosenki i ciesze się, że mogłem ją zobaczyć na żywo ale niestety przy Thomasie wypadła niezwykle blado. Ale jako support Thomasa może być
Ciekawostka...
Tak samo jak wcześniej kupowałem bilety na koncert w Łodzi przez Groupon tak i teraz do Spodka również skorzystałem z oferty tego portalu. Wszedłem do hali z żoną i nikt nie skontrolował naszych biletów:-) Weszliśmy bez problemu na płytę i dopiero gdy chcieliśmy dostać się bliżej sceny to ochroniarze niestety zaprotestowali. Powiedzieli mi, że muszę kupony Groupona wymienić na bilety w kasie. Spodziewałem się takiej informacji ale zaraz na wejściu przy pierwszych drzwiach. Pobiegłem w koszuli bo kurtkę już miałem w szatni odebrać bilety w kasie przy lodowisku. Gdy już miałem bilety ponownie wszedłem bez żadnego problemu czyli bez żadnej kontroli na płytę. Dopiero na płycie po okazaniu biletów mogłem wejść do bliższego sceny sektoru. Wygląda więc na to, że mogłem stać kilkanaście metrów dalej na płycie i nie wydawać jak się okazuje ani grosza...
Sektor Fan-Clubu... Dobrze byłoby przemyśleć na przyszłość dojście do niego. Z wcześniejszych koncertów jak pamiętam nigdy nie było problemów z dojściem do niego. Tym razem zdarzyło się, że kilkoro fanów nawet nie wiedziało, że mogą podejść jeszcze bliżej sądząc, że już w sektorze Fan się znajdują. Widziałem jakiegoś gościa w kurtce Fan Clubu który dopiero zaczął przeciskać się dalej jak mu powiedziałem, że jest jeszcze jeden sektor bliżej sceny...
Występ Sandry, podobnie jak moi przedmówcy, oceniam słabo. Lubię jej piosenki i ciesze się, że mogłem ją zobaczyć na żywo ale niestety przy Thomasie wypadła niezwykle blado. Ale jako support Thomasa może być
Ciekawostka...
Tak samo jak wcześniej kupowałem bilety na koncert w Łodzi przez Groupon tak i teraz do Spodka również skorzystałem z oferty tego portalu. Wszedłem do hali z żoną i nikt nie skontrolował naszych biletów:-) Weszliśmy bez problemu na płytę i dopiero gdy chcieliśmy dostać się bliżej sceny to ochroniarze niestety zaprotestowali. Powiedzieli mi, że muszę kupony Groupona wymienić na bilety w kasie. Spodziewałem się takiej informacji ale zaraz na wejściu przy pierwszych drzwiach. Pobiegłem w koszuli bo kurtkę już miałem w szatni odebrać bilety w kasie przy lodowisku. Gdy już miałem bilety ponownie wszedłem bez żadnego problemu czyli bez żadnej kontroli na płytę. Dopiero na płycie po okazaniu biletów mogłem wejść do bliższego sceny sektoru. Wygląda więc na to, że mogłem stać kilkanaście metrów dalej na płycie i nie wydawać jak się okazuje ani grosza...
Sektor Fan-Clubu... Dobrze byłoby przemyśleć na przyszłość dojście do niego. Z wcześniejszych koncertów jak pamiętam nigdy nie było problemów z dojściem do niego. Tym razem zdarzyło się, że kilkoro fanów nawet nie wiedziało, że mogą podejść jeszcze bliżej sądząc, że już w sektorze Fan się znajdują. Widziałem jakiegoś gościa w kurtce Fan Clubu który dopiero zaczął przeciskać się dalej jak mu powiedziałem, że jest jeszcze jeden sektor bliżej sceny...
Spokojem można kamień ugotować...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Cieszy nas że Ci się podobało, zapraszamy częściej.Malediwy pisze: Sektor Fan-Clubu... Dobrze byłoby przemyśleć na przyszłość dojście do niego. Z wcześniejszych koncertów jak pamiętam nigdy nie było problemów z dojściem do niego. Tym razem zdarzyło się, że kilkoro fanów nawet nie wiedziało, że mogą podejść jeszcze bliżej sądząc, że już w sektorze Fan się znajdują. Widziałem jakiegoś gościa w kurtce Fan Clubu który dopiero zaczął przeciskać się dalej jak mu powiedziałem, że jest jeszcze jeden sektor bliżej sceny...![]()
Odnośnie sektora FAN - już w pierwszym poście w tym temacie wyraźnie jest to powiedziane:
na temat zakupu biletów do specjalnego sektora FAN CLUB, który będzie znajdował się PRZED sektorem FAN przy samej scenie.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Malediwy
Nie trzeba mnie zapraszać!:-) W sektorze FAN byłem już na wielu koncertach Thomasa - na dwóch w Kielcach, na całej trasie andrzejkowej w 2013 (4 koncerty) oraz w Częstochowie... Wiem więc jak w tym sektorze jest...Pkmodern pisze:Cieszy nas że Ci się podobało, zapraszamy częściej.![]()
Ale tak się składa, że płyta była podzielona na łącznie 3 sektory i najwyraźniej to nie była wystarczająca informacja dla wszystkich. Zresztą... Napisałem, że nie wszyscy wiedzieli... Ja akurat wiedziałem... Na początku stałem przy barierce dzielącej oba te sektory. Ale potem wycofałem się nieco bardziej do tyłu. Jak zobaczyłem gościa w kurtce fanclubowej to się domyśliłem, że i bilety ma na pierwszy sektor więc mu podpowiedziałem jak jest... Kilka innych osób jeszcze też mnie mijało i pytało czy jest z przodu jeszcze jeden sektor. Nawiasem mówiąc też musieli się przepychać i wyjaśniać bo Ci którzy stali w sektorze FAN nie bardzo byli świadomi tego, że z przodu jest jeszcze jeden fanclubowy sektor...Pkmodern pisze:Odnośnie sektora FAN - już w pierwszym poście w tym temacie wyraźnie jest to powiedziane:na temat zakupu biletów do specjalnego sektora FAN CLUB, który będzie znajdował się PRZED sektorem FAN przy samej scenie.
- marco
- Członek TAFC Polska
Dokładnie tak było jak napisał "Malediwy" wchodząc do sektoru FAN pan z ochrony sprawdził bilet ale nie udzielił informacji gdzie jest ten sektor na który mam bilety, ja doskonale wiedziałem że sektor FAN-CLUB jest przy samej scenie jednak widząc ilość ludzi w spodku i przed sceną pomyślałem, że tyle ludzi jest z Fan-Clubu wiec stanołem na końcu jednak cały czas coś mi nie pasowało podpytywałem kilkanaście osób ale żadna nie potrafiła mi konkretnie odpowiedzieć aż do czasu kiedy przechodził obok mnie Krzysiek z Krakowa który pokazał mi prawidłowy sektor FAN-CLUB. Jeszcze raz serdecznie mu dziękuję 
- Pkmodern
I to jest właśnie argument za którym ciągle apeluje Zarząd Fanklubu aby wszyscy członkowie Fanklubu na koncerty przychodzili w barwach Fanklubowych (koszulki) i wtedy każdy będzie widział skupisko rzucających się w oczy napisów "Thomas Anders Fanklub Polska" i będzie się tam kierował.
Ochroniarz doskonale wiedział co to za sektor i kto tam ma wstęp ale na to co konkretnie robił i mówił nie mieliśmy jako Zarząd wpływu.
Choć z drugiej strony wyrażenie "przy samej scenie" wydawało się jasne i zrozumiałe...
Ochroniarz doskonale wiedział co to za sektor i kto tam ma wstęp ale na to co konkretnie robił i mówił nie mieliśmy jako Zarząd wpływu.
Choć z drugiej strony wyrażenie "przy samej scenie" wydawało się jasne i zrozumiałe...
- Malediwy
Pkmodern pisze:I to jest właśnie argument za którym ciągle apeluje Zarząd Fanklubu aby wszyscy członkowie Fanklubu na koncerty przychodzili w barwach Fanklubowych (koszulki) i wtedy każdy będzie widział skupisko rzucających się w oczy napisów "Thomas Anders Fanklub Polska" i będzie się tam kierował.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
No z tym przejściem różnie było, z różnych powodów 2 albo 3 razy wychodziłam z sektora i ludzie z sektora za naszym, FC-wym stali przy tym wejściu, że ciężko było przejść.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Osobne wejście dla fan-clubu kilka minut przed otwarciem oficjalnym,powinno pomóc i krótkie info parę dni przed koncertem na naszej stronie,bo wiadomo że może to nie na każdym obiekcie wypalić,no ale było byto jakieś wyjście z tematu.Pozdrawiam 
That's the only thing i really know.......
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A ja z innej beczki:dwóch facetów ofiarujących Thomasowi bukiet róż! No proszę Was! Wyglądało to przekomicznie.Przecież mamy tyle dziewczyn w Fanclubie...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
MiRek Alleluja ! Nie chciałam tego poruszać.Dziękuję.
- michal.czeslaw
Zwłaszcza w walentynki.Może chłopaki nie mogli się zdecydować,a zabrakło czasu na losowanie?MiReK pisze:A ja z innej beczki:dwóch facetów ofiarujących Thomasowi bukiet róż! No proszę Was! Wyglądało to przekomicznie.Przecież mamy tyle dziewczyn w Fanclubie...
- Pkmodern
Cały koncert szukałem Atlantydy w sektorze Fanklubu aby z nią wręczyć kwiaty Thomasowi ale niestety nie udało mi się jej znaleźć...
Inne osoby nie były planowane.
Inne osoby nie były planowane.
- 33ccd
- Kontakt:
Ale jak zwykle poruszyłaś/atlantyda ;o) pisze:MiRek Alleluja ! Nie chciałam tego poruszać.Dziękuję.
A dwóch facetów, którzy za wszelką cenę trzymają się razem by uczesać Sandrę... w Walentynki!MiReK pisze:A ja z innej beczki:dwóch facetów ofiarujących Thomasowi bukiet róż! No proszę Was! Wyglądało to przekomicznie.Przecież mamy tyle dziewczyn w Fanclubie...
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- MiReK
- Członek TAFC Polska
33ccd no widzisz,wychodzi na to że wszyscy jesteśmy komiczni.
Nie rozumiem,może rozwiniesz ten temat?33ccd pisze: ale w tym fryzjerskim środowisku...