Toś się napisał/napisała...SWEETY(slodziak) pisze:Byc w Sopocie bezcenne
19.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: 26.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot
You Can Win, If You Want.
- agnieszka12345
- Kontakt:
Będzie możliwość kupienia biletów na sektor fan w czerwcu ? Czy będzie już za późno ?
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Oj raczej bym na to nie liczyła na sector fan ... 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- GoOosiaGus
Hej wszystkim.
wlasnie wrocilam z sopotu bylam dzis w operze lesnej przy okazji obczaic jak to wszystko wyglada i tak sie podjaralam ze jeszcze bardziej sie nie moge doczekac koncertu
A i taka mala rada z mojej strony dla tych ktorzy w sopocie beda po koncercie nocowali najlepiej rezerwujcie nocleg jak najszybciej ja tam gdzie dzis nocowalam to juz szansy na koniec lipca zeby przenocowac nie mam ogolnie wszedzie jest juz duzo rezerwacji na przelom lipca i sierpnia takze trzeba sie spieszyc
A takie pytanko mam jeszcze bilety sa jiz w sprzedazy bo na stronie opery lesnej napisali ze tak no ale np jak sprawdzalam na ticketpro to nie bylo nic jeszcze..
pozdrawiam was dziubki
wlasnie wrocilam z sopotu bylam dzis w operze lesnej przy okazji obczaic jak to wszystko wyglada i tak sie podjaralam ze jeszcze bardziej sie nie moge doczekac koncertu
A i taka mala rada z mojej strony dla tych ktorzy w sopocie beda po koncercie nocowali najlepiej rezerwujcie nocleg jak najszybciej ja tam gdzie dzis nocowalam to juz szansy na koniec lipca zeby przenocowac nie mam ogolnie wszedzie jest juz duzo rezerwacji na przelom lipca i sierpnia takze trzeba sie spieszyc
A takie pytanko mam jeszcze bilety sa jiz w sprzedazy bo na stronie opery lesnej napisali ze tak no ale np jak sprawdzalam na ticketpro to nie bylo nic jeszcze..
pozdrawiam was dziubki
You feel the music all around the world 
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Witajcie ,mimo że do koncertu jeszcze sporo czasu,to tak standardowo pytam o możliwość zorganizowania after-party,,jest tam ktoś od nas w Trójmieście?
That's the only thing i really know.......
- Evaalex
A ja glowkuje jak bez karty kredytowej bilet na tan koncert zamowic. W niemczech problemu nie mialam. Bilet na koncert w Pradze tez by mi sie udalo bez karty zamowic. Napisala do punnktu sprzedarzy w Pradze i oni mi odpisali ze jest taka mozliwosc. Oczekuja ale szybkiej wplaty pieniedzy na ich konto.Po paru dniach wlanczaja bilet poniownie do sprzedarzy. Zobaczymy czy mi sie tym razem uda, Tez bym chciala zeby after sie odbyla. Moze na wolnym powietrzu.
- JoannaIzabella
A spokoooojniearagorn pisze:Witajcie ,mimo że do koncertu jeszcze sporo czasu,to tak standardowo pytam o możliwość zorganizowania after-party,,jest tam ktoś od nas w Trójmieście?
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Asiu, doświadczenie już nas powinno nauczyć, że nie ma co spokooooojnie, bo poza 2 przypadkami (które znam), robienie czegoś na szybko, na dobre nam nie wyszło. Lepiej na poważnie zacząć już teraz się za to wziąć, niż obudzić się 3 tygodnie przed koncertem i na szybko coś organizować. A bywa i tak jeszcze, że ludzie się nagle budzą, bo niepełnoletni są wśród nas, bo to, bo tamto, co ja rozumiem, ale lepiej, żeby to wynikło te 2 miechy wcześniej.
Chyba przy okazji koncertu w Gdańsku, dokładnie rok temu, padł pomysł, żeby after zrobić przy/na plaży. Wtedy było za zimno, ale tym razem będzie lato. Ja też pomyślałam nad statkiem pirackim, który stoi przy molo. Zapraszam jednak do wcześniejszej dyskusji!
Chyba przy okazji koncertu w Gdańsku, dokładnie rok temu, padł pomysł, żeby after zrobić przy/na plaży. Wtedy było za zimno, ale tym razem będzie lato. Ja też pomyślałam nad statkiem pirackim, który stoi przy molo. Zapraszam jednak do wcześniejszej dyskusji!
- Evaalex
Podzielem zdanie Moni.Naj lepiej taraz juz plany snuc i zrobic liste osub ktore benda. W ostatnim momecie moga sie zkreslic z listy osoby ktore nie przyjada. Statek piracki by mi sie podobal jak by chronil przed deszczem.Monia82 pisze:Asiu, doświadczenie już nas powinno nauczyć, że nie ma co spokooooojnie, bo poza 2 przypadkami (które znam), robienie czegoś na szybko, na dobre nam nie wyszło. Lepiej na poważnie zacząć już teraz się za to wziąć, niż obudzić się 3 tygodnie przed koncertem i na szybko coś organizować. A bywa i tak jeszcze, że ludzie się nagle budzą, bo niepełnoletni są wśród nas, bo to, bo tamto, co ja rozumiem, ale lepiej, żeby to wynikło te 2 miechy wcześniej.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Na tym statku można i wewnątrz siedzieć i na zewnątrz. Kwestia też pogody i wiatru, bo może być problem z chorobą morską, jeśli morze będzie niespokojne, to będzie bujało.
- Evaalex
Nie to nie przeszkadza. Spedzilam kiedys tydzien na malym statku. Bylo fajnie. Czasem mialam lekkie zawroty glowy ktore po krutkim czasie przechodzily.
Idea ze statkiem mi odpowiada
Idea ze statkiem mi odpowiada
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ale są też inni, którzy mogą mieć, więc daję pod dyskusję ten pomysł.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Ciekawy pomysł Moniu 
Ja bym chętnie na to się pisała,bo nie mam choroby morskiej.
Ale poczekajmy jak na to reszta zareaguje

Ja bym chętnie na to się pisała,bo nie mam choroby morskiej.
Ale poczekajmy jak na to reszta zareaguje
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- GoOosiaGus
Jacie ja niby tez nie ale jestem raczej bardziej ladowa wiec nie wiem jak by to wyszlo w praniu..
sluchajcie bd sektor fan wogole czy nie bo nie wiem co z biletami bo juz jest mozliwosc kupienia
sluchajcie bd sektor fan wogole czy nie bo nie wiem co z biletami bo juz jest mozliwosc kupienia
- Evaalex
Mam juz bilet.Udalo sie przez znajomom zaletwic. Siedze w drugim rzedzie w sektorz C
- GoOosiaGus
Pozdrawiam evaalex bd sobie machaly bo ja tez mam sektor c