No coś Ty! Co sprytniejsi, to mają po dwie. Zresztą takie "home edition", czyli robione wg wzoru, ale na własnym modelu koszulki podobają mi się nawet bardziej. Są takie kobiecemirabelka73 pisze:Naddel pisze:Mirabelka, to nie o fanatyzm chodzi. One są zapewne po prostu bardzo wygodne
[/
Rzeczywiście bardzo wygodne hihi...całą noc w koszulce z wizerunkiem idola a pózniej w niej na koncert hehe..quote]
17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
Super materiał!Agata pisze:Tu filmik, widać m.in. Ciebie, Joanno.
Na szczęście Thomas widział nas wielu(4. min.):
http://m.bydgoszcz.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
- KarinaMaria
- Kontakt:
No no, filmik faktycznie fajny!
03:25 i od razu widać kto się świetnie bawił!
I o to chodzi 
...because You are the KING OF LOVE..!
- JoannaIzabella
Słuchajcie, czy ktoś ma nagranie z Bydgoszczy, jak Thomas śpiewa "Stop"...? Zrobił to niesamowicie (no doooobra, ZAWSZE robi to niesamowicie ;p ) a moim durnym telefonikiem to nie było sensu nagrywać
Jakby ktoś coś miał - zapodajcie linka 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Jeszcze odnośnie koncertu, dwie rzeczy mi się nie podobały, a przecież było mówione czego nie robić!
Balony-szczególnie w Bydgoszczy (duże) lądowały co rusz na scenie, było mówione, że nie wybijamy w stronę sceny i Thomasa!
Róże-w Bydgoszczy przynajmniej dwie trafiły Thomasa, a gdyby tak obcięta końcówka trafiła go w oko!? Ja wiem, że nie miały kolców, ale jeszcze są ostre końcówki obciętych pędów! Też było powtarzane- rzucamy na scenę, nie w Thomasa!
Balony-szczególnie w Bydgoszczy (duże) lądowały co rusz na scenie, było mówione, że nie wybijamy w stronę sceny i Thomasa!
Róże-w Bydgoszczy przynajmniej dwie trafiły Thomasa, a gdyby tak obcięta końcówka trafiła go w oko!? Ja wiem, że nie miały kolców, ale jeszcze są ostre końcówki obciętych pędów! Też było powtarzane- rzucamy na scenę, nie w Thomasa!
- JoannaIzabella
Ech, ludziom można mówić i mówić - i nic...Monia82 pisze:Jeszcze odnośnie koncertu, dwie rzeczy mi się nie podobały, a przecież było mówione czego nie robić!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Wiesz, najgorsze jest to, że nie myśleli ludzie z pierwszych rzędów, jeśli chodzi o róże, bo balon jak dobrze się zamachniesz poleci daleko, moja róża w Bydgoszczy, mimo, że stałam w 2 rzędzie, do sceny nawet nie doleciała, więc raczej rzucił to ktoś z pierwszych rzędów. To się tylko tak wydaje, że co tam jak trafi, nic się nie stało-następnym razem poleci niefortunnie, Thomas się nachyli, będzie chciał podnieść którąś i nieszczęście gotowe.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
A ja żałuję, że mnie nie było w Bydgoszczy 
Monia82 bardzo się cieszę, że miałyśmy okazję się poznać w Łodzi, szkoda tylko, że nie poznałam więcej osób, ale może następnym razem
Gratuluję dostania się w szeregi Fanclubu - ja cały czas czekam na odpowiedź - chyba o mnie zapomnieli, albo mnie nie chcą
Do zobaczenia
Monia82 bardzo się cieszę, że miałyśmy okazję się poznać w Łodzi, szkoda tylko, że nie poznałam więcej osób, ale może następnym razem
Gratuluję dostania się w szeregi Fanclubu - ja cały czas czekam na odpowiedź - chyba o mnie zapomnieli, albo mnie nie chcą
Do zobaczenia
Don’t Give Up!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Thomas wykonał w Bydgoszczy "Stop"??? Bardzo lubię ten utwór.Dlaczego nie zaśpiewał tego w Łodzi?JoannaIzabella pisze:Słuchajcie, czy ktoś ma nagranie z Bydgoszczy, jak Thomas śpiewa "Stop"...? Zrobił to niesamowicie (no doooobra, ZAWSZE robi to niesamowicie ;p ) a moim durnym telefonikiem to nie było sensu nagrywaćJakby ktoś coś miał - zapodajcie linka
MY DREAMS COME TRUE 
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Cierpliwości, dziewczęta, filmik zawierający "Stop" już wybiegł z mojego aparatu i spakowawszy walizeczkę, przesiada się właśnie na You Tube 
- Fanka MT
Owszem, wykonałAnn pisze:Thomas wykonał w Bydgoszczy "Stop"??? Bardzo lubię ten utwór.Dlaczego nie zaśpiewał tego w Łodzi?![]()
![]()
Żałuję,że nie mogłam być na tym koncercie
![]()
![]()
![]()
He he, bardzo mnie to cieszy - świetny kawałek, jeden z moich ulubionych, choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie!Naddel pisze:Cierpliwości, dziewczęta, filmik zawierający "Stop" już wybiegł z mojego aparatu i spakowawszy walizeczkę, przesiada się właśnie na You Tube
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!
Nie chcę by wyszło że zmuszam do zakupu koszulek, ale jeśli ktoś taką zakupił jakiś czas temu to wydaje mi się że raczej nie po to by w niej spać, a raz - dwa razy w roku pojawić się z niej na koncercie.
Kolejna sprawa to taka że dzięki nim nas poprostu widać, reklamujemy też Nasz Fan Club, zwracają na nas uwagę media. Wielu z Was udzielało wywiadów i wiecie że to o wiele lepiej wygląda w oczach reportera!!!
Fakt zawsze proszę o ty by w nich być, szkoda że z marnym skutkiem
Mamy T-sherty i koszulki damskie z DEKOLTEM, polary i kilka kurtek ortalionowych. Zawsze coś można wybrać jeśli ktoś MA OCHOTĘ.
W europie jest to modne by na koncerty chodzić w takich ciuchach, sam Thomas sprzedaje koszulki I LOVE TA tyle że po 80 zł a nasze po 40.
Wszystkim dziekuję za pomoc i to w Łodzi i w Bydgoszczy. Coraz cześciej słyszę że " w Polsce jest wyjątkowa atmosfera na koncertach TA. Nigdzie takiej nie ma "
Nie chcę by wyszło że zmuszam do zakupu koszulek, ale jeśli ktoś taką zakupił jakiś czas temu to wydaje mi się że raczej nie po to by w niej spać, a raz - dwa razy w roku pojawić się z niej na koncercie.
Kolejna sprawa to taka że dzięki nim nas poprostu widać, reklamujemy też Nasz Fan Club, zwracają na nas uwagę media. Wielu z Was udzielało wywiadów i wiecie że to o wiele lepiej wygląda w oczach reportera!!!
Fakt zawsze proszę o ty by w nich być, szkoda że z marnym skutkiem
Mamy T-sherty i koszulki damskie z DEKOLTEM, polary i kilka kurtek ortalionowych. Zawsze coś można wybrać jeśli ktoś MA OCHOTĘ.
W europie jest to modne by na koncerty chodzić w takich ciuchach, sam Thomas sprzedaje koszulki I LOVE TA tyle że po 80 zł a nasze po 40.
Wszystkim dziekuję za pomoc i to w Łodzi i w Bydgoszczy. Coraz cześciej słyszę że " w Polsce jest wyjątkowa atmosfera na koncertach TA. Nigdzie takiej nie ma "
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Naddel
- Członek TAFC Polska
No przecież tyle babsk na kupie zawsze, prędzej czy później, skoczy sobie do oczu33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!
Dobra, nevermind.
Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be
Przyjemności
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzięki za filmik NaddelNaddel pisze:Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be
Przyjemności
MY DREAMS COME TRUE 
- JoannaIzabella
Hehehe, masz rację!Naddel pisze:No przecież tyle babsk na kupie zawsze, prędzej czy później, skoczy sobie do oczu33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!Musim...bo siem udusim... heheh
Ale przynajmniej jest ruch na forum
![]()
Dobra, nevermind.
Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be
Przyjemności
A za filmik - kooooooooooooocham Cię!!!!
Co do braku "Stop" w Łodzi.... No cóż, podziękujmy Sandrze
Daria: "choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie!" na mnie Medley działa tak samo! Wymiękam..... I tak bym baaaardzo chciała, aby to wszystko zaśpiewał w całości.... Ach, marzenia....
- Fanka MT
He he, no dokładnie! Nogi to mi wymiękły jak usłyszałam, "Diamonds never made a lady", "Do you wanna", "Mona Lisa" i "Heaven will know" - normalnie przekroczyło to szczyt moich marzeń!JoannaIzabella pisze: Daria: "choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie!" na mnie Medley działa tak samo! Wymiękam..... I tak bym baaaardzo chciała, aby to wszystko zaśpiewał w całości.... Ach, marzenia....
Dziękuję...
Dziękuję...