Oby to znowu nie było tak jak to z tymi sławnymi "wydaniami" "Strong" i "Two" w Polsce . Po tym jak nam obiecywał te polskie wydania to od tamtego czasu nie wiąże z jego wypowiedziami już takiej nadziei... Wszystko wyjdzie w "praniu" jak to się mówi . Choć na pewno wiadomość świetna .
Też tak pomyślałam, ale bądzmy dobrej myśli!!!!!!!!!!!! Przydała by się promocja DUETU A/F, z nią pojawiły by się płyty.
Jak mówię znajomym o A/F to robią duże oczy, dopiero jak padną słowa MT to jest zajażka o czym ja mówię.
Ludzie nie znają nowych utworów TA i A/F, bo z skąd w mediach " lecą " czasami.... stare MT!!!!!!!!!!!!
Emil45677 pisze:
Oby to znowu nie było tak jak to z tymi sławnymi "wydaniami" "Strong" i "Two" w Polsce . Po tym jak nam obiecywał te polskie wydania to od tamtego czasu nie wiąże z jego wypowiedziami już takiej nadziei... Wszystko wyjdzie w "praniu" jak to się mówi . Choć na pewno wiadomość świetna .
Koleżanka spytała Thomasa o to, czy piosenka będzie dostępna w Polsce i powiedział on, że na razie tego nie wie, ale że na pewno będzie do zdobycia na jego stronie w sklepie on-line.
Każdy, kto chce ściągnąć tę piosenkę czy zapis wideo z YouTube może skorzystać z keepvid.com - do wyboru jest nawet opcja konwersji w locie do MP3.
Szkoda jedynie, że znów nie pomyślano o udostępnieniu jej do sprzedaży zanim trafiła nieoficjalnymi kanałami do sieci.
No ordinary love Thomas Anders & Kamaliya
producent: Uwe Fahrenkrog
Turn on the lights
I want to see you
Don’t hide your eyes for me
Need no disguise
When I am with you
I give you all of me
There’s no other place
No time or space,
I want to be right now
Making me strong, making me tough
And I can never get enough
No-o – No ordinary love
Taking me high, Taking me low
Gonna let everybody know
No-o – No ordinary love
No one ever, No one never
Got what we have got together
Like given from above
No ordinary love
Like given from above
No ordinary love
Am I fool
To be believing
This is our destiny
Close to the sky
It’s like I’m dreaming
Lost in a fantasy
There’s no other place
No time or space,
I want to be right now
No-o – No ordinary love
Gonna let everybody know
No-o – No ordinary love
Like given from above
No ordinary love
Like given from above
No ordinary love
M8. Other ones fade, You shine above them
One in a million, a million ,a million
I’ll never stayed until I found, Love in a higher ground
No-o – No ordinary love
Gonna let everybody know
No-o – No ordinary love
Like given from above
No ordinary love
Like given from above
No ordinary love
Pkmodern pisze:No ordinary love
Thomas Anders & Kamaliya
Ktoś tu chyba nie czyta postów...poprzednim razem wstawiłeś kompletnie nieprawidłowy tekst który poprawiłem parę stron wcześniej...teraz sytuacja się powtarza...wystarczy trochę posłuchać piosenki patrząc na ten tekst i od razu słychać że tekst który podałeś wcześniej i teraz jest błędny . Chociaż ten wstawiony teraz jest trochę poprawiony...i jest duży bliższy prawdy.
Możliwe że w mojej interpretacji powinno tylko być: "Gonna let everybody know" zamiast "Oh like everybody know". Tutaj może popełniłem błąd i tyle...nie wprowadzajmy ludzi w błąd. Poza tym nie potrafiłem jedynie dobrze zidentyfikować pierwszej części wokaliz Kamalii bo jej angielski jest miejscami...bez komentarza .
utworek wpada w ucho ale ja zdecydowanie wolę słuchać Thomasa,mniej tej Pani ale cóż jak duet to duet ... Thomas rewelacyjnie wygląda,zeszczuplał,lubię go w krótkich włoskach bo...wygląda młodziej jak dla mnie,to takie dygresje "pokoncertowe"...
Pkmodern pisze:No ordinary love
Thomas Anders & Kamaliya
Ktoś tu chyba nie czyta postów...poprzednim razem wstawiłeś kompletnie nieprawidłowy tekst który poprawiłem parę stron wcześniej...teraz sytuacja się powtarza...wystarczy trochę posłuchać piosenki patrząc na ten tekst i od razu słychać że tekst który podałeś wcześniej i teraz jest błędny . Chociaż ten wstawiony teraz jest trochę poprawiony...i jest duży bliższy prawdy.
Możliwe że w mojej interpretacji powinno tylko być: "Gonna let everybody know" zamiast "Oh like everybody know". Tutaj może popełniłem błąd i tyle...nie wprowadzajmy ludzi w błąd. Poza tym nie potrafiłem jedynie dobrze zidentyfikować pierwszej części wokaliz Kamalii bo jej angielski jest miejscami...bez komentarza .
Moja interpretacja jest na 5 stronie
Tekst ten jest ze strony Kamalii... a ona chyba wie co śpiewa?
Na razie jak widzę i czytam mamy jedność co do odbioru tego utworu, a to już jest coś nowego i świadczy o raczej jednoznacznie pozytywnym postrzeganiu tego nagrania. Warto np. przypomnieć w tym miejscu ożywioną dyskusję po premierze "Gigolo". Co z tego wynika - ano koniecznie trzeba doprowadzić do ogólnoeuropejskiej premiery tego nagrania. Wszyscy z otoczenia Thomasa, którzy są w stanie mu pomóc powinni robić co tylko się da żeby nie stracić tej szansy.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Didi&Thomas pisze:Co z tego wynika - ano koniecznie trzeba doprowadzić do ogólnoeuropejskiej premiery tego nagrania. Wszyscy z otoczenia Thomasa, którzy są w stanie mu pomóc powinni robić co tylko się da żeby nie stracić tej szansy.
No zobaczymy, chociaż fakt, że w necie krążą już różne wersje tej piosenki premierą trudno to będzie nazwać.
aj jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą piosenką,tym duetem gdyz po wspolpracy z Sandra i Kasią Novą bylem jak najgorszej mysli a tu taka fajna zywiołowa piosenka,no i ta muzyczka na zakonczenie utworu... mogliby w jakims remixie to rozwinąć. Dobra promocja i szansa na sukces jest.