100% Anders - autobiografia Thomasa
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa
Witam.
Ja niemieckiego wydania jeszcze nie zamawialem a to dlatego, ze prosilem swego tate, by mi kupil te ksiazke podczas prezentacji tej autobiografii przez Thomasa, ktora to prezentacja bedzie miala miejsce w Osnabrueck 26 wrzesnia. Jesli nawet z jakichs powodow taty nie bedzie na tym spotkaniu z Thomasem, lub mi ksiazki nie kupi to i tak nabede te wydawnictwo i to we wszystkich wersjach jakie sie ukarza: wersja niemiecka, audiobook oraz wersja angielska.
Pozdrawiam!
Ja niemieckiego wydania jeszcze nie zamawialem a to dlatego, ze prosilem swego tate, by mi kupil te ksiazke podczas prezentacji tej autobiografii przez Thomasa, ktora to prezentacja bedzie miala miejsce w Osnabrueck 26 wrzesnia. Jesli nawet z jakichs powodow taty nie bedzie na tym spotkaniu z Thomasem, lub mi ksiazki nie kupi to i tak nabede te wydawnictwo i to we wszystkich wersjach jakie sie ukarza: wersja niemiecka, audiobook oraz wersja angielska.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- phantomas
- Kontakt:
Takie zaproszenia są opłacane przez wydawnictwa w celu promocji. Myślę, że jakby w tej książce nie było "rewelacji" na temat bardzo popularnej osobistości to nawet nikt by nie spojrzał na autora i jego dzieło.sam fakt, że Thomas zapraszany jest do wszystkich najważniejszych programów w TV o czymś świadczy
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- tanathos
Nie wierzę w wersję wydarzeń Thomasa. To dowód:ArCrack pisze:Wedle niej, Modern Talking tak jak napisał Krzychoo, miał być z początkiem projektem z innym składem. Wytwórnia chciała mieć Thomasa do śpiewania i modela obok niego na scenie. Wedle Thomasa, ówczesny Dieter był od dzisiejszego Dietera odległy jak Susan Boyle od kariery modelki. W momencie gdy "You're My Heart..." zaczęło się stawać popularne, trzeba było kogoś obok Thomasa postawić i tak Dieter Bohlen stał się członkiem Modern Talking.
- z tego co się orientuję, to "You;re my heart" zaraz po wydaniu jesienią 1984 nie zdobyło dużej popularności. Sukces zaczął się od występu Thomasa i Dietera razem w programie tv formel 1 [czy jakoś tak].
wg Thomasa:
singiel najpierw stał się popularny, potem doklejono Dietera,
a wg mojej analizy źródeł historycznych, singiel stał się popularny dopiero gdy przedstawiono go wraz z Thomasem i Diererem.
Wiec formuła tego duetu musiała być już ukształtowana na długo przed publicznym zaprezentowaniem singla a tym bardziej przed zdobyciem przez singiel dużej popularności
rozumiecie? Thomas kłamie!
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i o to chodzi,aby ktoś był popularny należy mu odpowiednią promocję zrobić.Narzekania,że "Gigolo" nie utrzymał się długo na liście VIVY,a zadbał ktoś o to aby ten clip na VIVIE był puszczany?Aby Anders/Fahrenkrog w Interactiv czy innych programach VIVY wystąpili?phantomas pisze:Takie zaproszenia są opłacane przez wydawnictwa w celu promocji.
-
jkris
nie no masz racje, Anders powinien calkowicie pominac fakt, ze byl wokalista MT i absolutnie nie wspominac o Bohlenie- przeciez to nie ma zadnego znaczenia. w ogole jest nikim, nie osiagnal zadnego sukcesu, absolutnie nie ma zadnego talentu i przede wszystkim prawa do napisania ksiazkiphantomas pisze:Takie zaproszenia są opłacane przez wydawnictwa w celu promocji. Myślę, że jakby w tej książce nie było "rewelacji" na temat bardzo popularnej osobistości to nawet nikt by nie spojrzał na autora i jego dzieło.sam fakt, że Thomas zapraszany jest do wszystkich najważniejszych programów w TV o czymś świadczy
a moze to Ty nie znasz niemieckiego i po przeczytaniu szybkiego tlumaczenia malego fragmentu wysuwasz smieszne teorie?tanathos pisze:rozumiecie? Thomas kłamie!
proponuje troche poczekac, przeczytac calosc, a pozniej pisac, ze ktos klamie. gwarantuje Ci, ze Anders ma lepsza wiedze w tej materii od Twoich "zrodel historycznych"
Ostatnio zmieniony sob wrz 17, 2011 12:46 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
- michal.czeslaw
Masz do tego prawo.Radzę nie czytaj tej książki ,bo po co?tanathos pisze: Nie wierzę w wersję wydarzeń Thomasa.
Czy jesteś świadom człowieku co piszesz?To jest pomówienie!Możesz tak jak Dieter wylądować w sądzie, jeżeli Thomas to przeczyta!Poza tym to Thomas jest najbardziej wiarygodnym człowiekiem,bo pisze o sobie.Po cóż by miał kłamać?Żeby narazić się na proces?tanathos pisze:rozumiecie? Thomas kłamie!
-
jkris
brzmi rewelacyjnie, mozna wiedziec skad ta informacja?Emil45677 pisze: Poza tym będzie wersja po angielsku + audiobook...hmm może się skuszę
- Agata
Na anglojęzycznej wersji strony Thomasa, w temacie ›THOMAS ANDERS – THE AUTOBIOGRAFY (na slideshow), mamy podane "English Version + Audio Book will follow": http://www.thomas-anders.com/international/index.html
- Evaalex
Dzis chcialam moja autobioografie Thomasa ktora zamowilam w ksiegarni zakopic.Niestety powiedziano mi ze ona dopiero w poniedzialek albo wtorek do odbioru bedzie 
- tanathos
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Zdenerwowałeś mnie człowieku.michal.czeslaw pisze:tanathos napisał(a):
Nie wierzę w wersję wydarzeń Thomasa.
Masz do tego prawo.Radzę nie czytaj tej książki ,bo po co?
tanathos napisał(a):
rozumiecie? Thomas kłamie!
Czy jesteś świadom człowieku co piszesz?To jest pomówienie!Możesz tak jak Dieter wylądować w sądzie, jeżeli Thomas to przeczyta!Poza tym to Thomas jest najbardziej wiarygodnym człowiekiem,bo pisze o sobie.Po cóż by miał kłamać?Żeby narazić się na proces?
nikogo nie pomawiam. chcę tylko zwrócić wam uwagę na fakt, że wersja Thomasa nie zgadza się z obiektywnymi faktami
a Ty kolego najpierw piszesz, że "mam prawo do swojego zdania", a potem że nie mam, bo "pomawiam andersa". Smuci mnie fakt, że na naszym forum pojawiło się tyle troli internetowych
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Przecież nie było Cię przy powstawaniu duetu.Wiesz tylko tyle co w prasie pisano,a wiadomo,że media też mylą fakty.tanathos pisze:Nie wierzę w wersję wydarzeń Thomasa.
Ja bym się zastanowiła 2 albo i 3 razy zanim bym napisała takie słowa.tanathos pisze:rozumiecie? Thomas kłamie!
Przydało by się aby książkę napisał jeszcze Louis Rodriguez jak to wszystko wyglądało.Jak na razie powstanie MT znam z opowiadania Dietera...ciekawa historia.
- tanathos
Przecież nie było Cię przy powstawaniu duetu.atlantyda ;o) pisze:tanathos pisze:Nie wierzę w wersję wydarzeń Thomasa.
ale przecież to obiektywny fakt potwierdzony źródłami historycznymi!
pierwszy singiel MT zaczał się dobrze sprzedawać dopiero od momentu gdy obaj panowie pokazali się w programi telewizyjnym i zaprezentowali teledysk.
anders sugeruje, że singiel zdobył popularność zanim Anders i Bohlen zaprezentowali się światu jako duet. Wersja andersa jest sprzeczna z tym co wydarzyło się obiektywnie. Proszę przeczytajcie to co napisałem uwaznie i się trochę skupcie
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A gdzie to Thomas powiedział?tanathos pisze:anders sugeruje, że singiel zdobył popularność zanim Anders i Bohlen zaprezentowali się światu jako duet.
Zgadza się.Bo MT nigdy nie był jednoosobowy.Nawet nie wydano pierwszej wersji "You're My Heart..." bo Dieterowi ciągle nie dawało spokoju,że czegoś w tym utworze brakuje,aż pewnego razu usłyszał zespół Fox The Fox i ich śpiew falsetem i wtedy go oświeciło,że to było by to.Początkowo Thomas miał zaśpiewać solo,ale kiedy dodano do tego falset wtedy było jasne,że musi być ktoś drugi i dobrze,że Dieter walczył o to żeby być członkiem duetutanathos pisze:pierwszy singiel MT zaczał się dobrze sprzedawać dopiero od momentu gdy obaj panowie pokazali się w programi telewizyjnym i zaprezentowali teledysk.
- Fanka MT
O
Pojawiła się informacja, że planowany jest angielski przekład! To super! Bardzo mnie to cieszy 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- hartford61
- Kontakt:
Re: 5 niepublikowanych utworow na albumie STRONG
Witam wszystkich fanow MT , bardzo dlugo bylem tu nieobecny,prawie 4 lat... takze potrojnie pozdrawiam.Wlasnie dowiedzilem sie ze wyszla ksiazka :100 Prozent Anders-i niedlugo ma byc wydany audiobook Tomasa w jez. angielskim.Brawo Thomas i jego wspolpracownicy , z tego powodu ze mieszkam na wschodnim wybrzezu u.s. jeszcze nigdzie nie widzialem tego bestsellera,jesli ktos z Was ma info. jak mozna znalesc tego co szukam,bede bardzo wdzieczny.Od kiedy amerykanie zastrzelili tego goscia Bin Ladena -wszyscy zapomnieli o zyciu prywatnym , rozrywce i roznego rodzaju rozrywce.Stany wszystkie dolary sla na wojsko na Bliski Wschod,a tu w kraju ludzie szaleja pod tym wzgledem ,dlatego moze zauwazyliscie wzrost dolara w Polsce.Jedyny kraj ktory pcha nosa wszedzie gdzie jest jakas "action".Dziekuje za super-aktywna prace z Waszej strony tu na Forum M.T. i pozdrawiam Polske..do nastepnego..! 
- tanathos
w cytowanym przez jednego z przedrozmówców fragmencie biografiiatlantyda ;o) pisze: A gdzie to Thomas powiedział?