Dieter - der Film - Wasze oceny
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Dieter - der Film - Wasze oceny
A ja mam w tej sytuacji pecha bo nie mam RTL i nie umiem po niemiecku 
-
jacekss2
A ja chętnie obejrzę,bo jeszcze nie widziałem
Tylko trochę później przełączę bo gra dziś mój Widzewek na tvpsport 
- Peter
Wystarczy, że w google wpiszesz Dieter der fim, a ja Ci dam linka do polskich napisów.kubas988 pisze:A ja mam w tej sytuacji pecha bo nie mam RTL i nie umiem po niemiecku
- Lady Lai
Dieter Der Film
Oglądaliście?
Podobało się?
Można mi zarzucić mało wyrafinowane poczucie humoru, ale śmiałam się bite 70 min
Imponujący jest dystans, jaki Bohlen ma do siebie.
Podobało się?
Można mi zarzucić mało wyrafinowane poczucie humoru, ale śmiałam się bite 70 min
Och, come on- WIN!
- Peter
Mi się nie podoba w tym filmie, ze jest tam tak dużo przekłamań. Obraz Nory i TA jest niesprawiedliwie przejaskrawiony, poza tym Bohlen spotyka pierwszy raz na swojej drodze TA i co? i nagle nagrywają YMHYMS?
Poza tym Drafi na pewno nie wpadł do skrzyni i na pewno reakcja wytwórni na spadającą sprzedaż jego płyt, nie była taka jak przedstawiono....
-
kuba084
Obejrzałem wczoraj. Całkiem niezłe, niestety to tylko kreskówka, a nie biografia. Podobny film można by nakręcić o Fuhrerze.
Nie rozumiem jak ktoś mógł oglądać ten film w wersji bez tłumaczenia.
Nie rozumiem jak ktoś mógł oglądać ten film w wersji bez tłumaczenia.
- Peter
Możecie mi powiedzieć kto to jest około 3:35? Piją z nim wódeczkę. producent jakiś, menedżer?
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Z dialogu można wywnioskować, że ten facet jest albo producentem jakiegoś programu telewizyjnego albo moderatorem tegoż programu. Dieter z kolegą za wszelką cenę chcą się dostać do jego programu. Facet mówi, że do jego programu (Sendung) może się dostać jedynie ktoś kto jest w stanie znieść/wypić (vertragen kann) ten alkohol, który piją. Jak widać Dieter z kumplem nie byli w stanie wypić drugiej kolejki i do programu się nie dostali 
Podejrzewam, że jest to postać fikcyjna - ilustrująca jedynie to, że na początku Dieter miał problem, by wystąpić w jakimkolwiek programie telewizyjnym.
Pozdrawiam!
Podejrzewam, że jest to postać fikcyjna - ilustrująca jedynie to, że na początku Dieter miał problem, by wystąpić w jakimkolwiek programie telewizyjnym.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Skyliner89MT
Mam pytanie? Nie wie ktoś gdzie mogę znaleźć Dieter - Der Film z polskimi albo angielskimi napisami? Szukam, ale bez skutecznie...
.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Didi&Thomas
A ja mam nieco inne pytanie; czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie płyty ze ścieżką dźwiękową z tego filmu ? Przyznam, że z tych kawałków które miałem okazję przesłuchać w sieci uważam, że to najlepsza solowa produkcja Dietera od czasów Blue System i chciałbym mieć tę płytkę w swojej kolekcji. Niestety, wtedy kiedy była dostępna w sprzedaży, nie wiedziałem o jej istnieniu
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w zakupie proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Na ebay można kupić i ścieżkę dźwiękową i dvd:Didi&Thomas pisze:A ja mam nieco inne pytanie; czy ktoś mógłby mi pomóc w zakupie płyty ze ścieżką dźwiękową z tego filmu ?
http://shop.ebay.pl/?_from=R40&_trksid= ... Categories
Jeśli nie jesteś zarejestrowany-pomogę
-
nado
MODERNMANIACY I FILMOMANIACY
Na stronie FILMWEB leży odłogiem "Dieter der Film". Jest sam jak palec: bez komentarzy, bez ocen, bez życia. Pomóżmy nieborakowi, zalogujmy się na FILMWEBIE, oceńmy ładnie film, sporządźmy laurkę w komentarzach. Można pomyśleć, że Bohlen w Polsce traktowany jest jak powietrze
A to niezbyt dobry P.R. Na FILMWEBIE jest także stronka o Dieterze Bohlenie. Tam też coś skrobnijcie.
DO DZIEŁA RODACY, DIETER CZEKA 
Na stronie FILMWEB leży odłogiem "Dieter der Film". Jest sam jak palec: bez komentarzy, bez ocen, bez życia. Pomóżmy nieborakowi, zalogujmy się na FILMWEBIE, oceńmy ładnie film, sporządźmy laurkę w komentarzach. Można pomyśleć, że Bohlen w Polsce traktowany jest jak powietrze
- kate
Ja tak samo. Wszystko jest przerysowane ale dlatego jest takie śmieszne.Lady Lai pisze:Można mi zarzucić mało wyrafinowane poczucie humoru, ale śmiałam się bite 70 minImponujący jest dystans, jaki Bohlen ma do siebie.
A jak patrzyłam na animowanego Thomaska to mi się żal go zrobiło.Ta Nora to jak dyktator
A najbardziej mi się podobało jak Dieter rozpływał się przy śpiewie Thomasa.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- graaace
Keskówka bardzo zabawna , najlepsze wg mnie to te momenty Thomasa z Norą xdd I dodatkowo ten powiększający się naszyjnik Thomasa (Ahh ta Nora, jakoś za nią nie przepadam ) Dieter i Luis rozpływający się pod wpływem śpiewu TA, Dieter wymyślający w studio jak by to zaśpiewać YMHYMS no i momenty z Veroną xdd
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
- MODERN JEANNE
Też mi się strasznie podobała,tak ładnie dopieszczona graficznie i ciekawa fabuła.Oglądało się z zapartym tchem mimo że widziałam tylko Niemiecką wersję bez tłumaczenia i nie wszystko z niej zrozumiałam.Dziś znalazłam filmik gdzie można zobaczyć DB w studiu podczas jej tworzenia
http://www.youtube.com/watch?v=Evcvs5u4DLs
http://www.youtube.com/watch?v=Evcvs5u4DLs
I LOVE DB AND TA!
- weidung
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś ma może dostęp do wersji z polskimi napisami? Wiem, że kiedyś taka wersja pojawiła się na youtube, ale niestety już jej nie ma...