Podpisuję się pod komentarzami poprzedników. Występ w wersji unplugged był świetny!
Mnie również najbardziej podoba się "Heaven Will Know" i "When Will I See You Again".
Byłoby cudnie, gdyby Thomas zaśpiewał "Heaven Will Know" podczas koncertu w Polsce
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Agata pisze:Unplugged medley z Kremla:
1. 100 Years
2. Heaven Will Know
3. When Will I See You Again
4. You're My Heart, You're My Soul
5. Moscow NIghts
Fantastyczne aranżacje! Jestem pełna podziwu! Jak ten Thomas to robi, że lata mijają, a jego wokal nadal jest tak obłędny?? Najbardziej przypadły mi do gustu wersje "Heaven will know" i "When will I see you again" Proste a zarazem pomysłowe Podobnie jak poprzednicy, powątpiewam, że będziemy mieli okazję kiedykolwiek usłyszeć podobne brzmienia na żywo w Polsce, ale pomarzyć zawsze wolno
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Hmmm....szkoda że playback, ale telewizja zwykle narzuca takie warunki występu i nic poradzić. Czekam na ich pierwszy koncert by móc usłyszeć te piosenki na żywo...już się nie mogę doczekać tej ich trasy koncertowej po Niemczech. Wiadomo że YouTube to nie obecność na prawdziwym koncercie ale niedługo zobaczymy na pewno wstawiane filmiki z ich trasy koncertowej...ale to jeszcze trochę poczekamy .
Zauważyłem że Sandra (chyba ze swoim partnerem) oglądała występ Thomasa w Estonii 16 lipca. Była schowana z boku sceny i wszystko obserwowała . Wyglądała jakby się dobrze bawiła, co widać na przedstawionym poniżej przeze mnie filmiku, od minuty 6:22 ktoś przybliżył na Sandrę, ale widać ją tam wiele razy tylko trzeba się przyjrzeć :
Na YT można już zobaczyć rozpoczęcie tegorocznej trasy koncertowej Thomasa w Rosji. Koncert odbył się wczoraj w Archangielsku , a oto i sam skrót koncertu:
Warto zauważyć że Thomas przerwał passę występów z szalikiem
33ccd pisze:Koncert jest w budynku to jest wystarczająco ciepło.
Publiczność SMĘTNA jak to w Rosji
Thomas wiele razy występował z szalikiem bez względu na to czy było ciepło czy zimno, w hali czy tez nie . A co do rosyjskiej publiczności to zgadzam się w zupełności...nawet się nie umywa do naszej . Oczywiście nie zawsze tak jest z tymi rosyjskimi widzami bo np. w tym roku na koncercie w Moskwie panowała świetna atmosfera - a było to bodajże w kwietniu .
pysia20 pisze:Widać że super koncert!! poczatek jak w Zabrzu od Why do You Cry
Koncerty w Polsce bardzo często zaczynają się właśnie od tego utworu. Jedynie na koncercie w Bełchatowie Thomas rozpoczął z "Geronimo's cadillac"
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"