Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Post autor: Fanka MT »

karuus pisze:Ale znając życie to duża liczba osób sie wpisze, a jak przyjdze do wyjazdu to zostanie garstka
No tak zazwyczaj jest w życiu :) skorpionek75 też o tym pisała :) Zawsze jest mnóstwo chętnych, ale na tym koniec. Dziewczyny, ja co prawda wybieram się do Koblenz z Bydgoszczy, ale zabieram po drodze kilka osób zamieszkujących inne regiony naszego kraju. Może znajdzie się ktoś, kto ma jeszcze kilka wolnych miejsc w samochodzie i będzie jechał do Niemiec przez Wasze miejscowości. Popytajcie :) Moi pasażerowie są np z Piotrkowa Trybunalskiego i Trzciela :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

no tak, byłoby baaardzo dobrze, jeśli ktoś miałby wolne miejsca i jechał. Także apeluję, jeśli jest tutaj taka osoba to ja się oczywiście zgłaszam na paażera, hehe.. no i proszę o kontakt. :)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
karuus

poza tym tak jak już wspomniałam wcześniej, niekoniecznie ta osoba musi jechać przez moje okolice. Jestem w stanie dotrzeć w jakieś umówione miejsce.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dla wszystkich ktozy do Koblenz nie jada autem. Z dworca glownego jedzie co godzine autobus 370 do Linz.TYm autobusem mozna dojechac na spotkanie.Jazda trwa okolo 12 minut Wysiasc trzeba na szostym przystanku o nazwie Reinkasserne.Ten autobus odjezdza z dworca glownego 9.10 , 10.10 itd. Ja bede jechala zprzystanku ktory jest kolo Hotelu Jahn von Werth tym autobusem Chba o 9.12
Spowrotem jedzie sie o Lützel Kaserne 19 .39 godz 20.39 godz 21 .18 godz

Mozna jeszcze jechac autobusami 2/12, 5/15 kierunek Bienenstück one niejada dokladnie do Kufa. Trzevba wysiasc na przystasnku Baldriumbrücke i jeszcze okolo 10 minut piechota isc ale droga nie jest trodna do zapamietania. Raczej zgubic sie nie mozna
Dojazd Taxowka bedzie chyba okolo 6€ kosztowal
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

My jedziemy we cztery Oplem Corsą, więc nie jest to duży samochód, ale jakby jedna osoba chciała się zabrać, to czemu nie! Jedziemy z Kutna.
Awatar użytkownika
karuus

JoannaIzabella pisze:My jedziemy we cztery Oplem Corsą, więc nie jest to duży samochód, ale jakby jedna osoba chciała się zabrać, to czemu nie! Jedziemy z Kutna.
ojj no to ja bym się bardzo chętnie z Wami zabrała. wiesz, mozemy sie gdzies umowic i ja po prostu dojade w tamo miejsce, a Wy byscie mnie zgarnely ;)
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

witam
Jeżeli ktoś jeszcze poszukiwał by pasażera bądź miał wolne miejsce w aucie, nie ważne skąd, to bardzo proszę piszcie albo na forum albo na maila ewe-ban@wp.pl :)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
karuus

ewel... kombinuj ;) musimy się spotkac na FCP, kolezanko z okolic ;) hehe
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Post autor: AT-omka »

Ja też dostałam dziś zaproszenie :-) , bardzo mnie ucieszyło jak zawsze , choć jeszcze nie wiem czy pojadę :-)
Awatar użytkownika
karuus

Hmm.. dowiedzialam, ze na FCP mozliwe jst zrobienie sobie zdjecia z Thomasem. wie ktos moze jaki jest koszt takiego przedsiewziecia.? ;>
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja wam chetnie sluze wiadomosciam zwiazanymi z Koblencja. Bylam tam wielerazy i wiem gdzie co sie znajduje.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

karuus pisze:Hmm.. dowiedzialam, ze na FCP mozliwe jst zrobienie sobie zdjecia z Thomasem. wie ktos moze jaki jest koszt takiego przedsiewziecia.? ;>
Jeśli chodzi Ci o profesjonalne zdjęcie to można je zdobyć, gdy zorganizowana jest fotosesja – tak jest gdy na party obecny jest Guido Karp, znany fotograf i jednocześnie przyjaciel Thomasa. Na razie wiadomo, że w przyszłym roku na party go nie będzie, nie wiem jednak, czy jest to równoznaczne z brakiem sesji zdjęciowej. W zeszłym roku koszt profesjonalnej fotki z Thomasem (z autografem) wyniósł 5 euro, a jeśli ktoś chciał mieć oprócz tego zdjęcie na płycie CD, płacił w sumie 10 euro. Na party jest też oczywiście szansa na zrobienie sobie fotki z Thomasem własnym aparatem, do tego trzeba mieć po prostu trochę szczęścia :wink:
Awatar użytkownika
karuus

Dzięki bardzo za odpowiedź ;)
Awatar użytkownika
ewel...

karuus pisze:ewel... kombinuj ;) musimy się spotkac na FCP, kolezanko z okolic ;) hehe
No ja mam taką ogromną nadzieję :)

Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Dzisiaj się dowiedziałam gdzie leży Koblenz i na 80% tam nigdy się nie pojawię. Za daleko, nie ma kto ze mną jechać i nie wiem jak się tam dostać.
Awatar użytkownika
ewel...

Jasmine pisze:Dzisiaj się dowiedziałam gdzie leży Koblenz i na 80% tam nigdy się nie pojawię. Za daleko, nie ma kto ze mną jechać i nie wiem jak się tam dostać.
Jasmine czy mówisz o jeździe własnym samochodem czy jakimś innym środkiem transportu?
Bo jeżeli chodzi i o auto to zawsze się zbierze myślę ok 4-5 chętnych osób na podróż, w tym z chęcią znalazłabym się ja (sama jeżdżę-co prawda nie tak daleko ale mam nosa do czytania map, poza tym zawsze można się gdzieś podczepić do innego auta) :)
A jeżeli chodzi o inny śr. transportu to też jestem chętna tylko niech ktoś napisze skąd i jak jedzie to ja się dołączę :)

ODPOWIEDZ