Gwiazdy jednego sezonu

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FMike

Re: Gwiazdy jednego sezonu

Post autor: FMike »

Bardzo ciekawa lektura, polecam: http://www.onehitwondercentral.com/
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
Weronika

Post autor: Weronika »

Peter pisze:Piszcie tu jakie znacie takie gwiazdy. W Polsce to na pewno Szymon Wydra, Ala Janosz, Monika Brodka i możliwe że także Ewa Farna. W Niemczech to Elli, Tobias Regner i Daniel Schuhmacher. Na wyspach to Sonia Evans. Wiele takich było...
Daniel Schuhmacher? Ja bym powiedziała, że to właśnie jemu w Niemczech najlepiej się wiedzie z tych młodych wypromowanych gwiazd DSDS, o których słuch już dawno zaginął, albo właśnie zanika, natomiast Daniel już pracuje nad kolejnym albumem ;)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja też uwielbiam Daniela, ale zobacz: na razie dostał tylko Comet i miał właściwie jeden hit.... Możliwe, że nagra jeszcze coś kiedyś i powróci tak jak Brodka z albumem, którzy uważany jest przez krytyków za wart uwagi. Nie obraź się ale drugi album Daniela (mimo, że bez zrzynek, zapożyczeń), nie jest wielkim dziełem...
Skąd wiesz, że nagrywa trzeci album? Kto jest producentem?
Awatar użytkownika
Peter

Myślę, że Mr. president, to było takie trio z lat 90 tych i mieli wielki hit "Coco jambo". niestety ich drogi się rozeszły, bardzo podobnie jest zaaranżowana "Cheri, cheri lady'98"..... :shock: Chyba wiem skąd Dieter czerpał inspirację. :wink:
Awatar użytkownika
Peter

Niecierpię tej piosenki i powinna iść na czarną listę, takie marne reggae, wogóle nie ma klimatu lat 80 tych, ale pasuje nam do tego tematu:

Kolejny utwór niby z ejtis a kompletnie nie w stylu ejtisów:

okropny.
ODPOWIEDZ