W BRAVO niemieckim bardzo często były artykuły i plakaty MT.Niemieccy fani nie mieli takich problemów w zdobywaniu tych materiałów tak jak My Polacy.My polowaliśmy na plakaty czy jakąkolwiek wzmiankę na temat Modern Talking w takich kultowych gazetach jak Sztandar Młodych,Dziennik Ludowy,Panorama,Razem,MM,Zielony Sztandar bodajże jeszcze coś takiego było.No i najczęściej właśnie w tych pismach można było coś znaleźć,ale niestety nakłady były bardzo ograniczone.Często trzeba było błagać o plakat kolegów czy koleżanki a nawet własnego kuzynaFanka MT pisze:To musiała być niesamowita frajda zdobyć plakat ulubionego zespołu np z Bravo
Thomas Anders-FanClub Polska
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
- MODERN JEANNE
Oj potwierdzam te urokliwe czasy choć wtedy byłam naprawdę bardzo młoda.Miałam jakieś 8 -10 lat wiec sama brałam udział w takich atrakcjach jak ustrzeliwanie plakatu MT na strzelnicy.
A trochę później w latach 90 niesamowitym przeżyciem było czekanie na kolejne numery Brava i Popcornu gdzie bardzo często pisali o Blue System
Teraz jest internet gdzie jest mnóstwo informacji o nich ale ile uroku miał w sobie właśnie ten niedosyt
Wtedy bardziej się szanowało każdy materiał zdobyty o nich
A trochę później w latach 90 niesamowitym przeżyciem było czekanie na kolejne numery Brava i Popcornu gdzie bardzo często pisali o Blue System
Teraz jest internet gdzie jest mnóstwo informacji o nich ale ile uroku miał w sobie właśnie ten niedosyt
I LOVE DB AND TA!
- karuus
Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późno
hehe
You can win if you want.!
- MisterMT
- Kontakt:
Mnie właśnie udało się zdobyć duże plakaty MT z brava z lat 80 mam kolegę który mi to załatwia w tej chwili złożyłem zamówienie na dwa plakaty 80 X 50 cm i ma je mi załatwić ma tez MT w skali 1:1 też się nad nim zastanawiam. Cały zbiór który posiadłem przepadał mi przy przeprowadzce.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Fanka MT
Karuś - ja takżekaruus pisze:Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późnohehe
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- karuus
Otóż to
ale na szczęście teraz mamy dostępnego Thomasa, mamy możliwość spotykania go na koncertach, więc nie będziemy marudzic
hehe
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z tobą karuus, ale Ci starsi forumowicze oni to dopiero mają wspomnienia, ale my mamy swoje i tak jak napisałaś mamy teraz dostępnego THOMASA i nie będziemy marudzić.
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
A za moich czasów........ pamiętam jak o 6 rano stałam w kolejce za jaką kolwiek gazetą w której był MT.Pilnowałam programów na tv 2 muzycznych z nadzieją że puszcza ich teledysk.I nie zapomne koncertu Thomasa w Warszawie w 1987r,nie stety bilet który tak pilnowałam gdzieś przepadł.A była by niezła pamiątka po tylu latach.
- Fanka MT
Jejciu, gdyby dzisiaj można było znaleźć Modern Talking w jakiejkolwiek gazecie też bym koczowała pod sklepem o szóstej rano
To musiały być emocje
Pewnie wówczas wyobrażaliście sobie, o czym może być artykuł, lub jakiego plakatu się spodziewać...
Nic, tylko zazdrościć takich wspomnień
Mam nadzieję, że my (mam na myśli młodych fanów), damy podobne świadectwo jak Wy - starsi forumowicze 
Dziękuję...
Dziękuję...
- karuus
no i tego się trzymajmyFanka MT pisze: Mam nadzieję, że my (mam na myśli młodych fanów), damy podobne świadectwo jak Wy - starsi forumowicze
-
Husku
- Członek TAFC Polska
O nie, nie, nie! A ja się cieszę, że urodziłam się wtedy, kiedy się urodziłam, bo wizualnie bardziej podoba mi się obecny ThomasFanka MT pisze:Karuś - ja takżekaruus pisze:Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późnohehe
![]()
, fajnie byłoby mieć takie wspomnienia jak nasi starsi forumowicze, którym przyszło żyć w tych czasach
- karuus
Husku, zgodzę się. Osobiście też bardziej podoba mi się aktualny wygląd Thomasa... aczkolwiek oceniamy to z perspektywy dzisiejszych czasów.
W latach 80-tych była inna moda i trzeba przyznać Thomas wówczas też robił szał
he he
W latach 80-tych była inna moda i trzeba przyznać Thomas wówczas też robił szał
- Evaalex
Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend
Czesc wam
Mam do was pytanie. Jak dlugo czekaliscie na odpowiedz z fanclubu. Mi hodzi o ten list z danymi potrzebnynmi do przelewu pieniedzy na wejsciuwke an spotkanie. Ja czekam juz od 29.10 na odpowied. To mi cos dlugo trwa
Mam do was pytanie. Jak dlugo czekaliscie na odpowiedz z fanclubu. Mi hodzi o ten list z danymi potrzebnynmi do przelewu pieniedzy na wejsciuwke an spotkanie. Ja czekam juz od 29.10 na odpowied. To mi cos dlugo trwa
- Fanka MT
Evaalex - troszkę cierpliwości
Musisz wziąć pod uwagę, że do Fan Clubu mogą docierać takie zgłoszenia w różnych ilościach, a poza tym, nasz wspaniały Patryk, czy też kochana Anetka mają także życie prywatne
Należy o tym pamiętać
Jestem przekonana, że niebawem otrzymasz odpowiedź
Na to z reguły się długo nie czeka 
Dziękuję...
Dziękuję...
- Beti3771
Masz racje Fanka Mt nieraz trzeba cierpliwie poczekać.
Ja też czekałam z niecierpliwością na list od Fan Clubu codziennie biegałam do skrzynki na listy patrzeć czy nic nie przyszło.
Ale po długich wyczekiwaniach doczekałam się była to dla mnie ogromna radość.
Ja też czekałam z niecierpliwością na list od Fan Clubu codziennie biegałam do skrzynki na listy patrzeć czy nic nie przyszło.
Ale po długich wyczekiwaniach doczekałam się była to dla mnie ogromna radość.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Fanka MT myslę że Evaalex chodzi o brak odpowiedzi z FanClubu w Niemczech w sprawie biletów na FCP 2011.
A druga sprawa,to że pomyliła posty
A druga sprawa,to że pomyliła posty