Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Fanka MT pisze:To musiała być niesamowita frajda zdobyć plakat ulubionego zespołu np z Bravo ;)
W BRAVO niemieckim bardzo często były artykuły i plakaty MT.Niemieccy fani nie mieli takich problemów w zdobywaniu tych materiałów tak jak My Polacy.My polowaliśmy na plakaty czy jakąkolwiek wzmiankę na temat Modern Talking w takich kultowych gazetach jak Sztandar Młodych,Dziennik Ludowy,Panorama,Razem,MM,Zielony Sztandar bodajże jeszcze coś takiego było.No i najczęściej właśnie w tych pismach można było coś znaleźć,ale niestety nakłady były bardzo ograniczone.Często trzeba było błagać o plakat kolegów czy koleżanki a nawet własnego kuzyna ;).Pamiętam tez jak na strzelnicach przy karuzelach można było "ustrzelić" sobie zdjęcie z MT to była dopiero adrenalina.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Oj potwierdzam te urokliwe czasy choć wtedy byłam naprawdę bardzo młoda.Miałam jakieś 8 -10 lat wiec sama brałam udział w takich atrakcjach jak ustrzeliwanie plakatu MT na strzelnicy. :lol:

A trochę później w latach 90 niesamowitym przeżyciem było czekanie na kolejne numery Brava i Popcornu gdzie bardzo często pisali o Blue System :D

Teraz jest internet gdzie jest mnóstwo informacji o nich ale ile uroku miał w sobie właśnie ten niedosyt :!: Wtedy bardziej się szanowało każdy materiał zdobyty o nich
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późno ;) hehe
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

Mnie właśnie udało się zdobyć duże plakaty MT z brava z lat 80 mam kolegę który mi to załatwia w tej chwili złożyłem zamówienie na dwa plakaty 80 X 50 cm i ma je mi załatwić ma tez MT w skali 1:1 też się nad nim zastanawiam. Cały zbiór który posiadłem przepadał mi przy przeprowadzce.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

karuus pisze:Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późno ;) hehe
Karuś - ja także :lol: :lol: , fajnie byłoby mieć takie wspomnienia jak nasi starsi forumowicze, którym przyszło żyć w tych czasach :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
karuus

Otóż to ;) ale na szczęście teraz mamy dostępnego Thomasa, mamy możliwość spotykania go na koncertach, więc nie będziemy marudzic :D hehe
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Zgadzam się z tobą karuus, ale Ci starsi forumowicze oni to dopiero mają wspomnienia, ale my mamy swoje i tak jak napisałaś mamy teraz dostępnego THOMASA i nie będziemy marudzić.
joanna123
Członek TAFC Polska

Post autor: joanna123 »

A za moich czasów........ pamiętam jak o 6 rano stałam w kolejce za jaką kolwiek gazetą w której był MT.Pilnowałam programów na tv 2 muzycznych z nadzieją że puszcza ich teledysk.I nie zapomne koncertu Thomasa w Warszawie w 1987r,nie stety bilet który tak pilnowałam gdzieś przepadł.A była by niezła pamiątka po tylu latach.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Jejciu, gdyby dzisiaj można było znaleźć Modern Talking w jakiejkolwiek gazecie też bym koczowała pod sklepem o szóstej rano ;) To musiały być emocje ;) Pewnie wówczas wyobrażaliście sobie, o czym może być artykuł, lub jakiego plakatu się spodziewać... ;) Nic, tylko zazdrościć takich wspomnień ;) Mam nadzieję, że my (mam na myśli młodych fanów), damy podobne świadectwo jak Wy - starsi forumowicze ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
karuus

Fanka MT pisze: Mam nadzieję, że my (mam na myśli młodych fanów), damy podobne świadectwo jak Wy - starsi forumowicze ;)
no i tego się trzymajmy ;)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Fanka MT pisze:
karuus pisze:Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późno ;) hehe
Karuś - ja także :lol: :lol: , fajnie byłoby mieć takie wspomnienia jak nasi starsi forumowicze, którym przyszło żyć w tych czasach :D
O nie, nie, nie! A ja się cieszę, że urodziłam się wtedy, kiedy się urodziłam, bo wizualnie bardziej podoba mi się obecny Thomas :lol:
Awatar użytkownika
karuus

Husku, zgodzę się. Osobiście też bardziej podoba mi się aktualny wygląd Thomasa... aczkolwiek oceniamy to z perspektywy dzisiejszych czasów.
W latach 80-tych była inna moda i trzeba przyznać Thomas wówczas też robił szał :) he he
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Post autor: Evaalex »

Czesc wam
Mam do was pytanie. Jak dlugo czekaliscie na odpowiedz z fanclubu. Mi hodzi o ten list z danymi potrzebnynmi do przelewu pieniedzy na wejsciuwke an spotkanie. Ja czekam juz od 29.10 na odpowied. To mi cos dlugo trwa
Awatar użytkownika
Fanka MT

Evaalex - troszkę cierpliwości ;) Musisz wziąć pod uwagę, że do Fan Clubu mogą docierać takie zgłoszenia w różnych ilościach, a poza tym, nasz wspaniały Patryk, czy też kochana Anetka mają także życie prywatne ;) Należy o tym pamiętać ;) Jestem przekonana, że niebawem otrzymasz odpowiedź ;) Na to z reguły się długo nie czeka ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Beti3771

Post autor: Beti3771 »

Masz racje Fanka Mt nieraz trzeba cierpliwie poczekać.
Ja też czekałam z niecierpliwością na list od Fan Clubu codziennie biegałam do skrzynki na listy patrzeć czy nic nie przyszło.
Ale po długich wyczekiwaniach doczekałam się była to dla mnie ogromna radość.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Fanka MT myslę że Evaalex chodzi o brak odpowiedzi z FanClubu w Niemczech w sprawie biletów na FCP 2011.
A druga sprawa,to że pomyliła posty :D
ODPOWIEDZ