Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
- Peter
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
Thomas na bank zaśpiewa dużo piosenek z repertuaru MT, bo tego ludzie od niego oczekują, moze jedną na prośbe swoich Fanów. Trochę martwi to, że wystapi na boisku szkolnym, ale cieszmy się, że wystąpi aż w dwóch miastach.
Szkoda tylko bardzo, ze nie wystąpi w Katowickim spodku. 
- MODERN JEANNE
Pewnie tak bo przecież on tu jest GWIAZDĄ i powinien mieć coś do powiedzenia.Fanka MT pisze:Widzę, że ktoś jest tutaj złośliwymByć może kontrakt narzuca Thomasowi przede wszystkim piosenki Modern Talking, jednakże na pewno nie tłuką Mu dokładnego repertuaru i jeżeli Thomas by zechciał może bez problemu wpleść między przeboje MT swoje własne.
Ale z drugiej strony gdy MT się reaktywowało i chcieli wystąpić w popularnym programie telewizyjnym organizatorzy dali im warunek że to muszą być ich największe hity- inaczej nic z tego nie będzie.
Z tond mamy na płycie ten długi mix największych hitów .
Organizatorzy często bywają bezwzględni , kierują się komercją i własnymi zyskami.
Pewnie Thomas który zawsze szanuje swoich fanów też wolałby zaśpiewać coś swojego.
I wierni fani też by się bardziej ucieszyli.
I LOVE DB AND TA!
- Fanka MT
Nom, dokładnie 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
-
organizer
do pkModern- jestes w ogromnym błędzie twierdząc a zarazem wmawiając tutaj wszystkim, że to organizatorzy narzucają repertuar, w umowie jest taki zapis w jedntm z punktów , że " uznaje prawo wykonawcy do swobodnego doboru repertuaru"..., a uwierz mi wiem to z pierwszej reki
- MODERN JEANNE
O to bardzo mnie pan pocieszył.Może więc usłyszymy więcej z repertuaru Thomasa bo słuchanie w kółko na koncercie tych samych utworów MT robi się nudne.
Ale myślę że Thomas może wybrać piosenki MT ze względu na mniej znających go fanów i wielką popularność zespołu MT. Choć fajnie by było jakby zaśpiewał więcej solowych utworów.
Ale myślę że Thomas może wybrać piosenki MT ze względu na mniej znających go fanów i wielką popularność zespołu MT. Choć fajnie by było jakby zaśpiewał więcej solowych utworów.
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 19:10 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
- Fanka MT
Też mi się tak wydawało, ale nie chciałam się kłócić. Gdyby było tak jak opisuje to pkModern, to artyści w ogóle by nie mogli promować nowości, wciąż by musieli śpiewać tylko stare przeboje
Aha i ArCrack, co widzisz złego w tym, że ktoś chciałby usłyszeć na koncercie np One thing? Osobiście, uważam że to naprawdę świetny kawałek! 
Dziękuję...
Dziękuję...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja osobiście nic. Ale jeśli zadasz to pytanie widzom, którzy przychodzą na te koncerty, oni odpowiedzą Ci "a co to jest One Thing?". Jest co roku impreza w Koblencji, która jest robiona dla fanów, tak samo jak są koncerty z repertuarem Modern Talking, które są robione dla mniej lub bardziej przypadkowego widza kojarzącego tylko największe przeboje grupy.Fanka MT pisze:ArCrack, co widzisz złego w tym, że ktoś chciałby usłyszeć na koncercie np One thing? Osobiście, uważam że to naprawdę świetny kawałek!
To nie jest przypadek, że na każdym plakacie reklamującym występ Thomasa obok jego nazwiska jest wielki napis "Modern Talking".
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
W maju się przekonamy kto miał rację!organizer pisze:do pkModern- jestes w ogromnym błędzie twierdząc a zarazem wmawiając tutaj wszystkim, że to organizatorzy narzucają repertuar, w umowie jest taki zapis w jedntm z punktów , że " uznaje prawo wykonawcy do swobodnego doboru repertuaru"..., a uwierz mi wiem to z pierwszej reki
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Fanka MT
No tak wiem, o czym mówisz
Rzeczywiście, masz tutaj rację
Ale mi chodziło tylko o to, że po prostu fajnie byłoby usłyszeć "One thing"
Wiem, że to raczej niemożliwe 
Ludzie! Nie kłóćcie się o takie rzeczy!
Czy to naprawdę kto ma rację? Najważniejsze, że Thomas przyjedzie, da koncert i uszczęśliwi fanów!
pkModern, nie wydaje mi się jednak, że ktokolwiek kogokolwiek zmusza do wykonania dawnego utworu
Być może organizatorzy nasuwają, aby Thomas zaśpiewał największe przeboje, jednakże wątpię, że wytyczają konkretne tytuły 
Ludzie! Nie kłóćcie się o takie rzeczy!
Dziękuję...
Dziękuję...
- Agata
ArCrack pisze:To nie jest przypadek, że na każdym plakacie reklamującym występ Thomasa obok jego nazwiska jest wielki napis "Modern Talking".

No nie na każdym, czasem jest tam nieco inna nazwa
Może organizatorzy przeczytają te wszystkie wpisy i jakaś solowa piosenka też się znajdzie... Bo jak widać, też jest nimi zainteresowanie, choć globalnie mniejsze, niż piosenkami MT. Nie każdy fan ma przecież możliwość pojechać do Koblencji, aby posłuchać solowych utworów Thomasa.
- Fanka MT
No dokładnie! A przecież są naprawdę wierni fani, tego artysty, którzy bardzo sobie cenią solową twórczość Thomasa
PS Świetny plakat, hehe
PS Świetny plakat, hehe
Dziękuję...
Dziękuję...
- IndependentGirl
O matko, rozwaliło mnie to
Modern Talking już nie ma, ale ludzie tęsknią za tymi przebojami. My wolelibyśmy usłyszeć więcej solowych utworów, ale przeciętny słuchacz nawet taki, który zna piosenki MT, zapewne wolałby usłyszeć te największe przeboje.

- Fanka MT
No tak i to jest całkiem zrozumiałe
W końcu my też uwielbiamy takie perełki jak "Cheri Cheri Lady" czy też "You're my heart you're my soul" - z tą piękną wstawką Thomasa! Aż dreszcze się pojawiają, gdy rozbrzmiewa Jego głos! 
Dziękuję...
Dziękuję...
- secret_girl
do Nędzy mam niedaleko,ale starzy to starzy-"bez dyskusji!nie jedziesz!!"oni wszystko widzą na czarno,jak kogoś np. pobili to ja też dostanę...to już gruba przesada!!!...rok temu miałam odłożoną kasę na Bełchatów i też mnie nie puścili....
tyle razy miałam szansę go zobaczyc...
powiedzieli,że jeśli pojawi się np.:w Dąbrowie Górniczej w CH Pogoria czy ogółem na śląsku (co według nich się stanie...tjaaa) to mnie puszczą...ehhhh...to tylko marzenia,które nigdy się nie spełnią...
bo za Thomasa sprzedałabym swoją duszę diabłu
taka już jestem.... 
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
- Adi
No nie ma. Bo teraz będzie Modern TOLKINGIndependentGirl pisze:O matko, rozwaliło mnie to
Modern Talking już nie ma
-
Pointrox
Bo to szczera prawda - w Thomasie Andersie z Modern Talking w Polsce, Rosji i innych krajach które lubiły eurodisco lat '80 przyciągają tylko te dwa ostatnie słowa
A w rosyjskim wszystkie nazwy, imiona itd. z innych języków pisze się fonetycznie, np. Дитер Болен przetłumaczone litera po literze to Diter Bolen. Nie inaczej jest z MT

A to tak na podsumowanie kwestii pisowni
[wiem, że napisałem "tlaking"]
A w rosyjskim wszystkie nazwy, imiona itd. z innych języków pisze się fonetycznie, np. Дитер Болен przetłumaczone litera po literze to Diter Bolen. Nie inaczej jest z MT

A to tak na podsumowanie kwestii pisowni
[wiem, że napisałem "tlaking"]