Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Alunia96
Użytkownik nieaktywny

Post autor: Alunia96 »

Cześć nazywam się Alicja.Mam 12 lat i uwielbiam MT i Db.Nie lubię TA
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Alunia96 pisze:Nie lubię TA
Ja ciebie tez nie lubie :wink:
alunia13

Post autor: alunia13 »

No no Soldier co tak ostroooo??? :D :D :D :D Ale jak alunia nie lubisz Thomasa to przynajmniej go nie obrażaj i w ogóle...i policz do 10 zanim coś napiszesz :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Soldier

A bo tak :D
steen

Post autor: steen »

W zależności od sytuacji lubię słuchać różnej muzyki poczynając od organów katedralnych (prof. J. Gębalski lub prof. A.Chorosiński) i klasycznych symfonii Beethovena z jednej strony, a muzyce elektronicznej, pop/rock, Irish, Norsk z drugiej, uwzględniając także wielki nacisk na produkcje D.Bohlena. Żeby bylo ciekawie sam od czasu do czasu gram na flecie (improwizacje na określony temat) i grałem na pianinie (akademik Szczytno 1992 zawsze około 22 Marsz Pogrzebowy Chopina). Te muzyczne fascynacje to efekt studiów z elementami muzyki.
Taka mała, niespokojna dusza artystyczna.
adamek

Post autor: adamek »

steen pisze:W zależności od sytuacji lubię słuchać różnej muzyki poczynając od organów katedralnych (prof. J. Gębalski lub prof. A.Chorosiński) i klasycznych symfonii Beethovena z jednej strony, a muzyce elektronicznej, pop/rock, Irish, Norsk z drugiej, uwzględniając także wielki nacisk na produkcje D.Bohlena. Żeby bylo ciekawie sam od czasu do czasu gram na flecie (improwizacje na określony temat) i grałem na pianinie (akademik Szczytno 1992 zawsze około 22 Marsz Pogrzebowy Chopina). Te muzyczne fascynacje to efekt studiów z elementami muzyki.
Taka mała, niespokojna dusza artystyczna.
nie ma lepszej muzyki jak z pod ręki bohlena....
steen

Post autor: steen »

cyt. nie ma lepszej muzyki jak z pod ręki bohlena....

Zwróć uwagę, że muzyka bohlenowska to pop, ale jest nasączona motywami z klasyki. Np. Lucifer, Magic symhony, You are the angel, Don't kiss the vampire, Crossing the river itd. Jego muzyczne odwołania są czytelne i wzorowane na poprzednikach świadczące o jego szacunku dla mistrzów.

Moi znajomi profesorowie mimo, że grają poważne rzeczy są w stanie zagrać kawałki Modern Talking w naszej katedrze (instrument koncertowy o 66 głosach). Naturalnie najlepsze do przetworzenia byłyby ballady i utwory o średnim tempie, gdzie linia melodyczna i aranżacja są rozbudowane. Z całym szacunkiem dla światyni to jest realne.
tomazzi13

Post autor: tomazzi13 »

Witam na imie mamTomasz czyli mam cos z Anersa chociaz imie hihi bo glosu na pewno nie. Dolacze do grona milosnikow MT i Bohlenady.Pochodze z nad morza niestety naszego i KOCHAM MODERN TALKING <bezradny>
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja jestem Peter. Słucham Modern Talking od 1989 roku. Najbardziej lubię TA i CC Catch.
Awatar użytkownika
krystian395

Witam

Post autor: krystian395 »

Ja mam na imię Krystian jestem z Krobi kocham Modern Talking i Blue System i wogóle moze lat 80-tych
You are not alone - I'll be there for you........
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

alunia13 pisze:No no Soldier co tak ostroooo??? :D :D :D :D Ale jak alunia nie lubisz Thomasa to przynajmniej go nie obrażaj i w ogóle...i policz do 10 zanim coś napiszesz :D
W którym momencie Alunia96 obrażała Thomasa?
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

Mateusz, 21 lat, Katowice

uwielbiam Modern Talking, Bad Boys Blue, Thomasa Andersa, Enigmę oraz inne produkcje "ojca" Enigmy, Michaela Cretu.

ps. za Blue System nie przepadam!!
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
Soldier

atlantyda ;o) pisze:W którym momencie Alunia96 obrażała Thomasa?
Obrazala,obrazala <pokręcony> -wypisywala takie bzdety na forum,az Admin wykasowal wszystkie jej posty. :/
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Kudlaty pisze:Mateusz, 21 lat
To już jest nas dwóch Mateuszów 21 latków :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

taaa... jak to sie mówi: "w pyte jest" 8) [/quote]
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: atlantyda ;o) »

Soldier pisze:
atlantyda ;o) pisze:W którym momencie Alunia96 obrażała Thomasa?
Obrazala,obrazala <pokręcony> -wypisywala takie bzdety na forum,az Admin wykasowal wszystkie jej posty. :/
czyżbym więc przegapiła jakąś większą akcję??? :wink:
ODPOWIEDZ