Ja mam na telefonie ustawione dwa refreny Jako dzwonek - "Cheri Cheri Lady" - moja ulubiona piosenka Natomiast o przychodzącym sms-ie informuje mnie sam "Brother Louie" Na tapecie znajduje się moje zdjęcie z boskim Thomasem!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Husku pisze:Cóż za tajemniczy Patryk...
Czyżby ktoś z bliskiego otoczenia TA?
Bo nie wierzę, żebyś miał jego numer .
No jak to się możesz nie domyśleć.Komu można przypisać na komórce taki refren jak "You're My Heart..." ?...chyba tylko osobie najbliższej swemu sercu...Pewnie Thomas jest Patrykowi bliski,ale chyba nie aż tak
Ja mam wgrane większość piosenek MT do telefonu, ale muszę się przyznać, że zdradzam MT z Sandrą. To chyba jedyni wykonawcy, którzy mi się nigdy nie przejedli. Fajny pomysł ma Atlantyda, by sobie poprzypisywać piosenki poszczególnym osobom.
Ja ma Dietera na tapecie i wszyscy w szkole się pytają kto to.
Poza tym na budzik ustawiłam sobie Sorry Little Sarah
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
W Internecie można znaleźć masę darmowych programów do ucinania piosenek w formacie mp3. Przy ich pomocy możesz sama sobie stworzyć dzwonek z jakiej piosenki będziesz chciała. Programy te są dosyć proste w obsłudze
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
atlantyda ;o) pisze:Joanna91 jeżeli z pomocy,któregoś z owych programów korzystałaś to podaj nam link .
Ja bardzo sobie chwalę program "kombajn" COOL EDIT PRO. Przy jego pomocy swego czasu przycinałem utwory MP3 - bardzo dobrze się sprawdza a potrafi dużo więcej niż tylko przycinanie plików muzycznych.