C.C. Catch
- Peter
Mnie się nie myli CC Catch z Thomasem Andersem. A duet Caro i Thomasa byłby niezły. Mógłby być np: w takiej formie, że Thomas by napisał parę kawałków dla Caro, albo duet senso stricto.Jakakolwiek by to była forma brzmiało by to nieźle. Mogliby zjednoczyć siły i pokazać, że bez Bohlena potrafią robić niezłą muzykę.
- flipper_69
- Peter
- only love
- Kontakt:
No ja tam nie umiałam nawet jako 4latka pomylić MT z CCC. poza tym jeśli chodzi o TA i CCC to oni chyba nie wpadną na ten pomysł żeby stworzyć coś razem
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
steen
- only love
- Kontakt:
no no to bardzo mądry pomysł ale ja niestety nie mam tego maila 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
steen
- Peter
Fajnie by brzmiało połączenie sił głosów CC Catch i Kylie Minogue, obie śpiewają dość podobnie, a taki duet mógłby przynieść Caro sporo prestiżu. Mam nadzieję, ze wkrótce pojawi się nowa płyta Caro, która przebije wszystkie współczesne dokonania Dietera Bohlena i pokaże, że Caro sobie świetnie radzi bez niego. 
-
steen
Nasz LADY może dużo zyskać (nawet wygrać), gdy zawróci zforsowania ambitnych projetów muzycznych i skoncentruje się na kontynuacji wątku lat 80. XX w. Forma muzyki dyskotekowej jak najbardziej jej pasuje i wróżę jej ogromny sukces przy nagraniu 10 żywiołowo - szybkich utwórów i dwóch ballad. Oczywiście nalegam, by wzorowała się swoimi pierwszymi albumami.
-
jkris
jej fani przez 10 lat o tym w kolko pisza ale ona chyba za wszelka cene chciala cos sobie udowowdnic i w efekcie nowa plyta nie powstala i juz raczej nigdy nie powstanie...steen pisze:Nasz LADY może dużo zyskać (nawet wygrać), gdy zawróci zforsowania ambitnych projetów muzycznych i skoncentruje się na kontynuacji wątku lat 80. XX w. Forma muzyki dyskotekowej jak najbardziej jej pasuje i wróżę jej ogromny sukces przy nagraniu 10 żywiołowo - szybkich utwórów i dwóch ballad. Oczywiście nalegam, by wzorowała się swoimi pierwszymi albumami.
- Peter
Ja jednak mam nadzieję, ze pojawi się nowe wydawnictwo od Caro. Raczej jestem pewny, że już nie będzie powrotu do muzyki disco. Trendy się po prostu zmieniają. Niestety... Bardzo chciałbym za to, żeby się tam znalazł jeden kawałek w stylu disco oraz jeden będący połączeniem disco z latino. To byłby niezły pomysł. Mam nadzieje, ze powstanie jakaś płytka zawierające niepublikowane kawałki, których jest podobno nie mało.
Czy ktoś wie czym zajmuje się aktualnie CC Catch? Czy zamierza powrócić na scenę?
Czy ktoś wie czym zajmuje się aktualnie CC Catch? Czy zamierza powrócić na scenę?
- only love
- Kontakt:
a mnie ciekawi jak brzmiał by thomas z celine dion wg mnie brzmieli by razem cudnie
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard