Zdecydowanie za szybko kończy się przesłuchiwanie albumu, zgadzam się z tą opinią. Żeby chociaż były tam jeszcze 2 utwory to byłoby tak jak na albumie "Strong" i nie czepiałbym się ilości...choć moja osoba zawsze oczekuje od Thomasa chyba aż za dużojkris pisze:dla mnie plyta ma jeden minus, o ktorym pisalem juz wczesniej, a mianowicie malo piosenek
Według mnie ta cała "Maria" to zdecydowanie najgorszy utwór na tym albumie, podczas przesłuchiwania zdarza mi się go ominąćjkris pisze:natomiast Maria jest juz tak okropna sieczka, ze nawet wokal Thomasa w moim odczuciu nie jest w stanie jej uratowac
Hmm, tak po głębszym zastanowieniu...W Modern Talking osobą odpowiedzialną za teksty piosenek i kompozycje był Dieter, tutaj jeśli chodzi o duet Anders|Fahrenkrog taką osobą jest Uwe. Wszystko działa na zasadzie duetu, czyli jednak ten projekt nie zalicza się do oficjalnej solowej dyskografii Thomasa. Wiadomo...każdy fan chciałby tego by w końcu Thomasowi udało się także od strony komercyjnej. Z zaciekawieniem śledzę jak idzie sprzedaż bo wiadomo co będzie jeśli wytwórni płytowej nie spodoba się wynik komercyjny...bardzo liczę na dalszą współpracę. Choć osobiście wolałbym by kolejne projekty były już wydawane jako Thomas AndersDidi&Thomas pisze:No właśnie ja cały czas się zastanawiam, czy można ten album zakwalifikować jako "solowy"
No i jeszcze ważna dla mnie sprawa...zdecydowanie bardziej wolałbym "Stay With Me" zamiast "Why Do You Cry?" na albumie "Two". Myślę że gdyby ten utwór był singlem, to z takim teledyskiem Thomas mógłby wiele zawojować w Niemczech
Aktualizacja 30.06:
Tutaj można znaleźć ciekawy wywiad z Thomasem w związku z wydaniem albumu "Two" na rosyjskiej stronie lenta.ru gdzie publikowane są dane o sprzedaży: http://lenta.ru/articles/2011/06/27/anders/
Po przetłumaczeniu tłumaczenia Google Tłumacza można powiedzieć że wywiad jest jak najbardziej ciekawy
Fragment:
Nigdy nie można powiedzieć na pewno, ale chcemy zrobić więcej niż jeden album. Zaczęliśmy na niemieckich listach przebojów na 11 miejscu. Mamy bardzo dobrą sprzedaż. W sierpniu wydamy nowy singiel, a zimą będzie teledysk. Ponadto, mamy urządzoną trasę w Niemczech. Myślimy już o drugim albumie, który powinien pojawić się w przyszłym roku. Ogólnie rzecz biorąc, ten projekt nie jest na jeden sezon, ale na dłuższy okres czasu.
Wywiad napawa optymizmem trzeba przyznać