Przedstawcie się :)
- Gasolina91
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Re: Przedstawcie się :)
Cześć Mariusz miło mi cię poznać
.
Przede wszystkim życzę tobie miłego wieczoru
.
Przede wszystkim życzę tobie miłego wieczoru
-
kingsajz23
Witam - Mariusz 35 l. fan BS I MT . Pozdrawiam wszystkich fanów;-)
FOREVER BLUE!
FOREVER BLUE!
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Cześć Mariusz miło mi cię poznać
.
Fajnie, że do nas dołączyłeś
.
Fajnie, że do nas dołączyłeś
-
dilala
witam wszystkich, mam na imię Kornela. Fanka Thomasa i MT od samego początku. Mam 39 lat i jestem z Chorzowa. Do zobaczenia na koncercie 
-
ajaka
fanka, fanka
Cześć wszystkim, jestem fanką Thomasa od wieków, jak słyszę jego głos odczuwam coś w rodzaju extazy.
- Evaalex
Ciekawilo by mnie z jakiej cuzzesci polski pochodzisz= Ja jestemn slazaczkaajaka pisze:Cześć wszystkim, jestem fanką Thomasa od wieków, jak słyszę jego głos odczuwam coś w rodzaju extazy.
- MTalkingusia28
Witam bardzo gorąco wszystkich nowych.

Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
-
Moranna
Witam wszystkich w wigilię koncertu Thomasa Andersa w Katowicach.
Mam na imię Joanna, rocznik 75, ubiegłego wieku oczywiście.
Zawsze sie zastanawiam czy jak inni słuchają muzyki Modern Talking to mają przed oczami jakieś obrazy z lat młodości?
Ja tak mam! Przypomina mi się taki czarny magnetofon Kapral i kaseta magnetofonowa w kolorze czarnym z zieloną naklejką, na której nagrany miałam drugi album zespołu. Pamiętam, która koleżanka z podstawówki jako pierwsza zapoznała nas z muzyką MT. Pamiętam kolonie w Trzcielu w 1987 i dyskoteki do muzyki MT. Och ... wiele wspomnień.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia jutro na koncercie.
Joanna "Moranna"
Mam na imię Joanna, rocznik 75, ubiegłego wieku oczywiście.
Zawsze sie zastanawiam czy jak inni słuchają muzyki Modern Talking to mają przed oczami jakieś obrazy z lat młodości?
Ja tak mam! Przypomina mi się taki czarny magnetofon Kapral i kaseta magnetofonowa w kolorze czarnym z zieloną naklejką, na której nagrany miałam drugi album zespołu. Pamiętam, która koleżanka z podstawówki jako pierwsza zapoznała nas z muzyką MT. Pamiętam kolonie w Trzcielu w 1987 i dyskoteki do muzyki MT. Och ... wiele wspomnień.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia jutro na koncercie.
Joanna "Moranna"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Witaj Moranna w naszym skromnym gronie
. Ja też miewam przebłyski wspomnień czy też skojarzeń poszczególnych piosenek z jakimiś sytuacjami. Np. kojarzę dawny Koncert Życzeń, ogniska i inne imprezy u kuzyna,który miał wtedy 3 piosenki MT ,a ja słuchałam ich na okrągło
z niektórymi kojarzy się lato ...
Napisz swoje wrażenia po koncercie
.
- piotreczek27
Witam mam na imie Piotr slucham modern talking od zawsze czyli gdzies od roku 1985 ja jestem 1974.Bylem na koncercie w spodku jak i zabrzu .Caly czas śledze wasza strone jest super .Chcialbym sie dowiedziec jak sie dostac do waszego klubu .Pozdrawiam .
- piotreczek27
A jezeli chodzi owspomnienia to MT pierwszy raz uslyszalem w radio w lecie z radiem a pozniej na ukf nagrywalem na kaseciaka cale plyty to byly czasy czekalo sie wieczorami i te studia nagran co byly . Teraz mam niezla kolekcje winyli uzupelnilemostatnio o Blue system bo nie ma lepszego odsluchu niz z gramofonu te wysokie tony cykajace to jest to. Uwielbiam MT nie ma drugiego takiego duetu i nigdy nie bedzie.Pozdrawiam
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Cześć Piotr miło mi cie poznać
.
A jeśli chodzi o zapisanie się do fan clubu pod tym linkiem znajdziesz informację na ten temat http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=21.
A jeśli chodzi o zapisanie się do fan clubu pod tym linkiem znajdziesz informację na ten temat http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=21.
- piotreczek27
Dzieki za wskazówki dotyczace TAFC .Pozdrawiam
- nela
Helo
Jestem Kornelia,przygarnijcie mnie prosze
szukam fajnego kontaktu z ludzmi którzy są pod wrażeniem muzy M.T. jak i samego Thomasa
i nadal nie umiem dość do siebie po koncercie który był w Katowicach ,było fantastycznie!
,pamiętam tez koncert w 98r,który równiez odbył sie w Spodku,cały czas w moim serduchu brzmi muza MT..ech Thomas
Pozdr.
Jestem Kornelia,przygarnijcie mnie prosze
szukam fajnego kontaktu z ludzmi którzy są pod wrażeniem muzy M.T. jak i samego Thomasa
i nadal nie umiem dość do siebie po koncercie który był w Katowicach ,było fantastycznie!
,pamiętam tez koncert w 98r,który równiez odbył sie w Spodku,cały czas w moim serduchu brzmi muza MT..ech Thomas
Pozdr.
- michal.czeslaw
Nie ma sprawy.Witamy na forum,które jest stworzone dla fanów TA i DB.Mam nadzieję,że będziesz dobrze się czuła wśród ludzi zarażonych tą samą pasją.Miłego"forumowania"nela pisze: Jestem Kornelia,przygarnijcie mnie prosze