ludka5 pisze:Witam! mam no Imię Ludmiła i mieszkam w Kaletach koło Tarnowskich Gór.
A jeszcze bardziej "koło" Miasteczka Śląskiego Co to się u Was działo przedwczoraj, że z drogi na Tarnowskie trzeba było zjechać i przez Kalety jechać?:-)
Witam i pozdrawiam!:-)
Malediwy pisze:Co to się u Was działo przedwczoraj, że z drogi na Tarnowskie trzeba było zjechać i przez Kalety jechać?:-)
Witam! Mam nadzieję że się Kalety podobały, tak,tak działo sie podobno był jakis groźny wypadek nie znam szczegółów, mnie tam nie było wiadomość znam od osób trzecich,myslę że zaspokoiłam ciekawośc więc zyczę spokojnych snów.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Witaj Magdo na forum.To będziesz miała blisko na majowy koncert Thomasa Andersa.Może pomożesz fanom z innych miast w znalezieniu taniego noclegu po koncercie?Pozdrawiam.
Heja hej
Mam na imię Ewelina(Ewka moje pseudo )
Mam 23 lata i od 9 lat jestem wierną fanką Modern Talking i Thomasa Andersa.Mieszkam w Zachodniopomorskiem rejony Szczecin-Police.
Bardzo fajne forum jestem tu nowa i mam nadzieję że szybko się tu odnajdę )
Pozdrówka dla wszystkich tu obecnych mam nadzieję że jakoś się przyczynię do tego forum i znajdę tu nowych przyjaciół
A że za niedługo Nowy Rok więc Życzę wszystkim tu obecnym forumowiczom Pomyślnego i szczęśliwego Nowego Roku :*:*:* i wiele wiele spotkań z Thomasem Andersem!
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
ewka_si pisze:Heja hej
Mam na imię Ewelina(Ewka moje pseudo )
Mam 23 lata i od 9 lat jestem wierną fanką Modern Talking i Thomasa Andersa.Mieszkam w Zachodniopomorskiem rejony Szczecin-Police.
Bardzo fajne forum jestem tu nowa i mam nadzieję że szybko się tu odnajdę )
Pozdrówka dla wszystkich tu obecnych mam nadzieję że jakoś się przyczynię do tego forum i znajdę tu nowych przyjaciół
A że za niedługo Nowy Rok więc Życzę wszystkim tu obecnym forumowiczom Pomyślnego i szczęśliwego Nowego Roku :*:*:* i wiele wiele spotkań z Thomasem Andersem!
Witam Cie Ewelino i zycze Tobie szczesliwego nowego roku. Eva Lyttek
Mam na imię Grzegorz mam 39 lat i od urodzenia mieszkam w Szczecinie. Do FC dołączyłem w grudniu tego roku. Fanem zespołu MT jestem od początku roku1985. Jestem bardzo mile zaskoczony że TA w przyszłym roku wystąpi w moim mieście.
Szczęśliwego Nowego Roku 2012 dla wszystkich członków Fan Clubu i całej redakcji.
Witam dwóch nowych uczestników Forum. Fajnie, że dołączyliście. Ja też już kawał czasu słucham Thomasa i Modern Talking i nie mam zamiaru zrezygnować ze słuchania muzyki moich idoli. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Witam wszystkich !!! Mam na imię Mariusz, mam 40 lat, mieszkam w Poznaniu. Muzyki D.Bohlena słucham od początku lat 80-tych
Jeśli dobrze pamiętam od 1988/89 pisałem teksty do piosenek DB, trwało to kilka lat i "troszkę" się tego uzbierało
Zalogowałem się kilka dni temu, ale zaglądałem tutaj już dużo wcześniej
Pozdrawiam wszystkich fanów DB World i TA !!!