Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CheriLady

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Post autor: CheriLady »

michal.czeslaw pisze:
CheriLady pisze:Czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie że znalazłam sie w jakiejś sekcie TA&MT!
Zupełnie nie rozumiem wypowiedzi koleżanki.Przecież to forum jest o Ta i o UF,więc na jaki temat tu pisać?Wiadomość o coraz lepszych wynikach płytek na listach jest super wiadomością.Mnie osobiście bardzo,bardzo to cieszy.Sądzę,że innych fanów również.Więc miła CheriLady zdecyduj się jaką opcję wybrać.Albo jesteś fanką TA albo nie.Pozdrawiam.
Widze że nie do końca mnie zrozumiałeś bo jest pewna różnica niędzy byciem FANEM (i ja sie nia uważam) a byciem FANATYKIEM (oczywiście nie chcę tu nikogo obrazić) ale szczególnie Twoje ostatnie zdanie świadczy o tym że Ty zaliczasz się do tej drugiej grupy. A poza tym mi chodziło o to że zbędne w tym wszystkim jest obrażanie innych wykonawców a zarazem ludzie którym ich muzyka się poboba. Trochę to słabe. I nie wyrywaj sobie zdania z kontekstu.
A skoro mówisz że to forum TA i UF i na jaki temat masz pisać jak nie na ten to właśnie o to chodzi żeby conietkórzy właśnie tego sie trzemali a nie wjeżdzali na temat innych wykonawców
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Dzisiaj dotarł do mnie singiel "Gigolo" za który bardzo dziękuję użytkownikowi michal.czeslaw! Naprawdę, super prezent! Co do płytki, nie mogę jej nic zarzucić! Nawet moja mama jej ciągle słucha i wypytuje o znaczenie całego tekstu ;) Ale co tam! Kawałki Thomasa mogę tłumaczyć ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

michal.czeslaw pisze:Więc miła CheriLady zdecyduj się jaką opcję wybrać.Albo jesteś fanką TA albo nie.Pozdrawiam.
Czyli co,jeśli jest się fanką/em TA to innej muzyki nie można słuchać i być fanem innego wykonawcy?
Albo jeszcze inaczej-będąc fanem TA należy zaciekle bronić Go przed wszelakimi słowami krytyki a samemu psioczyć i obrażać fanów innych wykonawców(co ostatnio ma tutaj miejsce) :?: Bo ja uważam że można być zagorzałym fanem,ale trzeba również patrzeć na pewne sprawy trzeźwym umysłem i umieć przyjmować też słowa krytyki,a już obrażanie miłośników innych wykonawców i gatunków muzycznych jest niesmaczne i nie przystoi prawdziwemu fanowi(zwłaszcza TA) :wink:
Awatar użytkownika
restimek

Post autor: restimek »

Mi album Two bardzo się podoba... ba gdy pokazałem go moim znajomym (którzy kompletnie nie interesują się muzyka Thomasa) stwierdzili że jest naprawde dobry i łatwo wpada w ucho... Także jeśli kolejne albumy będą w tym samym stylu to będę bardzo zadowolony. Nie ma może hitów na miarę Modern Talking ale w porównaniu z obecną papką muzyczną jaką serwują nam wszelkiej maści "idole" i inne programy TV jest to naprawdę dobry album.

BTW. ciekaw jestem co by wyszło ze współpracy Thomasa z Michaelem Cretu? Świetny głos pierwszego + geniusz muzyczny drugiego mógłby dać naprawdę niezły efekt... do tego jeszcze w tle szepczący głos Sandry (coś jak z piosenek enigmy) .... ech marzenia :)
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Thomas z Michaelem Cretu? to by wyszło coś na miarę TWOT albo "What about us" tylko z wokalem TA. Świetny pomysł, na razie jednak jest Uwe, ale zastanawia mnie czy ta klęska na listach nie przekreśli projektu i Thomas nie zakończy kariery?
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

PeterKlęska!? Nazywasz to klęską? Pokaż mi solowy album Thomasa w jego dorobku(nie licząc STRONG w Rosji bo to inna bajka) który plasował się na takich miejscach jak obecnie TWO.Jest to pierwsza płyta Thomasa która wreszcie sprzedaję się a Ty piszesz o klęsce
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tutaj można zagłosować, jeśli chcecie by to właśnie "Gigolo" stał się hitem lata 2011:
http://www.rtl2.de/82335.html
Wyniki w programie "Ballermann Hits", 16 lipca, RTLII, 20:15.
Awatar użytkownika
restimek

Post autor: restimek »

A zatem głosujmy.....!!!! - ja swój głos już dałem
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja też już zagłosowałam,oczywiście na "Gigolo" :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Z wywiadu dla Bayerischer Rundfunk (http://www.br-online.de/podcast/mp3-dow ... hits.shtml - około 28-29 minuty) wynika, że kolejnym singlem może być "No More Tears On The Dancefloor" lub "Stay".
Gigolo awansuje w piątek w Niemczech z 60 na 58 miejsce.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

jedyna pisze:PeterKlęska!? Nazywasz to klęską? Pokaż mi solowy album Thomasa w jego dorobku(nie licząc STRONG w Rosji bo to inna bajka) który plasował się na takich miejscach jak obecnie TWO.Jest to pierwsza płyta Thomasa która wreszcie sprzedaję się a Ty piszesz o klęsce
A jak wygląda sprzedaż albumu? Chyba za wcześnie by to wiedzieć. "This time" chyba nie był gorszym albumem pod względem sprzedaży.To był chyba największy sukces Thomasa?
Awatar użytkownika
CheriLady

Post autor: CheriLady »

Również oddałam głos :D oby jak najwyżej sie wzbił :D
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

jedyna pisze: Czyli co,jeśli jest się fanką/em TA to innej muzyki nie można słuchać i być fanem innego wykonawcy?
Albo jeszcze inaczej-będąc fanem TA należy zaciekle bronić Go przed wszelakimi słowami krytyki a samemu psioczyć i obrażać fanów innych wykonawców(co ostatnio ma tutaj miejsce) :?: Bo ja uważam że można być zagorzałym fanem,ale trzeba również patrzeć na pewne sprawy trzeźwym umysłem i umieć przyjmować też słowa krytyki,a już obrażanie miłośników innych wykonawców i gatunków muzycznych jest niesmaczne i nie przystoi prawdziwemu fanowi(zwłaszcza TA) :wink:
Nic takiego nie napisałam.Też słucham innej muzyki.To co napisałam w poprzednim poście było skierowane wyłącznie do Cheri Lady.Ponieważ jej poprzednie posty bardzo się różnią od tego na który odpowiedziałam.I jeszcze jedno nikogo tutaj na forum nie obrażam i nie krytykuję.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Czy w dalszym ciągu nic nie wiadomo o albumie "Two" dostępnym w jakiejś polskiej sieci sprzedaży, np, mpik ? Cierpliwie czekam, ale gdyby się miało okazać że go w Polsce w ogóle nie będzie to złożyłbym zamówienie u "zaprzyjaźnionych" użytkowników ;)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Również oddałam głos na Thomasa i Uwe!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Zagłosowałam na Gigolo-może mój mały głosik się przyda?
ODPOWIEDZ