Witaj na forum JulietMT.Ja podobnie jak Ty od początku jestem fanką MT.Obecnie od 2003r tylko fanką Thomasa.Na naszym forum spotykają się fani MT,Thomasa i Dietera.Wielu z nas należy do Fan-clubu Thomasa Andersa.Bardzo miło jest spotykać fanów na koncertach Thomasa.Jak tylko można to jeżdzimy za nim po całej Polsce i nie tylko.Thomas co roku organizuje w Koblenz dla swoich fanów IFD.Tam dopiero jest zabawa-Thomas tylko dla nas.Fotki z nim-wspaniała pamiątka.Autografy,gadżety i losowanie nagród.Pozdrawiam serdecznie.JulietMT pisze:Jestem fanką MT od lat osiemdziesiątych
Przedstawcie się :)
- michal.czeslaw
Re: Przedstawcie się :)
- kate
Witamy w naszym gronieJulietMT pisze:Jestem fanką MT od lat osiemdziesiątych i do dziś pamiętam jak czekałam na nowe utwory w audycji słuchajmy razem którą prowadził Bogdan Fabiański w radio i nagrywałam je na magnetofonie jeszcze wtedy mono bo innego nie miałam,słucham ich muzyki odkąd w ogóle zaczęłam się nią interesować. Mieszkam w kujawsko-pomorskim.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
-
JARO74
Witam wszystkich serdecznie.Nazywam się Jarek,mam 37 lat i mieszkam w Walbrzychu.M.T słucham od połowy lat 80-tych.Jestem fanem Thomasa Andersa,i czekam z niecirpliwością na koncert 11.02 2012 w Spodku.Pierwszy raz w życiu!!!.Pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia w Katowicach. Mój mail lysy9328@ wp.pl
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Cześć Jarek miło mi cię poznać
.
- michal.czeslaw
Witaj Jarku na forum.Wspaniale,że do nas dołączyłeś.Im nas fanów TA więcej tym lepiej.Pozdrawiam!JARO74 pisze:Witam wszystkich serdecznie.Nazywam się Jarek,mam 37 lat i mieszkam w Walbrzychu.M.T słucham od połowy lat 80-tych.Jestem fanem Thomasa Andersa,i czekam z niecirpliwością na koncert 11.02 2012 w Spodku.Pierwszy raz w życiu!!!.Pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia w Katowicach. Mój mail lysy9328@ wp.pl
- Evaalex
Witaj serdecznie Jarku. Jestem o rok mlodsza od Ciebie.Fanka jestem tak dlogo jak i Ty. Mieszkam pod gr4anica niemiecko holenderska i tez bende na koncercie w Spotku. Jak Thomasa w Latach 80 tych w Spodku wystepowal chcialam tez pojsc ale mnie rodzice nie poscili. Mialam w tety jaies polgodniny jazdy pociagiem do Katowic-Moje mazenie zobaczenia Thomasa na scenie w Spodku spelni sie o 20 pare lat pozniejJARO74 pisze:Witam wszystkich serdecznie.Nazywam się Jarek,mam 37 lat i mieszkam w Walbrzychu.M.T słucham od połowy lat 80-tych.Jestem fanem Thomasa Andersa,i czekam z niecirpliwością na koncert 11.02 2012 w Spodku.Pierwszy raz w życiu!!!.Pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia w Katowicach. Mój mail lysy9328@ wp.pl
-
JulietMT
To macie fart bo moje marzenie o byciu na koncercie Thomasa się nie spełni, zwykle tak jest, to było by naprawdę coś zwłaszcza że mam urodziny 13 lutego 
- Fanka MT
Skąd tyle pesymizmu?JulietMT pisze:To macie fart bo moje marzenie o byciu na koncercie Thomasa się nie spełni, zwykle tak jest, to było by naprawdę coś zwłaszcza że mam urodziny 13 lutego
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
-
JulietMT
Prezent super ale nie ma kogoś takiego kto by mi go zrobił, a z Bydgoszczy do Katowic to nie jest rzut beretem, pomarzyć fajna rzecz 
- Fanka MT
Jesteś z BydgoszczyJulietMT pisze:a z Bydgoszczy do Katowic to nie jest rzut beretem, pomarzyć fajna rzecz
Dziękuję...
Dziękuję...
- MTalkingusia28
Taaak, a z Gorlic do Katowic dopiero jest piekielnie daleko. Ja to dopiero mam daleko do tych wszystkich miast, gdzie Thomasa zapraszają. Musiałabym pewnie dzień wcześniej przyjechać, żeby się rozejrzeć po mieście i zamówić gdzieś nocleg, żeby na drugi dzień być wypoczętym na koncert. Na Śląsk jest przecież kawał drogi i niestety zdrowia nie mam na tak długie podróże, które sa dla mnie bardzo męczące. Niestety ja też sobie mogę tylko pomarzyć, a moim marzeniem jest choć raz pójść na koncert Thomasa. Niestety to chyba nijak niemożliwe. Zabrze, Katowice, do tego Zielona Góra gdzie w tamtym roku dał koncert. Gdzie Gorlice a gdzie Zielona Góra czy Katowice.JulietMT pisze:a z Bydgoszczy do Katowic to nie jest rzut beretem, pomarzyć fajna rzecz
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Evaalex
Czesc Wam
Pozdrawiam[/quote
Pomysl sobie ze ja jak kolo Gorlic przejerzdzam w strone slaska jestem juz dobre 4-5 godzin w drodze.Do Zabrza na koncert jechalysmy z malymi przerwami 8 godzin.
Taaak, a z Gorlic do Katowic dopiero jest piekielnie daleko. Ja to dopiero mam daleko do tych wszystkich miast, gdzie Thomasa zapraszają.MTalkingusia28 pisze:JulietMT pisze:a z Bydgoszczy do Katowic to nie jest rzut beretem, pomarzyć fajna rzecz
Pozdrawiam[/quote
Pomysl sobie ze ja jak kolo Gorlic przejerzdzam w strone slaska jestem juz dobre 4-5 godzin w drodze.Do Zabrza na koncert jechalysmy z malymi przerwami 8 godzin.
- Fanka MT
No dokładnie! Przecież ja z Bydgoszczy też zawsze mam kawał drogi! Zazwyczaj muszę pokonać dystans 400-500 km, a jak już wspomniałam cierpię na chorobę lokomocyjną i te podróże również mnie męczą, ale gra jest warta świeczki

A ja do Koblenz jechałam ponad 12 godzin w jedną stronęEvaalex pisze:Pomysl sobie ze ja jak kolo Gorlic przejerzdzam w strone slaska jestem juz dobre 4-5 godzin w drodze.Do Zabrza na koncert jechalysmy z malymi przerwami 8 godzin.
Dziękuję...
Dziękuję...
- MTalkingusia28
No widzicie, macie zdrowie to się cieszcie. Choroba lokomocyjna to małe piwo. Zażywa się chyba jakiś lek z tego co mi wiadomo i powinno być dobrze. Ja nie mam choroby lokomocyjnej ale mam wiele różnych chorób związanych ze sercem i z niskim ciśnieniem, a nie mówiąc już o wadzie serca, która bardzo mi utrudnia życie. Nie mam zamiaru się tu użalać nad sobą, tylko wyjaśniam niektóre rzeczy. Poza tym gra jest na pewno warta świeczki i dla Thomasa warto by było pojechać nawet na drugi koniec świata, jednak po dłuższej podróży musiałabym przespać resztę dnia i całą noc, żeby dojść do siebie.Fanka MT pisze:No dokładnie! Przecież ja z Bydgoszczy też zawsze mam kawał drogi! Zazwyczaj muszę pokonać dystans 400-500 km, a jak już wspomniałam cierpię na chorobę lokomocyjną i te podróże również mnie męczą, ale gra jest warta świeczki![]()
A ja do Koblenz jechałam ponad 12 godzin w jedną stronęEvaalex pisze:Pomysl sobie ze ja jak kolo Gorlic przejerzdzam w strone slaska jestem juz dobre 4-5 godzin w drodze.Do Zabrza na koncert jechalysmy z malymi przerwami 8 godzin.
Ja po godzinnej drodze jazdy jestem do niczego a co dopiero 12 godzin. To chyba nigdy nie doszłabym do siebie i chyba żadne leki by mi nie pomogły. Ale dość już tego, nie jestem aż taką pesymistką. To tylko moje choroby, nic innego. Gdyby to było trochę bliżej np. w Tarnowie lub Krakowie to może lepiej bym taką podróż zniosła. Poczekam, może kiedyś się moje marzenie spełni. Jeszcze nie straciłam nadziei.
Pozdrawiam wszystkich
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
-
JulietMT
Ja co prawda mam ciotkę i kuzynkę w Wałbrzychu to jest już blisko musiałabym wziąć tydzień urlopu i sponsora to by się wtedy mogło udać 
- Fanka MT
MTalkingusia28 pisze:a nie mam choroby lokomocyjnej ale mam wiele różnych chorób związanych ze sercem i z niskim ciśnieniem, a nie mówiąc już o wadzie serca, która bardzo mi utrudnia życie. Nie mam zamiaru się tu użalać nad sobą, tylko wyjaśniam niektóre rzeczy. Poza tym gra jest na pewno warta świeczki i dla Thomasa warto by było pojechać nawet na drugi koniec świata, jednak po dłuższej podróży musiałabym przespać resztę dnia i całą noc, żeby dojść do siebie.
Ja po godzinnej drodze jazdy jestem do niczego a co dopiero 12 godzin. To chyba nigdy nie doszłabym do siebie i chyba żadne leki by mi nie pomogły.
Jejciu, to zupełnie zmienia postać rzeczy... W każdym razie, mam nadzieję, że kiedyś Thomas wystąpi w odległości nie większej niż 30 km od Twojej miejscowości - życzę Ci tego z całego serduszka!
Dziękuję...
Dziękuję...