Powrót Modern Talking???

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Varcetti
Kontakt:

Re: Powrót Modern Talking???

Post autor: Varcetti »

Według mnie dobrze by było gdyby panowie raz na jakiś czas się spotkali i dali koncert ale to raczej mało prawdopodobne :)

Pozdrawiam, Varcetti :)
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

YaQb85 pisze:Myśle, że kolejny powrót byłby muzycznym samobójstwem dla Modern Talking. Nikt już nie traktowałby tego poważnie. Staliby się obiektem jeszcze większych drwin i żartów.
W showbiznesie nie liczy się zbytnio, czy ktoś cię poważnie traktuje, czy nie. Gdyby tak było, listami przebojów rządziliby krytycy muzyczni. :mrgreen: Ważne jest tylko, czy piosenki się spodobaja ludziom. To jedyny wymóg, naprawdę.
Jednak, skoro jest między tymi panami aż tak źle, jak piszecie, to faktycznie nie ma na co liczyć. Szkoda. :(
Daniel pisze:Głos Thomasa nie pasuje do "ostrzejszych" kawałków.
Wyszła by z tego parodia :)))
Hehe, nie miałam na myśli od razu metalu czy innego hardcore'a.. :lol: tylko delikatne odejście od disco, jakieś 'ugitarowienie'.. a delikatny głos przecie nie skazuje automatycznie na jeden rodzaj muzy, wierz mi. :wink:
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

shizonek pisze:jakieś 'ugitarowienie'.. a delikatny głos przecie nie skazuje automatycznie na jeden rodzaj muzy, wierz mi. :wink:
Moim zdaniem glos Thomasa nie pasuje do gitar.
Przeciez on nie nagral ani jednej gitarowej piosenki (jesli sie myle, prosze mnie poprawic) !
Teraz jest mnóstwo pop-gitarowych zespolow i kazdy gra identycznie :)
Za to do pianina czy jazzowej trabki glos Thomasa pasuje znakomicie :)
Wiec rocka w wydaniu Andersa to sie nie spodziewaj, ale plyt jazzowo-soulowych jak najbardziej :)
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

W showbiznesie nie liczy się zbytnio, czy ktoś cię poważnie traktuje, czy nie. Gdyby tak było, listami przebojów rządziliby krytycy muzyczni. :mrgreen: Ważne jest tylko, czy piosenki się spodobaja ludziom. To jedyny wymóg, naprawdę.
Jednak, skoro jest między tymi panami aż tak źle, jak piszecie, to faktycznie nie ma na co liczyć. Szkoda. :(
Chodziło mi własnie o zwyklych ludzi a nie tych z showbiznesu. W koncu olaliby taki zespol, ktory co kilka lat wraca "na dobre", a pozniej konczy kariere definitywnie.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

YaQb85 pisze:Chodziło mi własnie o zwyklych ludzi a nie tych z showbiznesu. W koncu olaliby taki zespol, ktory co kilka lat wraca "na dobre", a pozniej konczy kariere definitywnie.
Całkiem możliwe, ale jakby wyszedł nowy album Thomasa mogłoby się okazać, ze powrót MT nie jest konieczny.
ODPOWIEDZ