Pozdrawiam, Varcetti
Powrót Modern Talking???
- Varcetti
- Kontakt:
Re: Powrót Modern Talking???
Według mnie dobrze by było gdyby panowie raz na jakiś czas się spotkali i dali koncert ale to raczej mało prawdopodobne 
Pozdrawiam, Varcetti
Pozdrawiam, Varcetti
- shizonek
W showbiznesie nie liczy się zbytnio, czy ktoś cię poważnie traktuje, czy nie. Gdyby tak było, listami przebojów rządziliby krytycy muzyczni.YaQb85 pisze:Myśle, że kolejny powrót byłby muzycznym samobójstwem dla Modern Talking. Nikt już nie traktowałby tego poważnie. Staliby się obiektem jeszcze większych drwin i żartów.
Jednak, skoro jest między tymi panami aż tak źle, jak piszecie, to faktycznie nie ma na co liczyć. Szkoda.
Hehe, nie miałam na myśli od razu metalu czy innego hardcore'a..Daniel pisze:Głos Thomasa nie pasuje do "ostrzejszych" kawałków.
Wyszła by z tego parodia))
- Daniel
Moim zdaniem glos Thomasa nie pasuje do gitar.shizonek pisze:jakieś 'ugitarowienie'.. a delikatny głos przecie nie skazuje automatycznie na jeden rodzaj muzy, wierz mi.
Przeciez on nie nagral ani jednej gitarowej piosenki (jesli sie myle, prosze mnie poprawic) !
Teraz jest mnóstwo pop-gitarowych zespolow i kazdy gra identycznie
Za to do pianina czy jazzowej trabki glos Thomasa pasuje znakomicie
Wiec rocka w wydaniu Andersa to sie nie spodziewaj, ale plyt jazzowo-soulowych jak najbardziej
- YaQb85
- Kontakt:
Chodziło mi własnie o zwyklych ludzi a nie tych z showbiznesu. W koncu olaliby taki zespol, ktory co kilka lat wraca "na dobre", a pozniej konczy kariere definitywnie.W showbiznesie nie liczy się zbytnio, czy ktoś cię poważnie traktuje, czy nie. Gdyby tak było, listami przebojów rządziliby krytycy muzyczni.Ważne jest tylko, czy piosenki się spodobaja ludziom. To jedyny wymóg, naprawdę.
Jednak, skoro jest między tymi panami aż tak źle, jak piszecie, to faktycznie nie ma na co liczyć. Szkoda.
- Peter
Całkiem możliwe, ale jakby wyszedł nowy album Thomasa mogłoby się okazać, ze powrót MT nie jest konieczny.YaQb85 pisze:Chodziło mi własnie o zwyklych ludzi a nie tych z showbiznesu. W koncu olaliby taki zespol, ktory co kilka lat wraca "na dobre", a pozniej konczy kariere definitywnie.