Dieter na Diskoteka-80

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To jest okrutnie zgrane z TV na DVD, taką płytkę można przegrać sobie ode mnie czy Tomka, a nie kupować za 230zł :/
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

to jest żenujące - to chore <pokręcony>
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Aukcją powinni się zainteresować administratorzy Allegro bo jest niezgodna z obowiązującym tam regulaminem. Chyba, że uwierzyli, że to oryginał wyprodukowany we Francji. No chyba, że nagrywał to z TV gość mieszkający we Francji:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Gościu szuka naiwnych, ale musiałby trafić na totalnego desperado, żeby się tego w tych czasach pozbyć. Gdybym na podobny materiał trafił z 5 lat temu, to zacząłbym zbierać butelki, a tak, stworzyłem sobie podobną kompilację (nawet Mnaew sie tam znalazł) :lol:
Obrazek
jkris

Re: A jednak jest coś na rzeczy...

Post autor: jkris »

ROBERT_LATO pisze:Sprawa wygląda tak...

Z dobrze poinformowanych źródeł (których nie mogę niestety ujawnić) wiem, że jednak doszło do spotkania w trakcie koncertu w Moskwie Dietera i C.C. Catch.
Myślę, że doczekamy się jeszcze wykonywania nowych nagrań Bohlena przez Carol...
A żeby był większy smaczek dodam, iż zespół ma stanowić C.C.Catch, Didi i ktoś trzeci...

Czy wszyscy pojawią się na scenie - czy tylko C.C. i trzecia osoba, zaś Bohlen pozostanie w cieniu - nie wiem

Czy będzie to jednorazowy pomysł również nie wiadomo...

Ale kasa przecież to ważna rzecz dla wszystkich i nie omija to ani Didiego ani Caroliny ani nikogo innego :)

Niestety póki co jeszcze nie wiem kto będzie TRZECIM, ale pewnie się dowiem - o ile oczywiście bomba nie wybuchnie wcześniej i nie zostanę przez kogoś uprzedzony :)

I to by było na tyle (PÓKI CO) :)

Pozdrawiam.
co dzis w tej sprawie powiesz :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Re: Dieter na Diskoteka-80

Post autor: Peter »

Dieter śpiewał na żywo, choć z podkładem, który wyraźnie go zagłuszał, jego głos słychać tylko w Brother Louie.
Awatar użytkownika
Varcetti
Kontakt:

Re: Dieter na Diskoteka-80

Post autor: Varcetti »

Nie sądzę, że Dieter śpiewał na żywo, raczej tylko sobie od czasu do czasu coś sobie po cichu podśpiewywał. A mikrofon owszem był włączony dlatego było to słychać ;)

Pozdrawiam, Varcetti ;)
ODPOWIEDZ