13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katowice

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Re: 13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katow

Post autor: aragorn »

czyli jak tradycja każe impreza ruszy ok.20.30.........pozdrawiam wszystkich fan-clubowiczów tych co będą i tych co nie mogli być.
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Impreza zacznie się o 19:30-45 max, chyba ze chodzi Ci o sam czas wejścia Tomka :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
rafal999

Post autor: rafal999 »

siara1971 pisze:
rafal999 pisze:O której rozpoczyna się koncert o 19.00, czy o 19.30? Na jednych biletach widnieje (kilka postów wcześniej) godzina 19.30, na biletach które zamówiłem - godzina 19.00. Skąd taka rozbieżność?
Podobno jest opóźniony o 30 min czyli 19,30 jest godziną prawidłową :)

Wielkie dzięki.
ForeverMT

Post autor: ForeverMT »

Nie ważne o której ważne ze Thomas jest u nas :D jupi :D
Awatar użytkownika
lollo3

Post autor: lollo3 »

No i po koncercie. Zabawa rewelka,Thomas rewelka, balony rewelka.
Obrazek
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

lollo3 pisze:No i po koncercie. Zabawa rewelka,Thomas rewelka, balony rewelka.
Witam.

Pewnie przez nieuwagę zapomniałeś wspomnieć o drugim artyście tej imprezy, czyli Sandrze. I jak wrażenia z jej koncertu?

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Kolejny koncert można jak najbardziej zaliczyć do udanych, a wszystko za sprawą świetnego występu Thomasa Andersa i MT Band oraz lokalizacji imprezy, czyli Katowice. :wink:
Miałam bilety na sektor fan club i nie żałuję, ludzie bawili się, śpiewali, tańczyli bez jakiegoś przepychania, „szturchania” itp. Kolejny plus balony i róże rzucone na scenę, gdy TA wykonywał piosenkę YMHYMS – super. Dodatkowo piosenki grane akustycznie - dla mnie rewelacja! Za rok koncert walentynkowy w Krakowie, na pewno będziemy! :mrgreen:
Natomiast, co do występu pierwszego artysty tj. Sandry. Jakoś nigdy specjalnie nie słuchałam jej piosenek, znam może ze 2 czy 3... więc dla mnie szału nie było. Po za tym, co to za przyjemność słuchać czegoś „na żywo” co leci w większości z taśmy.
ForeverMT

Post autor: ForeverMT »

Było mego!!!!!!!! SUPER!!!! Byłem 1 raz wspaniałe przeżycie brak mi slow by opisać tak piękne chwile spędzone wczoraj :P Teraz chce być na każdym koncercie ktory będzie w Polsce oczywiscie sektor FAN!! :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Koncert jak zwykle w katowickim Spodku udany,tam nie ma nie udanych koncertów obojętnie kto by nie występował.
Koncert Sandry taki sobie-średnio na jeża.Cieszę się,że wystąpiła w Spodku,że ją zobaczyłam na żywo jednakże kontakt z publicznością marny.Hity Sandry same w sobie doskonale znam więc miło było posłuchać (z playbacku bo z playbacku) z większym powerem niż można uczynić to mieszkając w bloku ;)
Thomas jak to Thomas w przeciwieństwie do Sandry bardzo dobry kontakt z publicznością.Ludzie tańczyli gdzie tylko było miejsce ( stałam na końcu płyty,potem na schodach i widok na publikę był doskonały.Niestety na scenę gorszy,ale całą moją złą sytuację uratował pomysł z zawieszonym pod sufitem telebimem z trzema ekranami-świetny pomysł ! :) ).
Reakcja widowni na pierwsze takty rozpoczynających się utworów fantastyczna,znaczyło to,że doskonale rozpoznają hity.Na pewno gdy Thomas zawita do Spodka ponownie,będzie miał komplet publiczności :) . Podziękowania oczywiście dla Solaris Music za zorganizowanie koncertu Thomasa Andersa i Sandry.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Fantastyczny koncert Thomasa Andersa, wyczekuję z niecierpliwością kolejnego koncertu w Katowicach :!: :D
rafal999

Post autor: rafal999 »

Świetny koncert. To był piąty koncert Thomasa, na którym byłem, ale bawiłem się tak samo jak na pierwszym. Poza tym, koncert miał dla mnie większe znaczenie, ponieważ w 1999 w Katowicach mama kupiła mi pierwszy album (pierwszy jaki dostałem) Modern Talking, "Alone".
Awatar użytkownika
lollo3

edmund1974 pisze:
lollo3 pisze:No i po koncercie. Zabawa rewelka,Thomas rewelka, balony rewelka.
Witam.

Pewnie przez nieuwagę zapomniałeś wspomnieć o drugim artyście tej imprezy, czyli Sandrze. I jak wrażenia z jej koncertu?

Pozdrawiam
No tak zapomniałem :D
Sandra spoko, ale odniosłem wrażenie że koncert swój odbębniła i tyle. Co nie zmienia fakty że cieszę się że ją zobaczyłem.
Ja byłem na koncercie Thomasa po raz drugi. Pierwszy raz to był też Katowicki Spodek w 1987 r. :D
...ale jestem stary. :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Super koncert NASZEGO THOMASA...czy mi się wydaje albo z koncertu na koncert jest coraz więcej ludzi? Atlantyda czasami można z tyłu i wtedy widać to szaleństwo jakie ogarnia nas fanów ale nie tylko wszystkich zgromadzonych na koncercie i wtedy widać jak się wszyscy bawią,,,dziękuje koleżankom za wspaniałą zabawę Gosi ,Danusi, Agnieszce-mam nadzieję że widzimy się za rok.No i oczywiście super podziękowania dla organizatorów koncertu. Acha a koncert Sandry zastawię bez komentarza.Pozdrawiam wszystkich.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

witajcie drodzy fan-clubowicze i goście,,koncert w moim odczuciu bardzo udany :wink: Sandra podobała się zarówno fizycznie jak i estradowo mimo że playback nigdy wcześniej nie widziałem jej na żywo wielka różnica jak przez szklany ekran naprawdę szacunek,no nasz Thomas hmmm nic się nie zmienia i niech tak zostanie niech zostanie wieczny.Podziękowania dla Solaris i zarządu fan-clubu.Do zobaczenia na kolejnych koncertach. :wink:
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Awatar użytkownika
lollo3

Obrazek
ODPOWIEDZ