Afterparty Sopot

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Afterparty Sopot

Post autor: Evaalex »

Trzeba tez pomyslec otym ze niektorzy przyjda z nie pelnoletnimi dziecmi. Myslisz ze tam tez dziecie wpuszcza?
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Z dziećmi może być słabo, to typowy klub + jest on w Sopocie.
Wydaje mi się, że lepiej poszukać czegoś na wzór Częstochowy, nie stricte klubu, przynajmniej ja rozglądam się za czymś takim. Co do cen, to w tym są jak w większości pubów/ klubów w Gdańsku.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Dla mojej Marty (10 lat) i tak najważniejszy będzie koncert. Opowiadałem jej jak w Kielcach było zjawiskowo - baloniki, zimne ognie, nawet perkusista pałeczki do publiki rzucał. Jak przyjechałem do domu to jej nagranie video z tego koncertu puściłem. Od tego momentu to nic tylko "tata a kiedy mnie zabierzesz" więc w końcu się doczeka :) Myślę że na pewno spotkamy się z Evą, to będzie dla mnie zaszczyt spotkać tak zagorzałą Fankę Thomasa, która na tylu koncertach już była i ma tak wielu przyjaciół w tym gronie. Myślę że jakoś tam się odnajdziemy pośród zwykłych turystów, nawet jeśli wszystkiego nie uda się szczegółowo zaplanować. Z góry przepraszam jeśli wyjechałem trochę poza temat, mam nadzieję że tych kilka zdań nie zakłóci toku dyskusji o afterparty :)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Post autor: GoOosiaGus »

Ale co wy tak sie na ten gdansk upieracie przeciez w sopocie tez jest duzo lokali w ktorych nie ma wysokich cen a to co niektorzy wydadza na dojazd i powrot skmka to na to samo wyjdzie jak piwo bd o 1 zl drozsze niz w gdansku czy gdyni a na druga nozke nie jest to jakas dyskoteka zeby mieli nieletnich niewpuscic to bar ida rodzice na piwo ale moim zdaniem dziecko moze siedziec i jesc te frytki np zreszta ja tam jutro zadzwonie i dowiem sie wszystkiego bynajmniej takie moje jest zdanie..
You feel the music all around the world :)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

No właśnie ... A nie każdy ma auto,żeby w nocy na pieszo iść czy nocnym pociągiem jechać z Gdańska do Sopotu. Tym bardziej,że się nie zna tego rejonu...

Może jeszcze coś się da poszukać do tego czasu niedrogi i sensowny lokal, co Wy na to :?: To już zależy od Was :oops:

Podaję też propozycję lokali:

1. http://www.pubsherlock.pl/index.php/start

2. http://www.blekitnypudel.pl/menu,3,pl.htm

3. http://www.barbados.com.pl/

4. http://www.koliba.pl/

5. http://www.puzoncafe.pl/galeria.php
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Husku
Członek TAFC Polska

Nie upieramy się na Gdańsk, też szukam czegoś w Sopocie, ale nie klubu, stwierdzenie o cenach było ogólne - że takie są wszędzie. :P
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Gdynia najgorzej z Gdańska, w ubiegłym roku z głównego jakoś 40 minut jechałam. Jak będzie trzeba, to dojadę.
A na/przy Hipodromie w Sopocie nic nie ma? Z kolejki na Hipodrom dwa kroki. Swego czasu sporo tam czasu spędzałam, imprezowałam i coś mi się kojarzy, że coś było koło lub na...
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Husku
Członek TAFC Polska

Zaraz obok była restauracja "Hipodrom", ale niestety już zakończyła działalność.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Ja mam nocleg w Gdańsku, ale nie widzę problemu, żeby afterparty było w Sopocie :D Przecież to nie jest jakaś kosmiczna odległość, na pewno SKM-ka będzie kursowała :D Poza tym jest to jedyny koncert w roku i nie wyobrażam sobie, żebym nie miała się z Wami spotkać po koncercie na pogaduchy :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Nie taki znowu jedyny, ale niestety nie wszyscy pojadą do Koblenz. No i trzeba kciuki trzymać, żeby coś jeszcze było :wink: Ewentualnie za moją wygraną w Totka, to sama coś zorganizuję :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Najlepiej to by bylo siate browarow i na plaze wybic i o po klopocie tylko nie wiadomo jak bd z pogoda....
Husku a ty sie nie orientujesz czy w trojmiescie sa takie namioty na plazy podczas sezonu takie np od lecha i normalnie piwo mozna whpic i potanczyc bo moze jak tak to takie cos tez by nie bylo zle bo np u nas w tarlowie sa takie od lecha od zywca kopulki ...
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Osobiście opowiadam się za afterparty w Sopocie. Fajnie będzie prosto po koncercie wyskoczyć gdzieś całą ekipą zamiast latać po tramwajach i pociągach. :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

GoOosiaGusLepiej mieć pewne miejsce, gdzie w razie gorszej pogody będzie można w cieple siąść. Plaża o tej porze dnia (koncert skończy się pewnie koło/po 22, zanim się wygrzebiemy...) to duże ryzyko, od morza chłodniej.
Obrazek
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

A wiecie co lapie sie juz roznych opcji a tak teraz pomyslalam bo kolo opery lesnej jest tez hotel opera lesna a moze tam jest jakis bar nie duza sala mozna by bylo tam co wy na to?
Wtedy i nieletni tez beda mogli tam przebywac tak sadze..

Sluchajcie znalazlam cos meeega restauracja &pub w soboty w dodatku muzyka puszczana przez dj-a w stylu lat 80/90 ;)
A w dodatku jest to piracki klimat wiec prawie kak pierwotny pomysl ze statkiem obczajcie to www.plazapiratow.com w dodatku nie drogo opinie dobre ma lokal i na wydmach ale jest to obiekt caloroczny i zapespieczony przed zla pogoda takze co jak co ale to mi sie najbardziej podoba .
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

GoOosiaGus obejzalam sobie stronke Plazy Piratow i moim zdaniem lokal prezetuje sie dobrze. Ceny sa przystepne. Z dziecmi nieletnimi nie powinno byc problemow.
Lokal znajduje sie blisko Opery Lesnej Mi by to bardzo odpowiadalo. Wam to tez odopwiada.
Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2014 5:00 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
Husku
Członek TAFC Polska

GoOosiaGus - takich namiotów na plaży raczej nie ma, są tylko bary, czy restauracje, które ewentualnie mają wystawiony swój ogródek.
Też dziś natrafiłam na ten pub w hotelu przy Operze, ale niestety nie ma o nim żadnych opinii. A z tego co widziałam na zdjęciach, to raczej nie nasze klimaty. :)
Plaża Piratów też mi się podoba. Mają czynne dopiero od czwartku, zadzwonię do nich i zapytam, czy dałoby się zarezerwować kawałek lokalu dla ok. 20 osób na afterparty i za jaką stawkę :)
ODPOWIEDZ