Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa
- maaateusz
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa
Dobrze rozplanowane. Jeżeli uda mi się pojawić na tym wydarzeniu, to na pewno zgłoszę się do zaśpiewania, a kto wie możek któraś z pań chcciałaby zaśpiewać w duecie ze mną (myślę tu oczywiście o no ordinary love lub the night is still young) ? 

- Malediwy
Joasiu! Gratuluję kreatywności! Ja na zlocie raczej się nie pojawię ale nie mam wątpliwości, że będzie to zlot z prawdziwego zdarzenia. Bo jak mówią, jaki organizator taki zlot :-)A widać, że organizator profesjonalnie podchodzi do sprawy:-) Powodzenia!
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
Malediwy pisze:Joasiu! Gratuluję kreatywności! Ja na zlocie raczej się nie pojawię ale nie mam wątpliwości, że będzie to zlot z prawdziwego zdarzenia. Bo jak mówią, jaki organizator taki zlot :-)A widać, że organizator profesjonalnie podchodzi do sprawy:-) Powodzenia!
maaateusz - ależ oczywiście, że będziesz!!! PRAWDA??
- Malediwy
Jak obiecasz to uprowadzenie to ja...... się zgadzam! 
- ewelajna
ja ja moge uprowadzic ze sobaJoannaIzabella pisze:Malediwy pisze:Joasiu! Gratuluję kreatywności! Ja na zlocie raczej się nie pojawię ale nie mam wątpliwości, że będzie to zlot z prawdziwego zdarzenia. Bo jak mówią, jaki organizator taki zlot :-)A widać, że organizator profesjonalnie podchodzi do sprawy:-) Powodzenia!
Dzięki za miłe słowa!
Ale naprawdę mam nadzieję, że jednak dołączysz...
Uprowadzimy Cię z tej Częstochowy i już!
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- JoannaIzabella
Zrobimy to obie!ewelajna pisze:ja ja moge uprowadzic ze sobaJoannaIzabella pisze:Malediwy pisze:Joasiu! Gratuluję kreatywności! Ja na zlocie raczej się nie pojawię ale nie mam wątpliwości, że będzie to zlot z prawdziwego zdarzenia. Bo jak mówią, jaki organizator taki zlot :-)A widać, że organizator profesjonalnie podchodzi do sprawy:-) Powodzenia!
Dzięki za miłe słowa!
Ale naprawdę mam nadzieję, że jednak dołączysz...
Uprowadzimy Cię z tej Częstochowy i już!
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hejjjj,,,,,super plan,,,,,żeby tylko pogoda dopisała ,zawsze to lepszy klimat będzie.....szkoda że nie mam już swojego pierwszego magneciaka i kaseta M.T ,ahhhh co to za zasłuchanie było,,,pozdrrrrrr 
That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
Na Zlocie dokopiemy się do takich emocji....aragorn pisze:hejjjj,,,,,super plan,,,,,żeby tylko pogoda dopisała ,zawsze to lepszy klimat będzie.....szkoda że nie mam już swojego pierwszego magneciaka i kaseta M.T ,ahhhh co to za zasłuchanie było,,,pozdrrrrrr
- Malediwy
ewelajna pisze:ja ja moge uprowadzic ze soba
Hmmm... Widzę, że pod avatarem masz oznaczenie lokalizacji Zabrze/Częstochowa... Co masz wspólnego z Częstochową?
- ewelajna
Ogolnie jestem rodowita ślązaczką-zabrzanka:) Ale tutaj studiuje na Akademi im.Jana Długosza:) Wydzial Sztuk Pieknych no i od 4 lat mieszkam w akademiku:)Malediwy pisze:ewelajna pisze:ja ja moge uprowadzic ze soba
Hmmm... Widzę, że pod avatarem masz oznaczenie lokalizacji Zabrze/Częstochowa... Co masz wspólnego z Częstochową?
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Malediwy
No proszę! To gdyby coś to rzeczywiście można by pomyśleć w przyszłości o jakimś wspólnym wyjeździe na koncert czy ten zlot który organizuje Asia. Póki co ja się nie deklaruję bo to odległy termin a dla mnie to dość pracowity okres jest...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Ja proponuję robić raz w roku taki zlot dzień przed jakimś koncertem TA. Wtedy mamy gwarantowaną większą frekfencję a dzień następny uwieńczy koncert. Czy to nie najlepsze rozwiązanie????
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Evaalex
Dale Tobie racje Patryku. Taki zjazd by trzeba blyo zrobic jak jakis koncert bedzie w Sobote albo w Niedziele. Wtedy zaistnial by mozliwosc brana udzialu w nim dla wielu fanow. W piatek ma wielu mozliwosc do przyjazdu na miejsce.33ccd pisze:Ja proponuję robić raz w roku taki zlot dzień przed jakimś koncertem TA. Wtedy mamy gwarantowaną większą frekfencję a dzień następny uwieńczy koncert. Czy to nie najlepsze rozwiązanie????
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Wiesz Patryk ale to się będzie w wielu przypadkach wiązało z dwoma noclegami niewiem czy to wypali pozdrawiam33ccd pisze:Ja proponuję robić raz w roku taki zlot dzień przed jakimś koncertem TA. Wtedy mamy gwarantowaną większą frekfencję a dzień następny uwieńczy koncert. Czy to nie najlepsze rozwiązanie????
- Naddel
- Członek TAFC Polska
No tak, ale gdyby zlot był w jakimś innym terminie, to raczej też by trzeba było wtedy gdzieś przenocować. A jeśli nawet nie przenocować, to dojechać i wrócić, więc tak czy tak - zawsze będzie to dodatkowy koszt. Bo zlot to dodatkowa imprezasiara1971 pisze:Wiesz Patryk ale to się będzie w wielu przypadkach wiązało z dwoma noclegami niewiem czy to wypali pozdrawiam33ccd pisze:Ja proponuję robić raz w roku taki zlot dzień przed jakimś koncertem TA. Wtedy mamy gwarantowaną większą frekfencję a dzień następny uwieńczy koncert. Czy to nie najlepsze rozwiązanie????
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Malediwy
Ale za to z jednym dojazdem!:-) Jeden Koncert = jeden nocleg, jeden zlot = jeden nocleg. Jak byś nie liczył i tak musisz liczyć w sumie dwa noclegi a dojeżdżasz już tylko raz:-) No i załatwiłoby to sprawę afterparty może zarazem...siara1971 pisze:33ccd pisze:Wiesz Patryk ale to się będzie w wielu przypadkach wiązało z dwoma noclegami niewiem czy to wypali pozdrawiam