Będę na koncercie w najbardziej vipowskim z vipowskich sektorów, więc również dopiszę się na listę
Naddel + 1os.
Monia82
JoannaIzabella
KarinaMaria
Weidung + 1 os
siara1971 + 1os.
sebciu1974 +1os a może +3os (jeszcze nie wiadomo)
hanoczka36
grendel
maksia21+corka
torciktola +1os.
rafknaf +1 osoba (może +2)
sucharyba
cris1974 + 3 osoby
ewelajna +1os
DorkaWawa (może +1-2)
AngelOfDarkness
Także na afterparty chętnie się wybiorę, nie byłam nigdy na jakiejś imprezce gdzie będzie większa niż 3-4 osoby grupa fanów Modern Talking, to na pewno będzie dla mnie bardzo przyjemny wieczór Fajnie, że kochacie tą samą muzykę co ja. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kochane Dziewczyny! Na pewno wymyślimy coś, żeby pasowało! Monia82, ja też wolałabym Gdynię, którą kocham od lat i znam bardzo dobrze, ale jednak większość ludzi będzie nocować w Gdańsku i trochę wątpię, by jazda do Gdyni i z powrotem po Afterparty im się podobała... Ja mam plan zostać do pn albo być od pt, bo nie wyobrażam sobie, aby nie przejść się Bulwarem, ale musimy brać pod uwagę większość. Zaczekajmy na inne wypowiedzi
Jeśli dotrzemy na koncert to będzie nasz pierwszy pobyt w Gdańsku. Dlatego najbardziej by pasowała pierwsza propozycja którą podała JoannaIzabella choćby ze względu, że wybieramy się z Poznania pociągiem a to miejsce jest na tyle blisko, że można przejść pieszo - nie tylko dla nas, ale sądzę, że także dla innych
"Wszystko więc, co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie..." Mt 7,12
Husku pisze:Naddel + 1os.
Monia82
JoannaIzabella
KarinaMaria
Weidung + 1 os
siara1971 + 1os.
sebciu1974 +1os a może +3os (jeszcze nie wiadomo)
hanoczka36
grendel
maksia21+corka
torciktola +1os.
rafknaf +1 osoba (może +2)
sucharyba
cris1974 + 3 osoby
ewelajna +1os
DorkaWawa (może +1-2)
AngelOfDarkness
husku
Ja również będę i piszę się na afterparty
Super! A możesz coś podpowiedzieć w kwestii noclegów i miejsca na after? Jak widzisz te opcje, o których pisałam? No bo jako "tambylec" - będziesz wiedziała najlepiej!!!
Ja otrzymałam taką odpowiedź na moje zapytanie przesłane do Music Clubu Kosmos:
"Witam serdecznie,
idealnie trafiliście ponieważ 16 marca mamy imprezę w klimacie lat 80/90
i z pewnością w głośniach poleci spora dawka muzyki Andersa.
Mogę zagwarantować Wam darmową rezerwację loży VIP.
Plus -10% na rachunek organizatora spotkania.
Pozdrawiam Oskar Pryczyniec"
Zaglądajcie na stronki, do których linki podaję i rzucajcie swoje opinie. Gdzie WY widzielibyście noclegi no i późniejszą zabawę
Oraz słuchajcie, dowiedziałam się, że okolica Ergo Areny jest dość niebezpieczna i lepiej się tam nie zatrzymywać, tylko pakować po koncercie w taxi i spadać.
Także myślę, że przy wyborze noclegów/afterparty nie ma co się kierować bliskością Areny, żeby nie było potem, że ktoś wyjdzie na papierosa i wrócić z limem...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Naddel pisze:Oraz słuchajcie, dowiedziałam się, że okolica Ergo Areny jest dość niebezpieczna i lepiej się tam nie zatrzymywać, tylko pakować po koncercie w taxi i spadać.
Także myślę, że przy wyborze noclegów/afterparty nie ma co się kierować bliskością Areny, żeby nie było potem, że ktoś wyjdzie na papierosa i wrócić z limem...
To naprawdę ważna informacja i uważam, że musimy ten fakt brać pod uwagę. No i wypowiadajcie się, bo czas ucieka!!!
Chyba najfajniej by było jakoś bliżej plaży.... To niby marzec, ale jednak zawsze miło by było przespacerować się plażą No i ogólnie: "być w Rzymie i papieża nie widzieć...." ;p
U mnie nocleg odpada, bo będę zmuszona wrócić od razu.. zresztą ciągle otrzymuje widomości ze do mojej obecności na koncercie może nie dojść ;( ale walcze z tym. Zapytam siostry gdzie ona spala jak byla nad morzem oststnio. Mówila ze miala 5 min do morza, a za nocleg full wypas placila jakieś 60 zl za caly pokój.. Zapytam to dam znać gdzie, co i jak.
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
U mnie z noclegiem też raczej nic z tego. Będę z dwójką dzieci ( nie takie już małe ale jednak). Zostać w Łodzi nie mogą bo też są fanami MT i TA mimo że mają 10,5 i 16 lat.
Naddel pisze:Oraz słuchajcie, dowiedziałam się, że okolica Ergo Areny jest dość niebezpieczna i lepiej się tam nie zatrzymywać, tylko pakować po koncercie w taxi i spadać.
Jedna wielka bzdura. Okolica jak okolica, z jednej strony villowa dzielnica Sopotu, gdzie mieszkają w większości bogaci ludzi i jest bardzo nudno i spokojnie, z drugiej Gdańska Żabianka, normalne zwykłe osiedle i nic złego tam się nie dzieje.
Afterparty gdzie by nie było, to na pewno będzie udane Ja mam tylko takie spostrzeżenie: jakby dało radę tak zorganizować, żeby chociaż kilka osób, które planują nocleg zatrzymało się w tym samym hotelu? Przyznam, że myślę tu o sobie. Najprawdopodobniej do Gdańska pojadę sama i mało ciekawie będzie po After w nocy ganiać samej w obcym mieście