Będąc z promocją koncertu w Łodzi w piątek wpadł mi w oko sklep w stylu Cepelii. Parę fotek z tego sklepu zamieściłam na FB, w specjalnym albumie. Może wśród tych rzeczy będzie jakiś pomysł na prezent dla Thomasa, związany z naszym krajem?
HEJ....fajny pomysł...moja propozycja wiąże się z tym że Thomas lubi gotować ,więc coś z zastawy stołowej,albo piękny kufel do piwka,,,porzucajcie pomysły i do dzieła:D
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Muszę zmienić salę!!! Ta pierwotnie rezerwowana tzw.audiowizualna jest tak na 30 osób, ale też nigdy więcej na Afterparty nie bywało...
Jeśli nie masz pomysłu na Sylwestra, to zamiast siedzieć w domu przyjedź do Łodzi i weź udział w Akcji Promocyjnej!!! Rozdajemy ulotki na Placu Dąbrowskiego, podczas miejskiego Sylwestra! Osoby chętne proszę o kontakt na priv!
No, materiały promocyjne na ten weekend przygotowane... Za godzinę bus do Łodzi... RUSZA WIELKA AKCJA PROMOCYJNA walentynkowego koncertu!!!
Jeśli ktoś z Was miałby ochotę dołączyć - spotykamy się w każdą sobotę stycznia i pierwsze dwie lutego w Łodzi, pod Manufakturą, od str.ul.Zachodniej (pod napisem MANUFAKTURA). W razie pytań - proszę o kontakt na priv!
Łódź plakatami obklejona, ulotki porozdawane - mimo hulającego wiatru i przenikliwego zimna! Dzięki Natalii (sucharyba), Karinie (KarinaMaria) i Mateuszowi (maaateusz) za dzisiejszą akcję a Agnieszce (AGNES911) i Dominikowi (DOMINIK911) za wcześniejsze oplakatowanie części Łodzi i rozłożenie plakatów w zaprzyjaźnionych firmach! Do zobaczenia w następną sobotę!!!
KOLEJNI CHĘTNI DO DOŁĄCZENIA DO AKCJI W ŁODZI - BARDZO MILE WIDZIANI!!! Zbiórka w następną sobotę, 12.01 o 13.00 pod napisem MANUFAKTURA!
W porozumieniu z Organizatorem informuję, że oficjalne AFTERPARTY DLA CZŁONKÓW FANCLUBU po koncercie w Łodzi odbędzie się w klubie Piotrkowska97 !
Tym samym wcześniej sporządzona lista osób, które będą na tej imprezie jest aktualna.